11123
No jesli sie dzis nie odpali to podepne do lapka kumpla dysk. Swoja droga, jakiego lapka szukac uzywanego tak do 8 stowek ? Pchac sie w Asusy ? Nie chce kupowac nowego bo kase na moto odkladam, wiec tysiac w te czy wewte robi mi roznice.
Reke w maju na juwe rozwalilem na czyichs zebach. Zlamanie otwarte przezstawowe V kosci srodrecza, pozniej blad lekarza, ktory poskutkowal rozwinieciem sie zakazenia. Z jednego palca zrobily mi sie 4 do rehabilitacji...
Reke w maju na juwe rozwalilem na czyichs zebach. Zlamanie otwarte przezstawowe V kosci srodrecza, pozniej blad lekarza, ktory poskutkowal rozwinieciem sie zakazenia. Z jednego palca zrobily mi sie 4 do rehabilitacji...
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):Reke w maju na juwe rozwalilem na czyichs zebach. Zlamanie otwarte przezstawowe V kosci srodrecza, pozniej blad lekarza, ktory poskutkowal rozwinieciem sie zakazenia. Z jednego palca zrobily mi sie 4 do rehabilitacji...
No. I to jest bajker.
Oprócz butów porsche design, krmtzzz chodzi też z dużym brzuchem, wąsami i skórzaną kamizelką

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Wiem, że było masę razy ale... Jakie dobre uszczelniacze FZ6 2004r.? Jeden umarł od stawiania na koło (a raczej od gwałtownych upadków)
I jaki olej wybrać? Wystarczy mi litr bo ma wejść 0,465ml na lagę

I jaki olej wybrać? Wystarczy mi litr bo ma wejść 0,465ml na lagę
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Pany dzisiaj po dość ostrej jeździe jak wracałem już do domu to zapalila mi się czerwona kontrolka i symbol na wyświetlaczu FI czyli fuel injection. Zjechałem na pobocze, zgasiłem moto i jak odpaliłem to już nic się nie pokazało. Wiem, że to jakiś błąd wtrysku. Wcześniej tankowałem na Tesco :/ możliwe, że to przez dziadowskie paliwo?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Panowie, miał ktoś do czynienia z Moto Guzzi? Jest fajna Breva 750 w niezłej kasie i bardzo blisko mnie, więc obczaić i tak pojadę, ale nie wiem jak z ryzykiem, w końcu włoszczyzna.
Opinie w necie głownie pozytywne, ale wszystkie z zachodu. Wiem, że lekki, fajnie jeździ, ekonomiczny i łatwo przy silniku robić. Ale ta włoska elektryka mnie martwi:/
Opinie w necie głownie pozytywne, ale wszystkie z zachodu. Wiem, że lekki, fajnie jeździ, ekonomiczny i łatwo przy silniku robić. Ale ta włoska elektryka mnie martwi:/
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
senekkorzenna napisał(a):ASR1927 jak ty masz ciągotki do dawania na koło to żaden olej ani uszczelniacz ci nie pomoże choć by był z kosmicznych materiałów.
Lag siÄ™ wyginajÄ… wygniatajÄ…c uszczelniacze i tyle.
Kup jak najtańszy zestaw i wymieniaj jak tylko zacznie rosić.
Chyba mało który motocyklista nie ma takich ciągotek... Stawiam na koło z gazu praktycznie po każdym starcie ze świateł, przejść dla pieszych, wyjazdów z podporządkowanych, włączaniach do ruchu itp. Pewno, że skraca żywotność uszczelniaczy, łancucha i pewnie wielu innych rzeczy o których mi się nie śniło ale co z tego?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Ale z Ciebie zartownis ;d
ASR, masz pecha z tymi uszczelniaczami, z moimi nic sie nie dzieje a tez dawalem na kolo zawsze gdzie moglem ;d
Przypomnialo mi sie, ze nie wymienilem swoich bo jednak mi sie nie pocily i stwierdzilem ze nie bd wymienial, zreszta moto stoi na allegro/olx a ja i tak nie moge jezdzic, to nie ma sensu. A wiec zostal mi komplet uszczelniaczy ktore kupilem - TpAri, nie otwierane, nowki, leza na polce w garazu. Mam bel raya 10W do tego, otwarty tylko z ciekawosci, ani kropelki nie ulałem. Chcesz to Ci moge to puscic za 40 zeta + przesylka, ja dalem za to 69 + przesylka
ASR, masz pecha z tymi uszczelniaczami, z moimi nic sie nie dzieje a tez dawalem na kolo zawsze gdzie moglem ;d
Przypomnialo mi sie, ze nie wymienilem swoich bo jednak mi sie nie pocily i stwierdzilem ze nie bd wymienial, zreszta moto stoi na allegro/olx a ja i tak nie moge jezdzic, to nie ma sensu. A wiec zostal mi komplet uszczelniaczy ktore kupilem - TpAri, nie otwierane, nowki, leza na polce w garazu. Mam bel raya 10W do tego, otwarty tylko z ciekawosci, ani kropelki nie ulałem. Chcesz to Ci moge to puscic za 40 zeta + przesylka, ja dalem za to 69 + przesylka
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Prawdziwa i szczera miłość 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości