155
ja jak nie chce zabierać kasku ze sobą to mam stalową linkę pod siodłem i uchwyt, przewlekam przez DD i zamykam siodło ale nigdy nie zostawiam go wtedy bez nadzoru, mam go cały czas w zasięgu oka. Ktoś chyba cały dzień na niego czekał bo spory ten klocek 

black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Od kiedy kupiłem V-stromika poznałem uroki kufrów - biorę sam centralny, to nie dość że młoda ma się o co wygodnie oprzeć, mam dodatkowe światła stopu, to jeszcze na postoju wchodzą spokojnie 2 kaski i jej torebka
Jak zabiorę boczne, to i kurtke pochowam i buty mam na zmianę itp
a jaka mina ludzi w biedronce, jak wyszedłem z pełnym koszem zakupów i zgrzewką wody ?:D a wszystko do centralnego zapakowałem

a jaka mina ludzi w biedronce, jak wyszedłem z pełnym koszem zakupów i zgrzewką wody ?:D a wszystko do centralnego zapakowałem

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
kurde właśnie jak kupowałem horneta to miałem wielki dylemat czy wziać SV DL czy horneta, wziąłbym bandita w pełnych owiewkach ale sprzedał się 3 tygodnie wcześniej. i stał taki czarny V-Strom w tej samej cenie co hornet z engine barem, zestawem kufrów, podgrzewanymi manetkami. Ale stwierdziłem że najpierw naked, potem owiewki i na końcu jak już się wyszaleję biore V-stroma albo KTM Adventure.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
KTM Adventure - tym to byś się dopiero wyszalał xD Jak widziałem jak to idzie, to masakra jakaś, na pewno wrażenia za kierownicą większe niż na sporcie.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Jakiś czas temu w tesco nabyłem takie piwo jak "paulaner". Ostatnio widziałem, że trafiło też do lidla na tydzień niemieckich piw, nawet jest w dwóch wersjach jasnej i ciemnej (ja miałem jasną). No to powiem, że ciekawe w smaku.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin napisał(a):Ciechan dobry jesta jak jego właściciel nie popiera lewusów, homosów itp. to jeszcze bardziej go lubię.
Akurat Ciechan nie jest dobry. Jedyny dobry jest Grand Prix, a akurat tego piwa nikt w tym browarze nie wymyślił.
Tu masz inne odchyły tego buraka z Ciechana: http://mojkufelek.pl/czeslaw-dzielak-zn ... -prix.html
Niby jednak jakiś gust masz tylko poglądy zżarły trochę smaku.mar111cin napisał(a):Jakiś czas temu w tesco nabyłem takie piwo jak "paulaner".
Jest fajna edycja paulaner'a - litrowy kufel a w nim litrowa puszka

Suzuki SV650s k7
- Karol20
- Bywalec