115
Jak nigdy nie wbijam do działu "powitalnia" tak teraz zmobilizowany tym, że non stop świeci mi się tam ikona nowych postów przerzuciłem kilka ostatnich stron i jestem w szoku ile nowych osób się loguje na tym forum, ja to miałem wrażenie, że tu jest z 20 osób
Dajcie jakieÅ› statystyki, na bank jest coÅ› takiego.

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Cioracz odezwij siÄ™ do majstra: profile.php?mode=viewprofile&u=3077
Nie wiem czy sam ogarnia ale jak coÅ› to na pewno ma kogoÅ› godnego polecenia.
Nie wiem czy sam ogarnia ale jak coÅ› to na pewno ma kogoÅ› godnego polecenia.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Vergon napisał(a):Jak nigdy nie wbijam do działu "powitalnia" tak teraz zmobilizowany tym, że non stop świeci mi się tam ikona nowych postów przerzuciłem kilka ostatnich stron i jestem w szoku ile nowych osób się loguje na tym forum, ja to miałem wrażenie, że tu jest z 20 osób![]()
![]()
ta nowi użytkownicy

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
-
suhy-19 - Moderator
Kaai napisał(a):Mi się nie podoba goły zbiornik.
Może inaczej, nie zachwyca mnie.
Zobaczę czy z frotką się oswoję, najwyżej wyleci
Czyli w sensie -> Frotka - > Robisz to źle...

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
pany znacie kogos kto by dorobil takie cos w rozsadnych pieniadzach http://allegro.pl/decat-dekatalizator-y ... 70451.html
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
suhy-19 napisał(a):pany znacie kogos kto by dorobil takie cos w rozsadnych pieniadzach http://allegro.pl/decat-dekatalizator-y ... 70451.html
Dekatalizator zastępuje katalizator w motocyklu by zapewnić lepszy przepływ spalin zwiększając tym samym osiągi motocykla.
Zgadzam siÄ™
Kolejną zaletą jest obniżenie temperatury pracy silnika...
No możeeeee
...oraz zmniejszenie masy co również bezpośrednio przekłada się na osiągi i prowadzenie.
Dobry chwyt hehehe

Generalnie powinien to ogarnąć dobry spawacz... Poszukaj gości co produkują balustrady itp z nierdzewki/kwasówki...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
możesz się potem zdziwić, że chla Ci jak smok
A jak się na to patrzę, o co prawda nie jest to nic skomplikowanego, ale masz tam sporo gięcia i to jeszcze rur, teoretycznie trzeba by wziąć sporo dłuższe, żeby coś takiego dobrze zrobić - zachować wymiary. Najlepiej jakbyś miał wzorzec, bo tak na oko jak ktoś Ci to będzie robił, to może wyjść śmiesznie

A jak się na to patrzę, o co prawda nie jest to nic skomplikowanego, ale masz tam sporo gięcia i to jeszcze rur, teoretycznie trzeba by wziąć sporo dłuższe, żeby coś takiego dobrze zrobić - zachować wymiary. Najlepiej jakbyś miał wzorzec, bo tak na oko jak ktoś Ci to będzie robił, to może wyjść śmiesznie

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości