Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
czesci do silnikow AM6 jest bardzo bardzo duzo. Znajdziesz je na mielochu.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1616667
jaki byłby koszt owiewek do tego moto szukałem w google ale jakoś nie udało mi się znależć
jaki byłby koszt owiewek do tego moto szukałem w google ale jakoś nie udało mi się znależć
- pankacper
- Świeżak
raczej powinieneś szukac na allegro a nie w googlach, na allegro widziałem takie plastiki za 200zł za sztuke jeszcze musisz sobie doliczyc malowanie i farbe
-
andrzej551 - Bywalec
za 200 zł to odlewy kupisztam. tam brakuje 4 platików. te duze sa po 200 zł a plug 150zl czyli 700 zł + malowanie + naklejki. nakleji ok. 100zł
- mariusz_777
- Świeżak
Mam pytanie, miałem zamiar dzisiaj sobie robić dready, kiedy ojciec wyskoczyl mi z tym, ze podobno to strasznie niewygodne pod kaskiem i nie da się jezdzić.
Czy to prawda?
Byłbym bardzo wdzięczny za szybką pomoc, bo miałem je robić dzisiaj.
Czy to prawda?
Byłbym bardzo wdzięczny za szybką pomoc, bo miałem je robić dzisiaj.
- ganjalord69
- Świeżak
-
andrzej551 - Bywalec
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
dredy w kasku?? nieprubowałem ale napowe będą przeszkadzały. pomyśl troche. kask masz dopasowany do głowy a do tego jeszcze ci się bedzie to wbijało w banie
- mariusz_777
- Świeżak
pankacper napisał(a):a co do mojego wczesniejszego pytania to za te owiewki w 1000 zł ze wszystkim się wyrobie
Jeżeli kupisz nie oryginalne tylko wykonane z laminatu(na alledrogo 200zł/szt) i sam sobie to dopasujesz i pomalujesz to pewnie się wyrobisz ale z oryginałami może być problem ale na nakeda w sam raz, tylko nie wiem czy preferujesz takie rozwiązanie

-
daro1111 - Świeżak
daro1111 napisał(a):pankacper napisał(a):a co do mojego wczesniejszego pytania to za te owiewki w 1000 zł ze wszystkim się wyrobie
Jeżeli kupisz nie oryginalne tylko wykonane z laminatu(na alledrogo 200zł/szt) i sam sobie to dopasujesz i pomalujesz to pewnie się wyrobisz ale z oryginałami może być problem ale na nakeda w sam raz, tylko nie wiem czy preferujesz takie rozwiązanie
te owiemki bedzie miał za 700zł do tego malowanie i naklejki wiec w 1000zł napewno sie wyrobisz
- mariusz_777
- Świeżak
Nic Ci nie radzimy bo zgodnie z polskim prawem pojazd typu skuter musi byc mechanicznie, trwale i konstrukcyjnie pozbawiony mozliwosci rozwiniecia wieksze predkosci niz 45 km/h.
Jesli pojazd rozwija 50km/h to nalezy go przerejestrowac na motocykl bo motorowerem byc ju nie moze i wymagana jest kategoria A1 badz A.
Jesli pojazd rozwija 50km/h to nalezy go przerejestrowac na motocykl bo motorowerem byc ju nie moze i wymagana jest kategoria A1 badz A.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Wszystko sie zgadza co napisałeś. Ale skand możesz wiedziec czy ja mam go zarejestrowanego jako motocykl czy motorower i jeszcze jedno moze mam prawo jazdy A1. Wiec jeśli nie masz o mnie pewnych informacji nie mów mi ze mi nic nie poradzicie bo to jest nie legalne.Bo wszystko jest całkowice zgodnie z prawem wienc jeszcze raz sie pytam co mam zrobic zeby jechał troche szybciej ?
Ps; Skuter wcale nie musi jechac do 45km/h poniewaz sÄ… skutery o pojemnosciach nawet 500ccm i one wyciagaja duzo ponad 45km/h i wszystko jest zgodnie z polskim prawem.
Ps; Skuter wcale nie musi jechac do 45km/h poniewaz sÄ… skutery o pojemnosciach nawet 500ccm i one wyciagaja duzo ponad 45km/h i wszystko jest zgodnie z polskim prawem.
Ostatnio edytowano 24/11/2009, 13:38 przez Cyber, łącznie edytowano 1 raz
- Cyber
- Świeżak
No "wienc" widac z daleka że masz ukończone 16lat i posiadasz A1...
co do tych skuterów o pojemności 500ccm czy one też są zarejestrowane na 50ccm jak twoja yamaha?
co do tych skuterów o pojemności 500ccm czy one też są zarejestrowane na 50ccm jak twoja yamaha?
-
andrzej551 - Bywalec
Po pierwsze mam 16 lat i kategorie A1
Po drugie moja yamaha była kiedys zarejestrowana na motorower ale ja przerejestrowałem na motor gdy tylko zrobiłem A1 a jeszcze nie mam pieniedzy na jakas 125 wiec narazie chce na niej posmigac tylko troche szybciej, a co do tych skuterów 500ccm pojemnosci to nie moja sprawa na co one sa zarejestrowane, bo owego nie posiadam.
Po drugie moja yamaha była kiedys zarejestrowana na motorower ale ja przerejestrowałem na motor gdy tylko zrobiłem A1 a jeszcze nie mam pieniedzy na jakas 125 wiec narazie chce na niej posmigac tylko troche szybciej, a co do tych skuterów 500ccm pojemnosci to nie moja sprawa na co one sa zarejestrowane, bo owego nie posiadam.
- Cyber
- Świeżak
Cyber napisał(a):Wszystko sie zgadza co napisałeś. Ale skand możesz wiedziec czy ja mam go zarejestrowanego jako motocykl czy motorower i jeszcze jedno moze mam prawo jazdy A1. Wiec jeśli nie masz o mnie pewnych informacji nie mów mi ze mi nic nie poradzicie bo to jest nie legalne.Bo wszystko jest całkowice zgodnie z prawem wienc jeszcze raz sie pytam co mam zrobic zeby jechał troche szybciej ?
Po pierwsze po Twojej ortografii widze ze daleko Ci do matury.
Po drugie w dowodzie rejestracyjnym jest podana klasa pojazdu.
Po trzecie - skuter musi jechac 45 bo tak jest w przepisie odnosnie kategorii "motorower". Jesli skuter nie jest motorowerem to jest motocyklem i taki Burgman o ktorym piszesz jest maxi-skuterem rejestrowanym jako motocykl i nalezy miec uprawnienia kategorii "A" by moc nim sie poruszac.
I tak jak mowilem dopoki nie przejerestrujesz pojazdu i nie wykonasz nowych badan homologacyjnych oraz prawda jazdy NIE bedziesz jezdzil powyzej 45kmph
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
ale on pisze ze ma zarejestrowany na A1 wiec to nie jest motorower, a co za tym idzie może jechać ponad 45km/h
- mariusz_777
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości