Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Linka na motocyklistę - jak to się...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Linka na motocyklistę - jak to się...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Linka na motocyklistę - jak to się...

Postprzez Åšcigacz » 14/10/2014, 09:49

Dyskusja na temat: Linka na motocyklistÄ™ - jak to siÄ™ robi na Zachodzie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Linka na motocyklistÄ™ - jak to siÄ™ robi na Zachodzie
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/10/2014, 09:49

Nie piszcie o takich rzeczach, tak bedzie bezpieczniej. Mniejsza szansa, ze kretyn sam wpadnie na taki pomysl niz jak mu powiedzÄ… w telewizji.<br><hr>huta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/10/2014, 10:35

Komentatorzy napisał(a):Nie piszcie o takich rzeczach, tak bedzie bezpieczniej. Mniejsza szansa, ze kretyn sam wpadnie na taki pomysl niz jak mu powiedzą w telewizji.<br><hr>huta<br>
PRAWDA!!!<br><hr>M>R
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/10/2014, 19:21

Komentatorzy napisał(a):Nie piszcie o takich rzeczach, tak bedzie bezpieczniej. Mniejsza szansa, ze kretyn sam wpadnie na taki pomysl niz jak mu powiedzą w telewizji.<br><hr>huta<br>
Dokładnie tak - psychopatów nie należy inspirować, a ludzie latający w terenie i tak o tym wiedzą.<br><hr>rami
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/10/2014, 10:17

Prawda leży jak zwykle po środku - oczywiście nie usprawiedliwiam rozciągania linek między drzewami, ale rozumiem złość niezmotoryzowanych zmuszonych do wysłuchiwania przez cały weekend ryczących motocykli entuzjastów jazdy enduro. Sam ostatnio miałem taką oto przygodę: spacerowałem wiejską drogą z dziewczyną kiedy tuż obok nas przeleciało dwóch gości na motocyklach z prędkością przynajmniej 60-80km/h (w dodatku na jednym kole). Nic tylko lać po durnych łbach!<br><hr>meh
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/10/2014, 10:38

Komentatorzy napisał(a):Prawda leży jak zwykle po środku - oczywiście nie usprawiedliwiam rozciągania linek między drzewami, ale rozumiem złość niezmotoryzowanych zmuszonych do wysłuchiwania przez cały weekend ryczących motocykli entuzjastów jazdy enduro. Sam ostatnio miałem taką oto przygodę: spacerowałem wiejską drogą z dziewczyną kiedy tuż obok nas przeleciało dwóch gości na motocyklach z prędkością przynajmniej 60-80km/h (w dodatku na jednym kole). Nic tylko lać po durnych łbach!<br><hr>meh<br>
Hej. Nie zgodzę się z Tobą. Oczywiście, rozumiem jeśli kogoś wkurzają motocykle ryczące im pod oknami, ALE to nie uprawnia do dekapitacji. Wyobraź sobie, że popełniasz wykroczenie drogowe - załóżmy na potrzeby dyskusji, wjeżdżasz ulicą pod prąd. I konsekwencją Twojego wjazdu pod prąd (czegoś co mogłoby zdenerwować wielu lokalnych mieszkańców i spowodować zagrożenie na drodze) jest zmiażdżona tchawica. Wybacz, ale od ścigania wykroczeń są organy ścigania, od wymierzania sprawiedliwości sądy. Jestem w stanie dyskutować na temat słuszności jeżdżenia po terenach leśnych (z punktu prawnego oczywiście jest to nielegalne), ale z osobą, która rozwiesza linki lub popiera rozwieszanie nie powinno się dyskutować, powinno się je karać. <br><hr>Beavis
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/10/2014, 10:48

Komentatorzy napisał(a):Prawda leży jak zwykle po środku - oczywiście nie usprawiedliwiam rozciągania linek między drzewami, ale rozumiem złość niezmotoryzowanych zmuszonych do wysłuchiwania przez cały weekend ryczących motocykli entuzjastów jazdy enduro. Sam ostatnio miałem taką oto przygodę: spacerowałem wiejską drogą z dziewczyną kiedy tuż obok nas przeleciało dwóch gości na motocyklach z prędkością przynajmniej 60-80km/h (w dodatku na jednym kole). Nic tylko lać po durnych łbach!<br><hr>meh<br>
Komentatorzy napisał(a):Hej. Nie zgodzę się z Tobą. Oczywiście, rozumiem jeśli kogoś wkurzają motocykle ryczące im pod oknami, ALE to nie uprawnia do dekapitacji. Wyobraź sobie, że popełniasz wykroczenie drogowe - załóżmy na potrzeby dyskusji, wjeżdżasz ulicą pod prąd. I konsekwencją Twojego wjazdu pod prąd (czegoś co mogłoby zdenerwować wielu lokalnych mieszkańców i spowodować zagrożenie na drodze) jest zmiażdżona tchawica. Wybacz, ale od ścigania wykroczeń są organy ścigania, od wymierzania sprawiedliwości sądy. Jestem w stanie dyskutować na temat słuszności jeżdżenia po terenach leśnych (z punktu prawnego oczywiście jest to nielegalne), ale z osobą, która rozwiesza linki lub popiera rozwieszanie nie powinno się dyskutować, powinno się je karać. <br><hr>Beavis <br>
Beavis,
dlatego na samym początku napisałem, że nie popieram tego typu praktyk - jest to w pewien sposób próba popełnienia morderstwa, groźna z resztą także dla rowerzystów.

Byłoby jednak fanie gdyby motocykliści też wykazywali się odrobiną zrozumienia dla innych. Co by było, gdyby we wspomnianym przeze mnie przypadku, koleś nie zapanował nad motorem i przypierniczył w moją dziewczynę lub we mnie przy tych prędkościach? <br><hr>meh
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/10/2014, 11:16

Komentatorzy napisał(a):Hej. Nie zgodzę się z Tobą. Oczywiście, rozumiem jeśli kogoś wkurzają motocykle ryczące im pod oknami, ALE to nie uprawnia do dekapitacji. Wyobraź sobie, że popełniasz wykroczenie drogowe - załóżmy na potrzeby dyskusji, wjeżdżasz ulicą pod prąd. I konsekwencją Twojego wjazdu pod prąd (czegoś co mogłoby zdenerwować wielu lokalnych mieszkańców i spowodować zagrożenie na drodze) jest zmiażdżona tchawica. Wybacz, ale od ścigania wykroczeń są organy ścigania, od wymierzania sprawiedliwości sądy. Jestem w stanie dyskutować na temat słuszności jeżdżenia po terenach leśnych (z punktu prawnego oczywiście jest to nielegalne), ale z osobą, która rozwiesza linki lub popiera rozwieszanie nie powinno się dyskutować, powinno się je karać. <br><hr>Beavis <br>
Komentatorzy napisał(a):Beavis,
dlatego na samym początku napisałem, że nie popieram tego typu praktyk - jest to w pewien sposób próba popełnienia morderstwa, groźna z resztą także dla rowerzystów.

Byłoby jednak fanie gdyby motocykliści też wykazywali się odrobiną zrozumienia dla innych. Co by było, gdyby we wspomnianym przeze mnie przypadku, koleś nie zapanował nad motorem i przypierniczył w moją dziewczynę lub we mnie przy tych prędkościach? <br><hr>meh<br>
W 100% się z Tobą zgadzam! Niestety, w coraz większej grupie offroadowców są osoby, które mają wszystkich w koło (za przeproszeniem) w d****. Ale takie jednostki trzeba ograniczać zewnętrznie (dzwoniać w takiej sytuacji na policję) i wewnętrznie (mówić kumplom, że lansem jest skoczyć potrójny skok na torze, a nie latać na gumie na osiedlu pełnym dzieci). Inna sprawa, że dla endurowców w takiej Kanadzie są wyznaczone trasy enduro, gdzie nikomu nie przeszkadzają - i nikt mi nie w mówi, że nie da się zrobić takich ścieżek w Polsce, bo się da. Ale łatwiej jest zabronić niżeli znaleźć realne rozwiązanie. Ostatecznie, to długi i skomplikowany temat. <br><hr>Beavis
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez poster » 15/10/2014, 11:29

Trzeba być debilnym aby robić takie rzeczy dla zabawy. Jeśli nie będziemy piętnować tego typu zachowań to będzie ciche przyzwolenie na tego typu zachowania.
Co można napisać takim Polakom, których interesują kredyty bez BIK Warszawa http://dobrekredyty.com.pl? Przede wszystkim trzeba napisać jedno - niektóre z tych kredytów to naprawdę świetne oferty.
poster
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 15/10/2014, 11:35

Popieram linki ...
Nobel za pomysł.
W końcu jakiś sensowny sposób na skurwysynów ...<br><hr>Vegeta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/10/2014, 13:11

Komentatorzy napisał(a):Beavis,

Byłoby jednak fanie gdyby motocykliści też wykazywali się odrobiną zrozumienia dla innych. Co by było, gdyby we wspomnianym przeze mnie przypadku, koleś nie zapanował nad motorem i przypierniczył w moją dziewczynę lub we mnie przy tych prędkościach? <br><hr>meh<br>
Komentatorzy napisał(a):W 100% się z Tobą zgadzam! Niestety, w coraz większej grupie offroadowców są osoby, które mają wszystkich w koło (za przeproszeniem) w d****. Ale takie jednostki trzeba ograniczać zewnętrznie (dzwoniać w takiej sytuacji na policję) i wewnętrznie (mówić kumplom, że lansem jest skoczyć potrójny skok na torze, a nie latać na gumie na osiedlu pełnym dzieci). Inna sprawa, że dla endurowców w takiej Kanadzie są wyznaczone trasy enduro, gdzie nikomu nie przeszkadzają - i nikt mi nie w mówi, że nie da się zrobić takich ścieżek w Polsce, bo się da. Ale łatwiej jest zabronić niżeli znaleźć realne rozwiązanie. Ostatecznie, to długi i skomplikowany temat. <br><hr>Beavis <br>
Zgadza siÄ™ w 100%.<br><hr>meh
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/10/2014, 15:07

Komentatorzy napisał(a):Popieram linki ...
Nobel za pomysł.
W końcu jakiś sensowny sposób na skurwysynów ...<br><hr>Vegeta<br>
To sie smieciu na niej powieÅ›.<br><hr>Stunt20
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/10/2014, 22:17

Nobel za pomysł.
Komentatorzy napisał(a):To sie smieciu na niej powieś.<br><hr>Stunt20<br>
mÄ…drze prawisz, popieram.<br><hr>gsx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/10/2014, 16:17

Nobel za pomysł.
Vegeta, nie chciałbyś porozmawiać o tym z kimś na żywo?<br><hr>bastek00
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/10/2014, 20:27

Dlatego pod kask należy zawsze ubierać kominiarkę z żywicy epoksydowej.<br><hr>sprawiedliwość na 2 kołach
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/10/2014, 20:32

Komentatorzy napisał(a):Dlatego pod kask należy zawsze ubierać kominiarkę z żywicy epoksydowej.<br><hr>sprawiedliwość na 2 kołach<br>
ty hyba jakiÅ› popirdulony jesteÅ›.<br><hr>miziasty
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/10/2014, 20:38

Komentatorzy napisał(a):Dlatego pod kask należy zawsze ubierać kominiarkę z żywicy epoksydowej.<br><hr>sprawiedliwość na 2 kołach<br>
Komentatorzy napisał(a):ty hyba jakiś popirdulony jesteś.<br><hr>miziasty<br>
Sam masz pofajfane i nie znasz się na ortografii gimbusie. Ja jeżdżę w kołnierzu ortopedycznym z poprzedniej gleby i mi pasi, ale taka kominiarka lepiej chroni cymbale.<br><hr>sprawiedliwość na 2 kołach
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/10/2014, 20:39

Komentatorzy napisał(a):Sam masz pofajfane i nie znasz się na ortografii gimbusie. Ja jeżdżę w kołnierzu ortopedycznym z poprzedniej gleby i mi pasi, ale taka kominiarka lepiej chroni cymbale.<br><hr>sprawiedliwość na 2 kołach<br>
A, to szacun, kolego, jak po glebie, to szacun.<br><hr>miziasty
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/10/2014, 20:40

Komentatorzy napisał(a):Sam masz pofajfane i nie znasz się na ortografii gimbusie. Ja jeżdżę w kołnierzu ortopedycznym z poprzedniej gleby i mi pasi, ale taka kominiarka lepiej chroni cymbale.<br><hr>sprawiedliwość na 2 kołach<br>
Komentatorzy napisał(a):A, to szacun, kolego, jak po glebie, to szacun.<br><hr>miziasty<br>
Dziękuję, kolego.<br><hr>sprawiedliwość na 2 kołach
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê