Ku chwale stunterom!
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
aprilia130 napisał(a):Bunny powiem Ci jedno masz krzywy ryj !
a zrób jeszcze jeden film to Cie znajde w tym radomiu i powiesze na pasku od gaci i też będzie film
Jak Ci się nie podoba to wyp......
Wymiatasz chlopcze

Pewnie nie dojedzie, bo mu sie zabytek rozsypie
A co do tematu... stunt wysokiej klasy. Też chce tak

<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">
</a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
-
cdsMarcin - Bywalec
aprilia130 napisał(a):Bunny powiem Ci jedno masz krzywy ryj !
a zrób jeszcze jeden film to Cie znajde w tym radomiu i powiesze na pasku od gaci i też będzie film
muhahaha

-
Bunny - VIP Ścigacz.pl
:_)
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Petrek stunterek powrócił !!! heh teraz będzie dopiero natchnienie do kręcenie kolejnego filmu może i ja nagram Pozdro Piter!!!
- mateo Fazer 600
- Świeżak
No nie jeździjcie tak po nim bo się chłopaczek (albo raczej dzieciakczek) zamknie w sobie i piaggo będzie miało o ''czysta kuni mnij i bedzie po ptokach, nie pojdzie 130 ni 50 m/h''
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

-
stecarlos - Świeżak
poprostu nieżycze sobie ,żeby sobie mnie cytować ponieważ muj stunt jest prywatny a zacznijmy od tego ,że odkurzacza już niemam i na nowym moto nic jeszcze nie stuntuje a nawet nieprubowałem , mamy niemam no nieżyje a wkurwiamnie ten bunny i to bardziej mnie niż szafa walony i prosze o mnie niecytować
Aprillia AF1 Europa racing | | byl Piaggio NRG Extreme sport series tuning 130 km/h | | http://www.youtube.com/watch?v=ReorKllC0sE&NR=1 --- czyżby znajomi owada ?
-
aprilia130 - Świeżak
aprilia130 napisał(a):poprostu nieżycze sobie ,żeby sobie mnie cytować ponieważ muj stunt jest prywatny a zacznijmy od tego ,że odkurzacza już niemam i na nowym moto nic jeszcze nie stuntuje a nawet nieprubowałem , mamy niemam no nieżyje a wkurwiamnie ten bunny i to bardziej mnie niż szafa walony i prosze o mnie niecytować
dobrze już nigdy Cię nie zacytuję sensej:D

-
Bunny - VIP Ścigacz.pl
aprilia130 napisał(a):poprostu nieżycze sobie ,żeby sobie mnie cytować ponieważ muj stunt jest prywatny a zacznijmy od tego ,że odkurzacza już niemam i na nowym moto nic jeszcze nie stuntuje a nawet nieprubowałem , mamy niemam no nieżyje a wkurwiamnie ten bunny i to bardziej mnie niż szafa walony i prosze o mnie niecytować
A ja chce Ci tylko powiedzieć to,że wszystko sie zaczęło od twoich fotek jakie zapodałeś

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Mój miszcz wrócił
Witaj ... A czemu nie stuntujesz na nowym moto ? Wywrotka na kiblu dała do myślenia, że gówno umiesz więc sie teraz nie ryzykuje
Pamiętaj tylko, że jesteś Honorowym Dzieckiem Neo i musisz nas wyzywać, bo to w twojej naturze

Pamiętaj tylko, że jesteś Honorowym Dzieckiem Neo i musisz nas wyzywać, bo to w twojej naturze

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
wcale niewrocilem bo sa tu tylko osobnicy twojego pokroju którzy w hierarchi inteligencji stoją na najniższym poziomie i mnie jako istocie wyższej należy wam wybaczyc i tolerowac wasza niemoc egzencystencjalna, a ogulnie wcale sie niewyjebalem na kiblu i mam swoje prywatne powody aby ci nic wiecej niezdradzic poniewaz twoja pustka w głowie mogła by tego niewytrzymać
Aprillia AF1 Europa racing | | byl Piaggio NRG Extreme sport series tuning 130 km/h | | http://www.youtube.com/watch?v=ReorKllC0sE&NR=1 --- czyżby znajomi owada ?
-
aprilia130 - Świeżak
wiesz co nie pisz nic więcej na tym forum tylko znajdź sobie inne fora dla dzieci niepełnosprawnych
lubię gnębić takich jak ty Piter Stunter!!!

lubię gnębić takich jak ty Piter Stunter!!!
- mateo Fazer 600
- Świeżak
aprilia130 napisał(a):wcale niewrocilem bo sa tu tylko osobnicy twojego pokroju którzy w hierarchi inteligencji stoją na najniższym poziomie i mnie jako istocie wyższej należy wam wybaczyc i tolerowac wasza niemoc egzencystencjalna, a ogulnie wcale sie niewyjebalem na kiblu i mam swoje prywatne powody aby ci nic wiecej niezdradzic poniewaz twoja pustka w głowie mogła by tego niewytrzymać
Boże... ale ta hierarchia inteligencji jest wzniosła! Któż z nas jest w stanie wspiąć się na jej wyżyny? Komuż dane będzie dostać się do bram elokwencji i nadprzyrodzonej inteligencji, której strzeże nasz dzielny Piotr?! Cóż za zbieg okoliczności! imię takie samo jak ten, który bram niebieskich pilnuje... może to ten sam?

-
Bunny - VIP Ścigacz.pl
wywiad ze stónterem piotrusiem:
brakowalo nam twojej obecnosci, ciesze sie, ze wrociles.
wcale niewrocilem
jak to, przeciez wypowiadasz sie na forum? dlaczego?
bo sa tu tylko osobnicy twojego pokroju którzy w hierarchi inteligencji stoją na najniższym poziomie
rozumiem, czyli chciales wzbogacic forum o twoje niezwykle inteligentne wypowiedzi. naprawde to dla nas zaszczyt prowadzic z toba dyskusje.
mnie jako istocie wyższej należy wam wybaczyc i tolerowac wasza niemoc egzencystencjalna
....dziekuje ci piotrus, wybacz mi prosze jeszcze raz, ale twoja inteligencja mnie przerasta i nie bardzo wiem o czym mowisz. przepraszam.
slyszalem , ze ostatnio miales bardzo nieprzyjemna przygode robiac kupke na nocniku?
ogulnie wcale sie niewyjebalem na kiblu i mam swoje prywatne powody aby ci nic wiecej niezdradzic
rozumiem... nieprzyjemna sprawa. ponoc caly sie osrales? dlaczego nie chcesz opisac tej sytuacji, moze sie czegos naucze?
poniewaz twoja pustka w głowie mogła by tego niewytrzymać
to musiales sie niezle pobrudzic. przykro mi bardzo. niestety takie rzeczy sie zdarzaja przedszkolakom. dziekuje za rozmowe.
wcale niewrocilem
bo sa tu tylko osobnicy twojego pokroju którzy w hierarchi inteligencji stoją na najniższym poziomie
rozumiem, czyli chciales wzbogacic forum o twoje niezwykle inteligentne wypowiedzi. naprawde to dla nas zaszczyt prowadzic z toba dyskusje.
mnie jako istocie wyższej należy wam wybaczyc i tolerowac wasza niemoc egzencystencjalna
....dziekuje ci piotrus, wybacz mi prosze jeszcze raz, ale twoja inteligencja mnie przerasta i nie bardzo wiem o czym mowisz. przepraszam.
slyszalem , ze ostatnio miales bardzo nieprzyjemna przygode robiac kupke na nocniku?
ogulnie wcale sie niewyjebalem na kiblu i mam swoje prywatne powody aby ci nic wiecej niezdradzic
rozumiem... nieprzyjemna sprawa. ponoc caly sie osrales? dlaczego nie chcesz opisac tej sytuacji, moze sie czegos naucze?
to musiales sie niezle pobrudzic. przykro mi bardzo. niestety takie rzeczy sie zdarzaja przedszkolakom. dziekuje za rozmowe.
- chris_nie
- Świeżak
chris_nie napisał(a):wywiad ze stónterem piotrusiem:
wcale niewrocilem
buahahahahah nie wyrobie...

<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">
</a>

-
cdsMarcin - Bywalec
Heheee... no no widze ze zrobiles :rozmowy rolowane: na scigaczu 

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
aprilia130 napisał(a):, a ogulnie wcale sie niewyjebalem na kiblu i mam swoje prywatne powody aby ci nic wiecej niezdradzic
a mnie jeszcze niedawno powiedziale, ze ropieprzyles sie ta swoja maszyna

no wiec jak to jest? bo juz nie wiem...razm mowisz, ze sie rozwaliles za chwile ze jednak nie...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4