155
No jakby zaspawać dwójkę na stałe, to by nie wyskakiwała xD
Właśnie podobno idzie sprzęgło kłowe (a to na 100% ono) zregenerować - znaczy naciąć xD - ale nie mam pojęcia gdzie w Polsce szukać firmy która to ogarnie.
Wystawiłem w cenie złomu ojca vectrę na tablicę, bo stoi i tylko miejsce zajmuje. Niestety podałem swój numer, to jak niektórzy ludzie są poj****i, to mi się nawet nie śniło
mar111cin napisał(a):Invi napisał(a):A jest firma która naprawi mi skrzynię biegów? xD
Kurrrrrrrrrr... dwójka mi się wysypała...
Ja Ci mogę naprawić skrzynię biegów - w trybie korespondencyjnym
Właśnie podobno idzie sprzęgło kłowe (a to na 100% ono) zregenerować - znaczy naciąć xD - ale nie mam pojęcia gdzie w Polsce szukać firmy która to ogarnie.
Wystawiłem w cenie złomu ojca vectrę na tablicę, bo stoi i tylko miejsce zajmuje. Niestety podałem swój numer, to jak niektórzy ludzie są poj****i, to mi się nawet nie śniło

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Ktora vectre? Kupiłem dosłownie tydzień temu vectre b za 1800zł, nie marudziłem. Motor zdrowy, zawiecho z tyłu do roboty, w środku igła. Prawdopodobnie po zderzeniu z T-34
Zero śrubek mocujących atrapę, zderzak itp - wszystkie znalazłem w popielniczce 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Wystawiłem w cenie złomu ojca vectrę na tablicę, bo stoi i tylko miejsce zajmuje. Niestety podałem swój numer, to jak niektórzy ludzie są poj****i, to mi się nawet nie śniło Shocked
tez przez to przechodziłem

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
B. No idealna to ona nie jest, ale te 1500zł jest warta
Ale nie o to chodzi, albo dzwoni jakiś z głosu pedał, i pierdzieli jakieś głupoty, albo stary dziadek który myślał że to na drugim końcu kraju, albo jakiś z głosu zjarany typ, który się obraził jak mu powiedziałem że za 800zł mu jej nie sprzedam xD

Ale nie o to chodzi, albo dzwoni jakiś z głosu pedał, i pierdzieli jakieś głupoty, albo stary dziadek który myślał że to na drugim końcu kraju, albo jakiś z głosu zjarany typ, który się obraził jak mu powiedziałem że za 800zł mu jej nie sprzedam xD
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
W bielsku też jest taka firma ja tam kiedyś laki zawodziłem po glebie wszystko wyprostują
. Dziś latałem tym HD street 750 po wiem wam, że nawet to fajnie lata do miasta zajebiste, dziś były okropne korki w kato i dał rade tylko trochę słabe 56 km...

Braci się nie traci
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
-
madman88 - Świeżak
Jade o 2 pod Łódź na mistrzostwa Kolportera w piłce nożnej... Oprócz ostatnich trzech niedzielnych treningów, nie grałem w piłkę od... 8 lat?
Ale co najlepsze, jako, że na tych treningach udało mi się strzeli parę bramek to gram na napadzie 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
mar111cin napisał(a):ja tam w sumie zawsze wystawiam dość wysoką cenę i jak już ktoś zadzwoni, to raczej jest zdecydowany kupiec.
No fakt, gdzieś czytałem o lasce która chciała oddać za darmo jakąś mp3, bo nie było sensu wystawiać na allegro za 20zł. Dopiero się zleciało baranów xD
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
jak coś jest za darmo, to jest dopiero parodia... Czasem coś się w sklepach zdarzy, to biorą byle gówno bo jest za darmo - na ch.. mi jakieś badziewie, jak i tak tego nie będę używał, tylko będzie mi w domu się po szafach walało... albo akurat coś by Ci się przydało, to zapomnij że dostaniesz, bo wszyscy biorą pełnymi garściami ile się tylko da nachapać..
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Chce to:
http://www.youtube.com/watch?v=T-8vZBk9MOQ
Niestety nie ufam chinolom, szkopkom owszem, zna ktos jeszcze kogos kto robi takie cos?
http://www.youtube.com/watch?v=T-8vZBk9MOQ
Niestety nie ufam chinolom, szkopkom owszem, zna ktos jeszcze kogos kto robi takie cos?
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator