Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi.
to ja mam szukać za Ciebie???
wiesz ja wpisałem w google i mi wsykoczyło, że kosztuje 89zł.
wpisz w google: klucz do świec KTM, to ci wyskoczy jak bez niego można się obejśc i nie wydajac w błoto 90zł.
wiesz ja wpisałem w google i mi wsykoczyło, że kosztuje 89zł.
wpisz w google: klucz do świec KTM, to ci wyskoczy jak bez niego można się obejśc i nie wydajac w błoto 90zł.
-
grunder - Mieszkaniec forum
znow ja.... mam pytanie czym roznia sie buty forma terrain TX od formy terain ....??? i czy ogolnie polecacie te buty?? czy moze jakies inne?? do ok 550-600 zl
-w dt 125 tez da sie odkrecic swiece bez klucza??
-Jak sie zdejmuje raczke od roll gaza w dt 125?? trzeba cos odkrecic/?? czy nie????na sile mam zdjac??
-rusza mi sie prawy plastik ten obok rury... jak go dokrece przejade kawalek to dalej lekko lata... co moge zrobic>>?? zmienic srubke??
-w dt 125 tez da sie odkrecic swiece bez klucza??
-Jak sie zdejmuje raczke od roll gaza w dt 125?? trzeba cos odkrecic/?? czy nie????na sile mam zdjac??
-rusza mi sie prawy plastik ten obok rury... jak go dokrece przejade kawalek to dalej lekko lata... co moge zrobic>>?? zmienic srubke??
- kielbasa96
- Świeżak
kiełbasa THINK!.
Z takimi pytaniami o buty to do Akcesoria motocyklowe
Jeżeli masz pare w rękach lub w zębach to możesz odkręcić świece bez klucza.
Jak ci plastik lata to go taśma weż wokół całęgo motou ale zmień śrubke i zastosuj troche kleji na gwint.
THINK
Polecam ci dział: about7722.html
Z takimi pytaniami o buty to do Akcesoria motocyklowe
Jeżeli masz pare w rękach lub w zębach to możesz odkręcić świece bez klucza.
Jak ci plastik lata to go taśma weż wokół całęgo motou ale zmień śrubke i zastosuj troche kleji na gwint.
THINK
Polecam ci dział: about7722.html
-
grunder - Mieszkaniec forum
jak noge sciagnac inaczej magneto bo tym sciagaczem probowalem troche go musialem przy lapkach spilowac bo zagrube i powyginaly mi sie te lapki
http://allegro.pl/trojramienny-sciagacz ... 63792.html
http://allegro.pl/trojramienny-sciagacz ... 63792.html
- barek253
- Mieszkaniec forum
Na siłę ciągnąłeś, czy może przy okazji delikatnie pukałeś w to magneto? Nie ma innej opcji. Jeżeli w ten sposób nie chciało zejść, to trzeba kupić porządniejszy ściągacz, który się nie powygina. Technika jest prosta. Naciągasz kluczem ściągacz i delikatnie pukasz młotkiem w magneto dookoła, jak nie schodzi to delikatnie podciągasz i ponownie. Robić do skutku. Nie ma opcji, żeby nie zeszło. Chyba, że jest zaspawane na wale.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
czyli jeszcze w nie pukac
a jak mi tym nie zejdzie to gdzie kupie takie byle mialo wymiar na moje
http://moto.allegro.pl/sciagacz-magneta ... 44781.html
a jak mi tym nie zejdzie to gdzie kupie takie byle mialo wymiar na moje
http://moto.allegro.pl/sciagacz-magneta ... 44781.html
Ostatnio edytowano 8/11/2010, 18:32 przez barek253, łącznie edytowano 1 raz
- barek253
- Mieszkaniec forum
zalezy jeszcze jaki sciągacz ja np nakręcam w miare mocno i pukam w srodek sciagacza czyli tak jakby w wał. oczywiscie bardzo delikatnie ale wystarczy lekko pulsacyjnie uderzyc i sam ładnie schodzi
tylko własnie musisz miec odpowiednie narzędzia :d ja mam np sciagacz ze stali lotniczej nawet sie nie zadrapuje :d

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
henio12323 napisał(a):na pewno nie 2116
sory ja mialem swiece od cr 85 i była szeroka;p mam jeszcze irydówke przy sobie nie pamietam czy to 19 czy 21 ;d łobuzie ale tak bylo
16 to byla w piździurkowej swiecy bosha w tej dt twojej
-
Bostorn - Moderator
sprawdz sobie na ngk pl czy jak to tam szło
w 4taktach idą swiece na kluczyk 16. na kluczyk 21 nie ma mowy zeby w ogóle do tej dziurki wlazła. jak tam masz swiece i wchodzi fajka na nia to masz wokół cylinder w odległosci pół cm
wiec wyobraz sobie jak tam jest fajnie ciasno
wystarczy miec kluczyk z nieco grubszymi sciankami i juz swiecy nie wykrecisz 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
eee yyy bd musial sprawdzic swojÄ… od ktma;p 2t som lepsze a nie te 4sraki nie ma nawet gdzie koota..a wsadzic ;p
i masz tera oczi na telebimkach?? ;d
i masz tera oczi na telebimkach?? ;d
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Ok roll gaza zrobilem... plastik chyba tez chodz nie jezdzilem za duzo....
czemu lewy migacz miga wolno a prawy szybko>> elekryka sie zepsula??
czy olej shell advanse ultra = full syntetyk jest dobry?? bo taki akurat mam i nie wiem czy naspenpy tez taki kupowac czy moze castor lub motul ( mam dt 125)
czemu lewy migacz miga wolno a prawy szybko>> elekryka sie zepsula??
czy olej shell advanse ultra = full syntetyk jest dobry?? bo taki akurat mam i nie wiem czy naspenpy tez taki kupowac czy moze castor lub motul ( mam dt 125)
- kielbasa96
- Świeżak
przerywacz jak nierówno mryga to cchyba logiczne że wina elektryki . bo przeciez to układ elektryczny - MYSL!
prawdopodobnie jest to wina żaróweczki tzn z jednej strony zarówki moga miecc różne oporowoscci i moce. w kierunkach zwykle idzie 5W. ale bez problemu wsadzic mozna mniej W i potem moze nie mrygacc tu i tu równo. od tego bym zaczał poszukiwania
kazdy olej do DT do skrzyni jest dobry. nie liczy sie aż tak olej tylko to co ile sie go zmienia. ludzie latają na hipolach i nic im sie nie dzieje ;d bo i tak tam wszystko jest b solidne
prawdopodobnie jest to wina żaróweczki tzn z jednej strony zarówki moga miecc różne oporowoscci i moce. w kierunkach zwykle idzie 5W. ale bez problemu wsadzic mozna mniej W i potem moze nie mrygacc tu i tu równo. od tego bym zaczał poszukiwania

kazdy olej do DT do skrzyni jest dobry. nie liczy sie aż tak olej tylko to co ile sie go zmienia. ludzie latają na hipolach i nic im sie nie dzieje ;d bo i tak tam wszystko jest b solidne
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości