Serwer CS @ Scigacz.pl
Counter to kumpel z moich okolic. Swoją drogą motocyklista.
punk kawał ch*** z ciebie, dziekuje za życzenia, tobie też wesołych świąt.
punk kawał ch*** z ciebie, dziekuje za życzenia, tobie też wesołych świąt.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):
punk kawał ch*** z ciebie
Sorra ale jeśli gracz w c's-a musisz się pogodzić z tym
że kiedyś trafisz na kogoś lepszego od siebie.
A ten ktoś kto założył serwer (nie pamitam nicku) kickował mnie
bez podania żanej przyczyny z 10 razy pod rząd.
Pozostali gracze z mojego teamu mogą to potwierdzić.
Więcej razy połączyć się nie próbowałem, bo to i tak by było bezcelowe..
adamus67 napisał(a):Kto to był ten Counter?ty Punk?
Nie, wczoraj nawet rundy nie zagrałem, jak już wspomniał Leitho...
Ale dziś was pokaram po dwu kroć

PS. Już widzę co piszecie podczas gry, możemy dziś pogadać

Dla tych co mają z tym problem KLIKNIJ DOWNLOAD! (otwórz link)

PS2.
Leitho czemu nie napisałeś mi wcześniej IP serwa xD !! Grrr...

"Myśl pozytywnie..
To życia esencja..."
To życia esencja..."
-
PuNk - Świeżak
po pierwsze jedna strona wcześniej i masz wyjaśnienie.
po drugie jak się ciebie pytaliśmy jaki masz nick na forum to wtedy jakoś nie umiałeś odpisać, tak że nara
po trzecie dziwnym trafem w 1:1 nikt ciebie nie mógł załatwić, zawsze dokładnie wiedziałeś gdzie pójść, nikt cie nie mogl zajsc od tylu, nie popelniles ani jednego bledu, bez jaj ale ile bys nie gral to jest niemozliwe nikt tutaj wrozka nie jest. a jak szło do ciebie dwóch to nie wiedziałeś w którą strone najpierw strzelić, bez jaj.
po drugie jak się ciebie pytaliśmy jaki masz nick na forum to wtedy jakoś nie umiałeś odpisać, tak że nara
po trzecie dziwnym trafem w 1:1 nikt ciebie nie mógł załatwić, zawsze dokładnie wiedziałeś gdzie pójść, nikt cie nie mogl zajsc od tylu, nie popelniles ani jednego bledu, bez jaj ale ile bys nie gral to jest niemozliwe nikt tutaj wrozka nie jest. a jak szło do ciebie dwóch to nie wiedziałeś w którą strone najpierw strzelić, bez jaj.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Pochlebiasz mi, naprawdę... ;]
Cóż, na wielu serwerach wyzywają mnie od cheaterów
z powodu poziomu mojej gry...
Zdaża się tak, że sam wycinam cały Team...
Leitho moje poświadczyć że gram z zasadami Fair-Play.
Chcesz to Ci mogę dziś demko nagrać...
Jeśli zadałeś pytanie podczas gry, to nic dziwnego że nie odpisałem,
bo nie widziałem napisów !!
CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM SIĘ KŁANIA...
Wczoraj zainstalowałem PATCH v21 i mi teraz pokazuje.
Mogłem jednak rozmawiać przez mikrofon ze swoim teamem i też
tak robiłem.
Cóż, na wielu serwerach wyzywają mnie od cheaterów
z powodu poziomu mojej gry...
Zdaża się tak, że sam wycinam cały Team...
Leitho moje poświadczyć że gram z zasadami Fair-Play.
Chcesz to Ci mogę dziś demko nagrać...

mar111cin napisał(a):po drugie jak się ciebie pytaliśmy jaki masz nick na forum to wtedy jakoś nie umiałeś odpisać
Jeśli zadałeś pytanie podczas gry, to nic dziwnego że nie odpisałem,
bo nie widziałem napisów !!
CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM SIĘ KŁANIA...
Wczoraj zainstalowałem PATCH v21 i mi teraz pokazuje.
Mogłem jednak rozmawiać przez mikrofon ze swoim teamem i też
tak robiłem.

"Myśl pozytywnie..
To życia esencja..."
To życia esencja..."
-
PuNk - Świeżak
bardzo dobrze radziłeś sobie ze zmianą nicków, bardzo dobrze sie tak porozumiewałeś, pokazałeś na co cię stać.
i bez jaj oglądałem twoją gre przez ponad 20 i to jest niemożliwe żeby za każdym razem dobrze wytypować gdzie jest przeciwnik. Skradali się do ciebie a ty już wiedziałeś w którą strone idą, ANI RAZU nie poszedłeś w miejsce w którym by nie było przeciwnika, szedłeś prosto do celu, a to na dłuższą mete jest niemożliwe, prawdopodobieństwo tego że zawsze trafisz z miejscem dochodzi do zera.
i bez jaj oglądałem twoją gre przez ponad 20 i to jest niemożliwe żeby za każdym razem dobrze wytypować gdzie jest przeciwnik. Skradali się do ciebie a ty już wiedziałeś w którą strone idą, ANI RAZU nie poszedłeś w miejsce w którym by nie było przeciwnika, szedłeś prosto do celu, a to na dłuższą mete jest niemożliwe, prawdopodobieństwo tego że zawsze trafisz z miejscem dochodzi do zera.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Marcin grałeś kiedyś w cs'a z chłopakami z lepszych polskich teamów? Ja osobiście miałem przyjemność zagrać sparing z (klan teraz prawdopodobnie gra pod inną nazwą, polską sceną cs'a nie interesuje się od 2 lat gram tylko na lanach z qmplami) Team Sky. Grali dosłownie tak jak ty opisujesz. Najlepiej będzie jak Punk nagra demko i je udostępni, bo jak się dostaje po d***e to częstu żuca się takie oskarżenia (otwórz link). (swoją drogą to z Team Sky mój klan przegrał 46:2 i wcale się tego nie wstydzę
).
Pozdrawiam
Ps: Jeśli mogę to chętnie z wami bym zagrał, ponieważ dawno nie grałem przez internet i chciał bym się sprawdzić (właściwie nie siebie tylko neta bo odkąd mam nowego providera pingi strasznie skaczą)

Pozdrawiam
Ps: Jeśli mogę to chętnie z wami bym zagrał, ponieważ dawno nie grałem przez internet i chciał bym się sprawdzić (właściwie nie siebie tylko neta bo odkąd mam nowego providera pingi strasznie skaczą)
Ostatnio edytowano 28/8/2013, 15:50 przez Quatre88, łącznie edytowano 1 raz
-
Quatre88 - Świeżak
Marcin moge poswiadczyc za Punka, chlop po prostu tak gra, nie uzywa zadnych cheatow. Pozatym latwo to sprawdzic, jak tak niewierny jestes i w sumie nie mozesz zrobic to, co zrobilem ja - otwarcie przyznac ze ktos gra lepiej od ciebie
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
ojej nie było mnie przez chyba 2 czy 3 dni i widzę że sobie pograliście...
kurde a ja miałem awarie necisza... może kiedyś z wami zagram, będziecie mieli do kogo postrzelać, bo nie zmieniłem myszki... ps. ze strzelaniem za pomocą innego guzika mi raczej nie wychodzi
kurde a ja miałem awarie necisza... może kiedyś z wami zagram, będziecie mieli do kogo postrzelać, bo nie zmieniłem myszki... ps. ze strzelaniem za pomocą innego guzika mi raczej nie wychodzi

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
to że są lepsi odemnie to wiem, i to większość osób z forum nic w tym dziwnego, tym bardziej że w CSa dopiero zaczynam grać. Ale chodziło mi o samo nieprawdopodobne zachowanie.
ok jak chcecie liczyć na mnie to ja bede koło 22 to od razu podam tutaj IP. (wczesniej miałem multum zajęć w domu i w ogóle tutaj nie wchodziłem, a teraz też już zaraz wychodze)
acha i jakby przypadkiem w czasie gry server padł, to moge mieć nowe IP ale wtedy od razu je tutaj podam. (czasami potrafi mi połączenie psikusa robić)
ok jak chcecie liczyć na mnie to ja bede koło 22 to od razu podam tutaj IP. (wczesniej miałem multum zajęć w domu i w ogóle tutaj nie wchodziłem, a teraz też już zaraz wychodze)
acha i jakby przypadkiem w czasie gry server padł, to moge mieć nowe IP ale wtedy od razu je tutaj podam. (czasami potrafi mi połączenie psikusa robić)
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-