Zobacz wątek - Ku chwale stunterom!
NAS Analytics TAG

Ku chwale stunterom!

O wszystkim
_________

Postprzez chris_nie » 20/7/2007, 14:54

moze teletubisie leca w tv i nie ma czasu?
chris_nie
Świeżak

Postprzez cdsMarcin » 20/7/2007, 15:09

aprilia130 napisał(a):Bunny powiem Ci jedno masz krzywy ryj !

a zrób jeszcze jeden film to Cie znajde w tym radomiu i powiesze na pasku od gaci i też będzie film

Jak Ci się nie podoba to wyp......

Wymiatasz chlopcze ;-)
Pewnie nie dojedzie, bo mu sie zabytek rozsypie

A co do tematu... stunt wysokiej klasy. Też chce tak :)
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">Obrazek</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
cdsMarcin
Bywalec

Postprzez Bunny » 20/7/2007, 16:02

aprilia130 napisał(a):Bunny powiem Ci jedno masz krzywy ryj !
a zrób jeszcze jeden film to Cie znajde w tym radomiu i powiesze na pasku od gaci i też będzie film

muhahaha :D pietruś podać Ci mój adres? na pw dam Ci moje gg, potem podam adres, a potem dasz mi do komputera Twoją mamusię :D
Obrazek
Bunny
VIP Ścigacz.pl

Postprzez simonw » 20/7/2007, 16:42

:_)
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez mateo Fazer 600 » 20/7/2007, 18:11

Petrek stunterek powrócił !!! heh teraz będzie dopiero natchnienie do kręcenie kolejnego filmu może i ja nagram Pozdro Piter!!!
mateo Fazer 600
Świeżak

Postprzez stecarlos » 20/7/2007, 18:11

No nie jeździjcie tak po nim bo się chłopaczek (albo raczej dzieciakczek) zamknie w sobie i piaggo będzie miało o ''czysta kuni mnij i bedzie po ptokach, nie pojdzie 130 ni 50 m/h''
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.
Obrazek
stecarlos
Świeżak

Postprzez Traperoso » 20/7/2007, 20:01

Chcecie Klocki Lego?
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez aprilia130 » 20/7/2007, 23:04

poprostu nieżycze sobie ,żeby sobie mnie cytować ponieważ muj stunt jest prywatny a zacznijmy od tego ,że odkurzacza już niemam i na nowym moto nic jeszcze nie stuntuje a nawet nieprubowałem , mamy niemam no nieżyje a wkurwiamnie ten bunny i to bardziej mnie niż szafa walony i prosze o mnie niecytować
Aprillia AF1 Europa racing | | byl Piaggio NRG Extreme sport series tuning 130 km/h | | http://www.youtube.com/watch?v=ReorKllC0sE&NR=1 --- czyżby znajomi owada ?
aprilia130
Świeżak

Postprzez Bunny » 20/7/2007, 23:08

aprilia130 napisał(a):poprostu nieżycze sobie ,żeby sobie mnie cytować ponieważ muj stunt jest prywatny a zacznijmy od tego ,że odkurzacza już niemam i na nowym moto nic jeszcze nie stuntuje a nawet nieprubowałem , mamy niemam no nieżyje a wkurwiamnie ten bunny i to bardziej mnie niż szafa walony i prosze o mnie niecytować

dobrze już nigdy Cię nie zacytuję sensej:D
Obrazek
Bunny
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Pisiu » 20/7/2007, 23:12

aprilia130 napisał(a):poprostu nieżycze sobie ,żeby sobie mnie cytować ponieważ muj stunt jest prywatny a zacznijmy od tego ,że odkurzacza już niemam i na nowym moto nic jeszcze nie stuntuje a nawet nieprubowałem , mamy niemam no nieżyje a wkurwiamnie ten bunny i to bardziej mnie niż szafa walony i prosze o mnie niecytować

A ja chce Ci tylko powiedzieć to,że wszystko sie zaczęło od twoich fotek jakie zapodałeś :roll: Człowieku poprostu zacząłeś sie chwalić jakbyś umiał niewiadomo co i po co Ci to było?? :roll: Takto nikt by po Tobie nie jezdził i tyle :o Teraz juz każdy Cie pamięta i nie tylko za te fotki,ale również za głupoty jakie wygadywałeś :lol: m.in jak pojechałęś z kumplami sie zemścić i powybijać szyby w domu jakiemuś kolesiowi :lol: Nie chodzi tylko o twój "sztunt" pamiętaj o tym,a jak Ci nie pasuje,przestań tu wchodzić i pie*****ć i będzie spokój...
Pisiu
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Szafa » 21/7/2007, 06:21

Mój miszcz wrócił :lol: Witaj ... A czemu nie stuntujesz na nowym moto ? Wywrotka na kiblu dała do myślenia, że gówno umiesz więc sie teraz nie ryzykuje :lol:
Pamiętaj tylko, że jesteś Honorowym Dzieckiem Neo i musisz nas wyzywać, bo to w twojej naturze :roll: :twisted:
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
Szafa
VIP Ścigacz.pl

Postprzez aprilia130 » 21/7/2007, 10:35

wcale niewrocilem bo sa tu tylko osobnicy twojego pokroju którzy w hierarchi inteligencji stoją na najniższym poziomie i mnie jako istocie wyższej należy wam wybaczyc i tolerowac wasza niemoc egzencystencjalna, a ogulnie wcale sie niewyjebalem na kiblu i mam swoje prywatne powody aby ci nic wiecej niezdradzic poniewaz twoja pustka w głowie mogła by tego niewytrzymać
Aprillia AF1 Europa racing | | byl Piaggio NRG Extreme sport series tuning 130 km/h | | http://www.youtube.com/watch?v=ReorKllC0sE&NR=1 --- czyżby znajomi owada ?
aprilia130
Świeżak

