Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
Byłem we wszystkich sklepach w mieście.Albo tu nie zamawiają takich części do motorowerów albo takich nie mają nawet na zamówienie.Cały czas próbuje czegoś szukać w necie ale nic nie mogę znaleźć.Kolega mówi żebym zadzwonił do larssona i tam się zapytał.No nic w końcu będę musiał coś dopasować.
Serce bije w tempie obrotów maszyny. | | Romet 50t-1--->Peugeot XP6--->???? | | http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Peugeot/XP_50/97810
-
Fedor16 - Świeżak
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Killaz napisał(a):No to jeszcze jedno pytanie, które SM/enduro 125ccm 4T ma najwięcej mocy? Bo jak patrzę, to z reguły mają tyle samo i są zawsze chłodzone powietrzem.
TYLKO mz 125 supermoto.Nie dosc ze nie do zajechania to na cieczy i zaleznie od wersji15 lub 18 KM,dane producenta.w 2004 silnik tej mztki zostal uznany za najlepszego 4paka w klasie setek,pancerne tryby i sprzeglo,nicasil na cylku.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Bo XT to enduro i ma krótsze przełożenia?
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Laser normalnie porada tygodnia z Twojej strony...
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Mam skuter Kymco dj 50 i chciałbym wymienić w nim filtr powietrza na inny ponieważ ten co jest to taka zwykła gąbka i ona piasek przepuszcza jak go sie nasmaruje to po tygodniu to samo i mam pytanie czy jest jakiś inny jeszcze filtr aby było można zamontować bo stożkowego chyba nie można moczyć więc go za bardzo nie chcę montować ?
A i może ktoś wie jaka tam jest średnica w gażniku tam gdzie jest połączony filtr ?
A i może ktoś wie jaka tam jest średnica w gażniku tam gdzie jest połączony filtr ?
-
Adoz3251 - Świeżak
Myślenie zanika.
Średnica: Suw miarka, linijka, miara. Jeżeli posiadasz coś z tych 3 rzeczy albo coś innego czym da się coś zmierzyć to nie widzę problemu. < możesz użyć nawet papieru milimetrowego >
Filtr: Czym go nasączasz ? Chcesz mieć cały czas mokry filtr ? Stożkowy można ale jeżeli twierdzisz, że gąbka Ci przepuszcza piasek, to się zastanów co będzie z siatką ? < nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że gąbka Ci przepuszcza, znalazłeś w gaźniku ? ; jeśli znalazłeś w gaźniku to czemu to się nie przedostało do cyla i nie zrobiła rys ? > Co proponujesz zamiast gąbki ? Może gazę, waciki, siatkę ?
Średnica: Suw miarka, linijka, miara. Jeżeli posiadasz coś z tych 3 rzeczy albo coś innego czym da się coś zmierzyć to nie widzę problemu. < możesz użyć nawet papieru milimetrowego >
Filtr: Czym go nasączasz ? Chcesz mieć cały czas mokry filtr ? Stożkowy można ale jeżeli twierdzisz, że gąbka Ci przepuszcza piasek, to się zastanów co będzie z siatką ? < nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że gąbka Ci przepuszcza, znalazłeś w gaźniku ? ; jeśli znalazłeś w gaźniku to czemu to się nie przedostało do cyla i nie zrobiła rys ? > Co proponujesz zamiast gąbki ? Może gazę, waciki, siatkę ?
- talta
- Mieszkaniec forum
a więc do skutera nie mam dostępu teraz więc się pytałem jaka średnica jak bym miał dostęp to bym poszedł i suwmiarką bym zmierzył nasączam olejem tym co leje do skutera a wiem że piasek się przedostaje bo w plastiku na dole się zbiera gaznik muszę czyścić często i już raz wymieniałem tłok z tego powodu że pierścionki się starły i było widać na tłoku ryski. Myślałem że filtr stożkowy jest lepszy od tej gąbki.
-
Adoz3251 - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości