Serwer CS @ Scigacz.pl
Szpicer, po pierwsze ciągle był ze mną w ekipie tak że mnie nie zabijał
po drugie obserwowałem Twoją gre, Ty grałeś najlepiej z naszej reszty i wiesz co? przy nim to się wydawałeś głuchy ślepy i bez jednej ręki. Uwierz mi że grałem już w niejedną gre po sieci, ale jeszcze nikt ngdy tak nie grał, że ani razu się nie pomylił gdzie jest przeciwnik
po trzecie półgodziny proszenia i nie podał nicka.
po drugie obserwowałem Twoją gre, Ty grałeś najlepiej z naszej reszty i wiesz co? przy nim to się wydawałeś głuchy ślepy i bez jednej ręki. Uwierz mi że grałem już w niejedną gre po sieci, ale jeszcze nikt ngdy tak nie grał, że ani razu się nie pomylił gdzie jest przeciwnik
po trzecie półgodziny proszenia i nie podał nicka.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Ja tam poszedłem spać jak mnie wywaliło, jak na pierwszy raz wystarczy.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
No koles CHITER-PITER xD ja wychodze zza rogu a tu head czysty 1 strzalem ,ale dobra gra byla xD pozdro
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
prosba - jako ze spadam ( w sumie JUZ jade samochodem ) czy ktos pociagnalby HLDS for Linux (Half Life Dedicated Server) to bym wrzucil i zahostowal.
Jest kupa hlds`ow (dokladnei to potrzebna jest wersja z roku 2002 czyli tzw FULL Install a nie upgrade - bo juz mam). Na gameplanet na ftp`ie bylo ale wczoraj juz byl przekroczony limit ilosci pobran na dobe i sie nie dopchalem.
Bardzo please - HLDS Linux Full Install (okolo 130 MB). Jesli komus uda sie przez przypadek dossac do ftp`a z tym , albo lepiej ktos po prostu hostuje serwery hl/cs i ma na unixie hlds - bardzo bym prosil. Zrobi sie na stale games.scigacz.pl
Tym optymistycznym akcentem koncze
Do-zo w piatek
Jest kupa hlds`ow (dokladnei to potrzebna jest wersja z roku 2002 czyli tzw FULL Install a nie upgrade - bo juz mam). Na gameplanet na ftp`ie bylo ale wczoraj juz byl przekroczony limit ilosci pobran na dobe i sie nie dopchalem.
Bardzo please - HLDS Linux Full Install (okolo 130 MB). Jesli komus uda sie przez przypadek dossac do ftp`a z tym , albo lepiej ktos po prostu hostuje serwery hl/cs i ma na unixie hlds - bardzo bym prosil. Zrobi sie na stale games.scigacz.pl

Tym optymistycznym akcentem koncze

Do-zo w piatek
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
hahaah co wy wiecie o CS to nie motocykl kurde!
Proponuje wam zagrac z ludzmi ktorzy graja w ta gierke chocby od polowy jej istenia a counter strike liczy juz ponad 10 lat jak chcecie przytargam wam ludiz co graja 3 (fanatycy z osiedla) a wogole ani ten koles ani ja ani gelo NIEMOZEMY MIEC CZITOW BO MAMY STEAM i nam zbanuja konto za 50 zł
ustawcie server zgadamy sie na konkretna godzine mapa de_dust2 lub de_inferno i posiekamy

Proponuje wam zagrac z ludzmi ktorzy graja w ta gierke chocby od polowy jej istenia a counter strike liczy juz ponad 10 lat jak chcecie przytargam wam ludiz co graja 3 (fanatycy z osiedla) a wogole ani ten koles ani ja ani gelo NIEMOZEMY MIEC CZITOW BO MAMY STEAM i nam zbanuja konto za 50 zł
ustawcie server zgadamy sie na konkretna godzine mapa de_dust2 lub de_inferno i posiekamy
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Gram w cs'a od wersji 1.0 jednak najlepsza wersja dla mnie i dla wielu graczy (otwórz link) to 1.5, dla którego servery zostały wyłączone. A co do 1.6 i steama to owszem mogą zbanować konta ale trzeba mieć na to dowody, że ktoś używa cheatów, np. demko itp. itd. Ja sam z ziomkami używałem na treningach wallhacka i aimbota. Wallhack do tego żeby obczaić gdzie kule przelatują przez ściane, a gdzie nie. Aimbot dlatego, że gdy grasz z kilkoma ziomkami na prywatnym serverze to jest świetna zabawa
. Na serverach publicznych nigdy(z resztą na ffa nie można się niczego nauczyć, więc prawie wcale nie grałem na publicznych) tak jak w zwykłych sparach, a zwłaszcza na meczach ligowych, choć grałem z takimi osobami, którym to sprawia radość. Typowe statsy z nich i nie wiedzą co to jest za uczucie grać normalnie w cs'a
.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 28/8/2013, 15:50 przez Quatre88, łącznie edytowano 1 raz
-
Quatre88 - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości