Offtop dla Vip'ów
..........
- Czarne nie powinno mieszać się z białym.
- Święta racja! Przez to nasze społeczeństwo schodzi na psy!
- O praniu mówiłam...
...................
Z piciem whiskey jest jak z byciem księdzem. Wiesz, że powinno się pić
jak najstarszą, ale te poniżej 12 lat są łatwiejsze do zdobycia.
..................
Jesteś kobietą. Mieszkasz całą rodziną na kupie. Wracasz do domu i zastajesz
nagą dziewczynę wychodzącą z łazienki. Jaka jest twoja pierwsza myśl?
a) syn dojrzewa
b) mąż mnie zdradza
c) teściowi odbiło na starość
...............
- Walisz konia czy chodzisz na dziwki?
- Jestem żonaty!
- Dlatego pytam...
...............
- Czarne nie powinno mieszać się z białym.
- Święta racja! Przez to nasze społeczeństwo schodzi na psy!
- O praniu mówiłam...
...................
Z piciem whiskey jest jak z byciem księdzem. Wiesz, że powinno się pić
jak najstarszą, ale te poniżej 12 lat są łatwiejsze do zdobycia.
..................
Jesteś kobietą. Mieszkasz całą rodziną na kupie. Wracasz do domu i zastajesz
nagą dziewczynę wychodzącą z łazienki. Jaka jest twoja pierwsza myśl?
a) syn dojrzewa
b) mąż mnie zdradza
c) teściowi odbiło na starość
...............
- Walisz konia czy chodzisz na dziwki?
- Jestem żonaty!
- Dlatego pytam...
...............
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
http://allegro.pl/kurs-jazdy-na-tylnym- ... 59947.html
drmentos? Był tu faktycznie taki? Swoją drogą, jak załadował tam tylną zębatkę rozmiaru koła ratunkowego, to nawet inwalida się nauczy...
drmentos? Był tu faktycznie taki? Swoją drogą, jak załadował tam tylną zębatkę rozmiaru koła ratunkowego, to nawet inwalida się nauczy...

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Żyjecie?
Kumpel który prowadzi szkołę żeglarstwa na Zalewie Zegrzyńskim poprosił mnie żebym wziął GoPro i nagrał mu jakiś promo film na jego stronę.
Chciał to ma
https://www.youtube.com/watch?v=D-aDvVD ... e=youtu.be
Film prywatny, więc nie udostępniajcie dalej.
Kumpel który prowadzi szkołę żeglarstwa na Zalewie Zegrzyńskim poprosił mnie żebym wziął GoPro i nagrał mu jakiś promo film na jego stronę.
Chciał to ma

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Vergon napisał(a):Żyjecie?
Chciał to ma
No to może właśnie uczyć dziś mojego brata (btw. mechanika motocyklowego), pojechał tam na VTR1000 Firestorm... "Sztorm" na taką pogodę dobry

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
....Freud spróbował w swoim życiu wszystkiego. To, co mu się nie spodobało, zakwalifikował jako zboczenie....
ale gnoi.
myślałem, że wreszcie rzy sobocie gdzies się polata dla frajdy a tu p.i.p.a ...
ale gnoi.
myślałem, że wreszcie rzy sobocie gdzies się polata dla frajdy a tu p.i.p.a ...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
madcap napisał(a):mięczaki - trzymać rumpel w rękawicy....
Ale za to zobacz jaka to rękawica

miki1406 napisał(a):No to może właśnie uczyć dziś mojego brata (btw. mechanika motocyklowego), pojechał tam na VTR1000 Firestorm... "Sztorm" na taką pogodę dobryDobrze, że mu wczoraj ogarnąłem Kombi deszczopwe z oxforda
Robi patent, bo chce skuter wodny nabyć...
Na zalewie są chyba 4 miejsca gdzie szkolą motorowodniaków, ciekawe do kogo trafił, możesz spytać z ciekawości

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Wczoraj wieczorem czyściłem moto i sprawdziłem naciąg łańcucha, dzisiaj wyskoczyłem na motoGP do baru, leciałem lajtowo bez spiny kilka gumek itp ale jak mówię łagodnie bo w adidaskach i spodenkach, coś w moto zaczęło szumieć i przy hamowaniu łańcuch zaczął skakać po zębatkach, podbiłem do kumpla na bajerę patrzę na moto a łańcuch jakiś taki luźny, dosłownie wyciągnął się tak że bez problemu dotyka wahacza :/ ostatnie 5km do domu jechałem jak skuterem żeby łańcuch nie pękł... na wymianę pojadę już na przyczepce
a tak poza tym to wczoraj pozbyłem się corshe 

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
nie, ale już się kończył, do końca zostały dwie kreski skali więc liczyłem się z tym że go zmienię, chociaż chodziło mi po głowie sprzedanie moto więc jakoś się nie spinałem z wymianą... z reguły nie smaruję łańcuchów, poprzedni zvmx tylko raz na jakiś czas czyściłem ed40 i miałem standardowo wyje**** a jakoś mimo katowni po 4 sezonach nie wymagał wymiany.
Swoją drogą to słyszałem opinie że łańcuchy są smarowane fabrycznie tzn, smar jest pod oringami więc smarowanie z zewnątrz nic nie daje, ważne żeby łańcuch nie był brudny...
Swoją drogą to słyszałem opinie że łańcuchy są smarowane fabrycznie tzn, smar jest pod oringami więc smarowanie z zewnątrz nic nie daje, ważne żeby łańcuch nie był brudny...

-
melvin - PierwszyOkrutny
Dlatego smaruje sie srodkami ktore wnikaja pod oringi , z wieloletniego doswiadczenia widze, ze ci co czyszcza i smaruja przed kazdym wyjechaniem nie musza naciagac lanucha latami. Mam 200 koni i lanuch jak w r6 i sie nie wyciaga ani ciutki.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Właśnie z tego co wiem jest na odwrót- brud na zewnątrz nic nie zmienia, a smar jet wyciskany spod O/X-ringów i powinien być "uzupełniany" przez psiknięcie. Co człowiek to inna opinia.
Tego też traktowałeś WD40?
Tego też traktowałeś WD40?
-
kravec - Administrator
Kto ja? Ja nie WD40-sciuje lancuchow
Moze na zewnatrz nic nie zmienia ale z tamtad to juz jeden krok do dostania sie do srodka. Jak bylem leniwy i psikalem i czyscilem od wielkiego dzwona to potrafilem zajezdzac lanuch w jeden sezon

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Nie no Melvin. W czasie kiedy pisałem swojego posta Ty dodałeś swojego i tak wyszło. Chodziło mi o to że z tego co wiem WD-40 może źle wpływać na elementy gumowe. Do czyszczenia łańcucha mam specjalny środek- sprawdza się świetnie- brud po prostu spływa- wystarczy przetrzeć szmatką.
-
kravec - Administrator
ten może z raz wyczyściłem, ogólnie to mam wyje**** bo niektórzy moi znajomi smarują łańcuchy i w słabszych moto zvmxy nie wytrzymywały milionów kilometrów ja miałem wyje**** i jakoś tragedii nie było ogólnie to jak się napęd skończy to trzeba wymieniać i tyle...

-
melvin - PierwszyOkrutny