Postprzez mateo Fazer 600 » 21/7/2007, 13:09

wiesz co nie pisz nic więcej na tym forum tylko znajdź sobie inne fora dla dzieci niepełnosprawnych :twisted: :twisted: :twisted:

lubię gnębić takich jak ty Piter Stunter!!!
mateo Fazer 600
Świeżak

Postprzez Bunny » 21/7/2007, 13:50

aprilia130 napisał(a):wcale niewrocilem bo sa tu tylko osobnicy twojego pokroju którzy w hierarchi inteligencji stoją na najniższym poziomie i mnie jako istocie wyższej należy wam wybaczyc i tolerowac wasza niemoc egzencystencjalna, a ogulnie wcale sie niewyjebalem na kiblu i mam swoje prywatne powody aby ci nic wiecej niezdradzic poniewaz twoja pustka w głowie mogła by tego niewytrzymać

Boże... ale ta hierarchia inteligencji jest wzniosła! Któż z nas jest w stanie wspiąć się na jej wyżyny? Komuż dane będzie dostać się do bram elokwencji i nadprzyrodzonej inteligencji, której strzeże nasz dzielny Piotr?! Cóż za zbieg okoliczności! imię takie samo jak ten, który bram niebieskich pilnuje... może to ten sam?

:lol:
Obrazek
Bunny
VIP Ścigacz.pl

Postprzez SzpiceR » 21/7/2007, 14:22

"byl Piaggio NRG Extreme sport series tuning 130 km/"

i wszystko jasne
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Ścigacz.pl

Postprzez chris_nie » 21/7/2007, 14:26

wywiad ze stónterem piotrusiem:

brakowalo nam twojej obecnosci, ciesze sie, ze wrociles.

wcale niewrocilem

jak to, przeciez wypowiadasz sie na forum? dlaczego?

bo sa tu tylko osobnicy twojego pokroju którzy w hierarchi inteligencji stoją na najniższym poziomie

rozumiem, czyli chciales wzbogacic forum o twoje niezwykle inteligentne wypowiedzi. naprawde to dla nas zaszczyt prowadzic z toba dyskusje.

mnie jako istocie wyższej należy wam wybaczyc i tolerowac wasza niemoc egzencystencjalna

....dziekuje ci piotrus, wybacz mi prosze jeszcze raz, ale twoja inteligencja mnie przerasta i nie bardzo wiem o czym mowisz. przepraszam.
slyszalem , ze ostatnio miales bardzo nieprzyjemna przygode robiac kupke na nocniku?

ogulnie wcale sie niewyjebalem na kiblu i mam swoje prywatne powody aby ci nic wiecej niezdradzic

rozumiem... nieprzyjemna sprawa. ponoc caly sie osrales? dlaczego nie chcesz opisac tej sytuacji, moze sie czegos naucze?

poniewaz twoja pustka w głowie mogła by tego niewytrzymać

to musiales sie niezle pobrudzic. przykro mi bardzo. niestety takie rzeczy sie zdarzaja przedszkolakom. dziekuje za rozmowe.
chris_nie
Świeżak

Postprzez cdsMarcin » 21/7/2007, 14:45

chris_nie napisał(a):wywiad ze stónterem piotrusiem:

brakowalo nam twojej obecnosci, ciesze sie, ze wrociles.

wcale niewrocilem

jak to, przeciez wypowiadasz sie na forum? dlaczego?

bo sa tu tylko osobnicy twojego pokroju którzy w hierarchi inteligencji stoją na najniższym poziomie

rozumiem, czyli chciales wzbogacic forum o twoje niezwykle inteligentne wypowiedzi. naprawde to dla nas zaszczyt prowadzic z toba dyskusje.

mnie jako istocie wyższej należy wam wybaczyc i tolerowac wasza niemoc egzencystencjalna

....dziekuje ci piotrus, wybacz mi prosze jeszcze raz, ale twoja inteligencja mnie przerasta i nie bardzo wiem o czym mowisz. przepraszam.
slyszalem , ze ostatnio miales bardzo nieprzyjemna przygode robiac kupke na nocniku?

ogulnie wcale sie niewyjebalem na kiblu i mam swoje prywatne powody aby ci nic wiecej niezdradzic

rozumiem... nieprzyjemna sprawa. ponoc caly sie osrales? dlaczego nie chcesz opisac tej sytuacji, moze sie czegos naucze?

poniewaz twoja pustka w głowie mogła by tego niewytrzymać

to musiales sie niezle pobrudzic. przykro mi bardzo. niestety takie rzeczy sie zdarzaja przedszkolakom. dziekuje za rozmowe.

buahahahahah nie wyrobie... :)
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">Obrazek</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
cdsMarcin
Bywalec

Postprzez simonw » 21/7/2007, 16:35

Heheee... no no widze ze zrobiles :rozmowy rolowane: na scigaczu ;)
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez gumis » 21/7/2007, 17:56

aprilia130 napisał(a):, a ogulnie wcale sie niewyjebalem na kiblu i mam swoje prywatne powody aby ci nic wiecej niezdradzic

a mnie jeszcze niedawno powiedziale, ze ropieprzyles sie ta swoja maszyna :shock:
no wiec jak to jest? bo juz nie wiem...razm mowisz, ze sie rozwaliles za chwile ze jednak nie...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Szafa » 21/7/2007, 18:21

Ooo fuck ... kupiłeś wreszcie mózg ? :shock: :lol: Pewnie starsza siostra pisze ci teraz posty, żeby znowu siary nie było ... :lol: :twisted:
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
Szafa
VIP Ścigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark