Serwer CS @ Scigacz.pl
evil napisał(a):a czy ktoś z Was łoi w FEAR Combat? ekipa z SP co wieczór robi sobie serwer i urządza niezły burdel. ostatnio w modzie jest CTF.
Grałem w to troszkę, spoko gierka.
Trochę lepiej mi podchodzi niż CS, ale i tak wolałem raven shielda, lub battlefield 2.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
kravec napisał(a):a teraz niech mi ktos wytlumaczy co mam zrobic- podczas laczenia z serwerem wylacza mi sie gra i wyskakuje mi fatal error: "Bad surface extents 544/0 at position...." i co??
Przyczyna problemu: uszkodzona mapa

A oto szybki sposób na pozbycie się problemu

Krok 1: Musisz usunąć określoną mapę z folderu "maps"
tę mapę, która była na serwerze podczas Twojej próby połączenia.

(...domyślnie: C:/program files/valve/cstrike/maps
a jak Ty to sobie umiejscowałeś na dysku to nie wiem
ale na pewno dojdziesz...):?:
przykładowo: pamiętam, że kiedy próbowałem się połączyć z serwerem
aktualnie lamy grały na mapie de_dust2

Więc wchodzisz do folderu z mapami i kasujesz plik o nazwie de_dust2.bsp ( bardzo ważne jest żeby w tym momencie usunąć plik z rozszerzeniem *.bsp a nie *txt. )

Krok 2A Zastąpienie uszkodzonej mapy nową.
Po usunięciu danej mapy, wchodzisz na FPSBANANA (otwórz link) klikasz przycisk download, następnie plik z rozszerzeniem *bsp wklejasz do folderu "maps" w sposób który podmieniasz pliki.
(oczywiście jeżeli szukamy innej mapy używamy opcji "SEARCH":)
Krok 2B
Po usunięciu mapki, ponownie spróbuj się połączyć z serwerem
powinna Ci się sama ściągnąć

( minus tej metody to niski transfer przy ściąganiu się mapki,
a co za tym idzie dłużej czekamy ):lol:
Jeżeli zastosowałeś się do moich poleceń, możesz ponownie wejść swobodnie w świat CS'a i w prezencie na Boże Narodzenie obdarować innych graczy Head'ami

PS. Dziękuję za grę Panowie xD

Nawet w tym tygodniu nie jadłem gili...
no, bez wczoraj...

pusty... Koniec z bakaniem w niedziele przed kościołem...

kur**, coś mi sie twardziel pier****... (5 min later) aa... jest...
ale z tym dyskiem i tak pójde do serwisu... złoma mi dali...

jeden !! To nie normalne żeby przewidywał skąd nadchodzimy...
Raz, dwa razy, spoko, ale żeby przez całą grę??
To trudno mówić o szczęściu, tak grają tylko najlepsi polscy gracze.

Może dam radę, w końcu sam wczoraj ułożyłem 16 elementowe
puzzle Disney'a z Kaczorem Donaldem...

komiksów ze stacji benzynowej.

łazienki... później pójdę... join...
"Myśl pozytywnie..
To życia esencja..."
To życia esencja..."
-
PuNk - Świeżak
Marcin
To co wydaje Ci sie nie możliwe jest takie tylko dla Ciebie... Niestety prawda jest taka że nie ubliżając Ci jesteś po prostu lamus. Jak już pisałem, kiedyś należałem do czołówki polskiej sceny CS'a i nie raz z jakichś lamerskich serwerów byłem banowany bo rzekomo czitowałem chociaż nigdy w życiu nie używałem czitów żadnych. W szczycie formy ja nie celowałem, widzę okiem w co mam strzelać, moja ręka wiedziała jak daleko i dokładnie w którym kierunku muszę machnąć (bo nie mogę tego przesunięciem nazwać) by trafić bezpośrednio w główkę. A co do tego że wie się zawsze gdzie ktoś jest ?
Nie umiem tego wyjaśnić ale często i gęsto po prostu się wie gdzie ktoś się skrada albo czai. Po prostu ten skradający niczym się nie różnie o całej armii innych lamusów i zachowuje się tak samo jak każdy inny praktycznie więc bez problemu da się to przewidzieć
Co do celowania i strzelania. Grałem przed CS'em w QuakeII tam jest coś takiego jak RailArena, MOD taki. Strzelać można tylko z raili i liczona jest frekwencja. Grało się do 100 fragów. Doszedłem do takiej formy że zdobywałem te 100 fragów a strzałów oddawałem średnio od 104 do 110. Byłem jak automat
Młodzieńcze lata. Tyle czasu zmarnowałem trenując strzelanki zamiast chodzić na imprezy i zarywać dupy
lamus - to słowo nie jest obraźliwe pod żadnym względem więc żeby mi tu ktoś nie wyskoczył zaraz z tekstem że jadę komuś od lamusów. Tak to już jest że jak ktoś grać nie umie to jest określany mianem lamus. I trzeba sie z tym pogodzić.
Ale sie rozpisałem
Ale tak to już jest ze mną że dużo pisze
Nie było mnie kilka dni bo sobie w piątek zainstalowałem WoW'a
Jak się dosiadłem tak z przerwami na sen, papu, i WC grałem do niedzieli wieczorem
Ja nie mogę w to grać, jestem uzależniony AAAAAAAAA 

Co do celowania i strzelania. Grałem przed CS'em w QuakeII tam jest coś takiego jak RailArena, MOD taki. Strzelać można tylko z raili i liczona jest frekwencja. Grało się do 100 fragów. Doszedłem do takiej formy że zdobywałem te 100 fragów a strzałów oddawałem średnio od 104 do 110. Byłem jak automat

lamus - to słowo nie jest obraźliwe pod żadnym względem więc żeby mi tu ktoś nie wyskoczył zaraz z tekstem że jadę komuś od lamusów. Tak to już jest że jak ktoś grać nie umie to jest określany mianem lamus. I trzeba sie z tym pogodzić.
Ale sie rozpisałem

Nie było mnie kilka dni bo sobie w piątek zainstalowałem WoW'a

"Bo każdy inny motocykl jest tylko PRAWIE tak dobry jak HONDA"
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
-
indor - Świeżak
Indor już sobie możesz darować, wczoraj graliśmy wszyscy ; )
swoją drogą dobrze się zaskoczyłem bo było przez pewien czas 8 graczy i nie było wzrostu pingów, czyli jest dobrze
Eneasz, a jak myślisz co jest łatwiej zrobić? Simon coś mówił że postawi server, ale narazie go jeszcze nie ma to trzeba sobie jakoś radzić.
swoją drogą dobrze się zaskoczyłem bo było przez pewien czas 8 graczy i nie było wzrostu pingów, czyli jest dobrze
Eneasz, a jak myślisz co jest łatwiej zrobić? Simon coś mówił że postawi server, ale narazie go jeszcze nie ma to trzeba sobie jakoś radzić.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl