Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
wawzon napisał(a):Czesc
Mam pytanie jaka moze byc przyczyna jezeli skuter bo zimowej przerwie nie odpala aku bylo wyjete wszystko jak powino byc wlozylem aku a tu kicha niechodzi co to moze byc ?
Z gory dzieki pozdrawiam
Wyczyść świece. Jeśli nie ma iskry, kup nową

-
drek - Świeżak
a_rtur7 napisał(a):Mam może głupie pytanie, ale co tam: jak się wymawia nazwę firmy kasków HJC ? ejcz-dżej-si, czy ha-jot-ce ? Która nazwa w Polsce jest dopuszczalna i stosowana w powszechnym użyciu ? A AGV się wymawia a-gie-wu, czy ei-dżi-wi ?
Każdy mówi jak chce ale proponuję po polsku bo większość tak mówi

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
problem z mocÄ…
siema... mam problem z miom skuterem stracił moc odpala normalnie ale jak daje mu gazu to nie chce wejsc na obroty.... znaczy raz wejdze raz zamuli albo jakies takie pojebane akcje ....
( daje mu full gazu i kurde zacznie go mulic :// strzela w wydechu i takie jakies chujowe akcje...
D
to jest euroboy 2T

to jest euroboy 2T

- skateinfo
- Świeżak
Gaźnik, filtr powietrza, stare paliwo.
Może jakiś mod/admin zrobił by tutek o odpalaniu po zimie. Co trzeba zrobić, bo co chwile ktoś ma ten problem. Pomijam już to, że nie chce im się szukać ale może gdy będzie to przyklejone to liczba tych pytań spanie.
Może jakiś mod/admin zrobił by tutek o odpalaniu po zimie. Co trzeba zrobić, bo co chwile ktoś ma ten problem. Pomijam już to, że nie chce im się szukać ale może gdy będzie to przyklejone to liczba tych pytań spanie.
- talta
- Mieszkaniec forum
Witam! Mam do Was pytanko, co to może być. Mam Piaggio NRG I i jak wciskam hamulec przedni, to patrząc na pompke działa normalnie, tłoczek pracuje, ale przy przewodach koło tarczy zaczyna cieknąć olej. Dodam że hamulec w ogóle nie hamuje. Jakby ktoś wiedział co to to proszę o odpowiedź. Jeszcze głębiej do tego nie zajrzałem bo zimno w garażu. Na razie pytam na forum 

- Z00M93
- Świeżak
siema... mam problem z miom skuterem stracił moc odpala normalnie ale jak daje mu gazu to nie chce wejsc na obroty.... znaczy raz wejdze raz zamuli albo jakies takie pojebane akcje .... Sad( daje mu full gazu i kurde zacznie go mulic :// strzela w wydechu i takie jakies chujowe akcje... Very HappyD
to jest euroboy 2T Smile Sad Sad Sad Sad Sad Sad Arrow
wiem ale jak z tym gaznikiem zrobic??/
to jest euroboy 2T Smile Sad Sad Sad Sad Sad Sad Arrow
wiem ale jak z tym gaznikiem zrobic??/
- skateinfo
- Świeżak
Z00M93 napisał(a):...filtr wyprać...
chyba chciales powiedziec wyczyscic lub wymienic, to nie jest r6 gdzie filtr mozna w pralce myc...
limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
Siema wszystkim mam do Was pytanko: Czym pomalować od środka felgę, bo w kilku miejscach zaczął złazić lakier poprzedni przeszorowałem te miejsca szczotka druciana i papierem ściernym i teraz chcę pomalować. I pytanie:
Czy zwykły spray zda egzamin czy lepiej kupić specjalny do felg. Podkreślam że to wewnątrz felgi
Czy zwykły spray zda egzamin czy lepiej kupić specjalny do felg. Podkreślam że to wewnątrz felgi
- Z00M93
- Świeżak
Witam. Jaki olej wlać do lag w yamaha RD 125 ? Nie chce żeby mi nurkował przy hamowaniu. Pomóżcie 

- szymeksuzi125
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości