155
Znam Bursig i to o nich myslalem, ale 1500 to bez kolek i chyba bez plytki , jak dodasz wszystko to wychodzi chyba najdrozej z calej oferty w internecie, 359,00 EUR + Additional 60 € za koleczka
vs 281.91 € ktory tez jest zrobiony przesz szkopkow i zawiera koleczka + Model specific adapter plate (included) i darmowa przesylka.
Jesli sie ne mysle to Melvin pospawal ale cos ala abba superbike stand co mnie nie wzadowala. (nie mowie,ze nie fajne ale ja lubie gadgety)

Jesli sie ne mysle to Melvin pospawal ale cos ala abba superbike stand co mnie nie wzadowala. (nie mowie,ze nie fajne ale ja lubie gadgety)
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Walenty, ostatnia razem z nóżką, bo w domu do wody i jutro będzie ładnie rozkwitnięta
a te rozłożone kapelusze to fakt ułamałem.
Senku - na motocyklu tak, bo nie ma sensu się pierdzielić z innymi grzybami, nawet jak widziałem to się nie zatrzymywałem. Normalnie jak chodzę z wiaderkiem po lesie, to zbieram wszystko, tylko ostatnio w 2h nazbierałem 2 wiaderka 10l i reklamówkę kani, do tego rodzinka też nazbierała po wiaderku, to potem się grzyby porozdawało, bo nie było co z tym robić

Senku - na motocyklu tak, bo nie ma sensu się pierdzielić z innymi grzybami, nawet jak widziałem to się nie zatrzymywałem. Normalnie jak chodzę z wiaderkiem po lesie, to zbieram wszystko, tylko ostatnio w 2h nazbierałem 2 wiaderka 10l i reklamówkę kani, do tego rodzinka też nazbierała po wiaderku, to potem się grzyby porozdawało, bo nie było co z tym robić

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Suchy pucuj się, to nie był wypadek
http://www.sfora.pl/polska/Tragedia-na- ... zna-a72205
Teraz dopiero skojarzyłem jak gadacie o tych kaniach, że jadłem je kiedyś jak byłem u kumpla w Łowiczu właśnie w panierce jak schabowe i pamiętam, że były zajebi*cie wielkie na cały talerz.

http://www.sfora.pl/polska/Tragedia-na- ... zna-a72205
Teraz dopiero skojarzyłem jak gadacie o tych kaniach, że jadłem je kiedyś jak byłem u kumpla w Łowiczu właśnie w panierce jak schabowe i pamiętam, że były zajebi*cie wielkie na cały talerz.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
suhy-19 napisał(a):wiesz po historiach ASR'a wolałem się zabezpieczyća tak naprawdę to wiozłem tą amunicje do utylizacji (na strzelnice)
Zabrakłoby wam

Fuck, ochroniarze odwiedzają strzelnicę częściej niż policjanci...
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Krmtzzz napisał(a):Hhahaha ten RSSS, ktory sobie kupil r6 na pierwsze moto zrobil nim 3800 km w 2 lata i napisal w aukcji: "Sprzedaję, bo czas na litra." Mysle ze gosc jest ultra wyskillowany
3600 w rok niby. Czyli jednak dużo intensywniej latał bokami tą R6 ^^
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
ASR1927 napisał(a):suhy-19 napisał(a):wiesz po historiach ASR'a wolałem się zabezpieczyća tak naprawdę to wiozłem tą amunicje do utylizacji (na strzelnice)
Zabrakłoby wama gdzie na strzelnicę? W wchu stary Polsport czy w Mezimesti do Szwejka?
Fuck, ochroniarze odwiedzają strzelnicę częściej niż policjanci...
stzrelnica w zabkowicach sląskich ale zabawki bralismy z walbrzycha. strzelnice odwiedzam srednio raz w miesiącu

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
http://allegro.pl/yamaha-r6-2009-perfek ... 15780.html
chyba go powalilo jak ktos kupi moto bez jazdy próbnej no chyba ze znajdzie jakiegos napalonego jelenia
chyba go powalilo jak ktos kupi moto bez jazdy próbnej no chyba ze znajdzie jakiegos napalonego jelenia

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Przetrzepałem dzisiaj Vectrę i generalnie nie ma dramatu... Z tylnym zawiechem jest malina poza mokrym amorem - myślałem, że będzie tam gorzej. Za to wydatkiem będą cieknące przewody hamulcowe. Ale jak na 18 - letnie auto i tak uważam, że jest bardzo dobrze 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Miałem kiedyś Almerę i to był jedyny raz kiedy mój samochód nie przeszedł przeglądu, ale jak wszedłem do kanału i zobaczyłem jak płacze płynem hamulcowym skąd tylko się dało to ją sprzedałem
A a propos tematu zawiechy to jechałem dzisiaj Golfem 3, z tak dojechanym zawiasem, że w zakrętach podpierał się lusterkami
Btw. w piątek ruszam w rejs wybrzeżem Chorwacji takim czymś:
Bavaria 38 Cruiser

A a propos tematu zawiechy to jechałem dzisiaj Golfem 3, z tak dojechanym zawiasem, że w zakrętach podpierał się lusterkami

Btw. w piątek ruszam w rejs wybrzeżem Chorwacji takim czymś:
Bavaria 38 Cruiser

Ostatnio edytowano 22/9/2014, 21:18 przez Vergon, łącznie edytowano 1 raz
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Ja sam sobie zazdroszczę
Swoją drogą dziwię się ludziom, którzy kolejny rok z rzędu jadą do Tunezji siedzieć 7 dni z drinem nad basenem czy na plaży. Tutaj koszty takie same, albo i niższe a alternatywa wydaje się być ciekawsza
Muszę ogarnąć jakieś ubezpieczenie turystyczne, ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie?
Co firma to inne koszty, warunki, sumy ubezpieczenia, gwiazdki małym druczkiem i inne kwiatki...

Muszę ogarnąć jakieś ubezpieczenie turystyczne, ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie?
Co firma to inne koszty, warunki, sumy ubezpieczenia, gwiazdki małym druczkiem i inne kwiatki...
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl