Zobacz wątek - 11123
NAS Analytics TAG

11123

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez suhy-19 » 22/6/2014, 20:53

u mnie malowanie jednego elementu to ok 300zl. koszt blotnika to jakies 100zl także juz masz odpowiedz :D
aprilia RSV4
suhy-19
Moderator

Postprzez lagiboy » 22/6/2014, 21:00

kup sobie papier ścierny, jakiś środek antykorozyjny np grunt epoksydowy, szpachlówka o ile jest potrzebna, podkład (hammereit do metalu) i lakier w sprayu, wszystko w małych puszkach. coś do umycia miejsca żeby usunąć syf, asfalt, wosk i inne badziewia z lakieru. Niektórzy uzywają benzyny ekstrakcyjnej ale podobno rozmazuje. Ja bym po prostu przeleciał to benzyną ekstrakcyjną kilka razy za każdym razem wycierając do sucha ręcznikiem papierowym. jak ruda przeżarła na wylot to jeszcze spawanie do tego.
Nie wal szpachlówki na gołą blachę, pomaluj kilka razy hammereitem za każdym razem po wyschnięciu poprzedniej warstwy, potem to sobie zmatowisz i jedziesz lakierem.
drzyj do gołej blachy na błysk, podkład, szpachlówa (jeśli konieczna), nowy lakier.
black matt=grey (color by honda)
lagiboy
Moderator

Postprzez Kaai » 22/6/2014, 21:17

fanpage sciagacza na fejsie to dno, wrzucili foto ze ktos na patelni sie zabil. ulica to nie tor i krotka pilka, jak ktos ma daleko na strzelnice to chodzi po drodze i strzela do ludzi? nie, to dlaczego niektorzy sie na drogach scigaja?

a dwa, jak tor wybuduja to ludzie i tak nie beda chodzic 'bo za drogo', takie myslenie polaka.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez Invi » 22/6/2014, 21:44

Ulica to nie tor, przy torach nie ma tylu licealistek :twisted:
Invi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Krmtzzz » 22/6/2014, 21:51

Zdziwilbys sie ile sie schodzi np na lublin ;d Tyle ze duza konkurencja wsrod bikerow haha
Krmtzzz
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kravec » 22/6/2014, 22:02

Kaai napisał(a):fanpage sciagacza na fejsie to dno, wrzucili foto ze ktos na patelni sie zabil. ulica to nie tor i krotka pilka, jak ktos ma daleko na strzelnice to chodzi po drodze i strzela do ludzi? nie, to dlaczego niektorzy sie na drogach scigaja?

a dwa, jak tor wybuduja to ludzie i tak nie beda chodzic 'bo za drogo', takie myslenie polaka.

Kaai... jak to przeczytałem to zacząłem się zastanawiać czy skopiowałeś mój komentarz czy myślimy tak samo..

Zaczynam się o siebie obawiać :D
kravec
Administrator

Postprzez Invi » 22/6/2014, 22:09

Krmtzzz napisał(a):Zdziwilbys sie ile sie schodzi np na lublin ;d Tyle ze duza konkurencja wsrod bikerow haha

Hmmm... po zdjęciu kasków wszystkie moje :twisted:
Ostatnio edytowano 22/6/2014, 22:12 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
Invi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gumis » 22/6/2014, 22:11

Ale salwy śmiechu się nie liczą ;)

Trochę się tego na forum naszukałem ale...

Obrazek (otwórz link)[/img]
Ostatnio edytowano 22/6/2014, 22:23 przez gumis, łącznie edytowano 1 raz
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Invi » 22/6/2014, 22:13

Gumiś... :twisted:
Invi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez mar111cin » 22/6/2014, 22:57

o airbox?
gnojka mi nawet nie przypominaj, chętnie bym go spotkał, dziecko internetu.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Kaai » 22/6/2014, 23:10

kravec napisał(a):
Kaai napisał(a):fanpage sciagacza na fejsie to dno, wrzucili foto ze ktos na patelni sie zabil. ulica to nie tor i krotka pilka, jak ktos ma daleko na strzelnice to chodzi po drodze i strzela do ludzi? nie, to dlaczego niektorzy sie na drogach scigaja?

Kaai... jak to przeczytałem to zacząłem się zastanawiać czy skopiowałeś mój komentarz czy myślimy tak samo..

Zaczynam się o siebie obawiać :D

mam wrażenie, że jeśli nie jeździsz dla lansu, i nie jesteś z tych co "nigdy nie wiem czy wrUce calo do domu" (bo ja jak jadę to nie mam zamiaru się rozjebać) to myśli się chyba w podobny sposób co napisałem.
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez kravec » 22/6/2014, 23:35

Teraz mi przypomniałeś. Ostatnio siedząc na Piotrkowskiej (taka znana chyba dość, główna ulica/deptak w Łodzi z masą knajp, ogródków, dyskotek) patrzyłem sobie na całkiem zacne stado Jeźdzców.. bo inaczej nazwać nie mogę. Typki poodstrzelani w kombiaki alpina, ani jeden (z około trzydziestu) slajderów nawet trochę nie miał ruszonych, i same R'ki. I tak widać że chyba codziennie tam przyjeżdżają jak pogoda dopisze.

Teraz już rozumiem po co kupuje się 2 częściowe kombinezony- wiem po co zdejmować kurtkę jak idzie się "pojeździć" to raz, a dwa że potencjalna "zainteresowana" może nas znaleźć w tłumie za pomocą dopasowania kurtki leżącej na motocyklu do spodni które być może niebawem zostaną przed nią zdjęte :D

Gumiś- aż się łezka w oku zakręciła. Jaki on miał ostatni nick? Bo najbardziej go pamiętam jako Outlaw'a
kravec
Administrator

Postprzez Kaai » 23/6/2014, 00:23

ja mam 2 pc bo jest praktyczniejszy jak masz tylko 1 kombi, jak jadę na uczelnię to kurtkę ściągam i odwieszam,w spodniach i butach się "przemęczę" jakoś problemu z tymi nie mam

ale teraz szukam kolejnego to tylko 1pc i mega perforowany
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez kravec » 23/6/2014, 00:56

No to tak. Ale jak często tak to wygląda?

Najlepiej i tak tekstyl i jeansy do takich zastosowań. Choć na uczelnię zasuwam autem, ewentualnie rowerem. Nie miałbym gdzie trzymać kasku itd. Bo na zajęcia wchodzę w fartuchu więc nie ma opcji popitalania w butach od moto.

Zdecydowałeś już z tym kombinezonem?
kravec
Administrator

Postprzez cioracz » 23/6/2014, 07:13

kravec napisał(a): Typki poodstrzelani w kombiaki alpina, ani jeden (z około trzydziestu) slajderów nawet trochę nie miał ruszonychf, i same R'ki. I tak widać że chyba codziennie tam przyjeżdżają jak pogoda dopisze.

Teraz już rozumiem po co kupuje się 2 częściowe kombinezony- wiem po co zdejmować kurtkę jak idzie się "pojeździć" to raz, a dwa że potencjalna "zainteresowana" może nas znaleźć w tłumie za pomocą dopasowania kurtki leżącej na motocyklu do spodni które być może niebawem zostaną przed nią zdjęte :D

U mnie w mieście też jest taka grupka bananów, tylko że same gixxery, i jak zobaczą jakąś lepszą to tak przypadkowo zatrzymują sie obok niej. A o stanie ich moto nie wspomne. Kiedyś słyszałem rozmowe jednego przez telefon, chyba z jakąś... kobietą lekkich obyczajów rozmawiał bo mówił że coś mu skrzypi i zaczął wymieniać pół zawiechy, co mu się przypomniało. Po czasie okazało się że łańcuch zardzewiał :lol:
cioracz
Mieszkaniec forum

Postprzez Landryss25 » 23/6/2014, 07:48

W weekend odbył się u nas zlot Gryf Party. Może nie jestem specjalnym fanem tego typu imprez ale trochę pogadać i przejechać paradą na kilkaset sprzętów zawsze można.

Najgorszy był brak fury bo wszystko sprzedane ale sobie poradziłem:
Obrazek
Obrazek
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Krmtzzz » 23/6/2014, 08:17

Dobrze ze mam slajdery przytarte moze cos na to wyrwe :D

Co do 2PC, wg mnie jest praktyczniejszy, nawet jak jedziesz gdzies sobie w trase, zatrzymujesz sie na postoj sciagasz i jest git. W 1PC bys musial za soba targac gore kombiaka, co jak zauwazylem wsrod ludzi jezdzacych w 1PC, jest uciazliwe. Nawet yatryzmac sie cos zjesc
Krmtzzz
VIP Ścigacz.pl

Postprzez suhy-19 » 23/6/2014, 09:54

cioracz napisał(a):
kravec napisał(a): Typki poodstrzelani w kombiaki alpina, ani jeden (z około trzydziestu) slajderów nawet trochę nie miał ruszonychf, i same R'ki. I tak widać że chyba codziennie tam przyjeżdżają jak pogoda dopisze.

U mnie w mieście też jest taka grupka bananów, tylko że same gixxery, i jak zobaczą jakąś lepszą to tak przypadkowo zatrzymują sie obok niej. A o stanie ich moto nie wspomne. Kiedyś słyszałem rozmowe jednego przez telefon, chyba z jakąś... kobietą lekkich obyczajów rozmawiał bo mówił że coś mu skrzypi i zaczął wymieniać pół zawiechy, co mu się przypomniało. Po czasie okazało się że łańcuch zardzewiał :lol:

u mnie tez sami lanserzy na gixach :D
aprilia RSV4
suhy-19
Moderator

Postprzez Invi » 23/6/2014, 10:27

Ten piękniś to outlaw? :lol:

Landryss25 napisał(a):W weekend odbył się u nas zlot Gryf Party. Może nie jestem specjalnym fanem tego typu imprez ale trochę pogadać i przejechać paradą na kilkaset sprzętów zawsze można.

Najgorszy był brak fury bo wszystko sprzedane ale sobie poradziłem:
Obrazek
Obrazek

Zajebista :D Normalnie perfekcyjnie zrobiona :D No i wjazd za darmo :D Ja bym pewnie wpadł, ale obrona jutro :D
Invi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Landryss25 » 23/6/2014, 10:36

Że wjazd za free to się dowiedziałem dopiero na miejscu jak mnie chłopaki do środka zawołali. Wejściówki bym nie kupował bo ciekawego dla mnie tam nie było. Zwłaszcza że zlot jest już kilka lat z rzędu a do zamku od domu mam 400m. No ale jak już dali to chwilę nawet byłem w środku :D

A tą WFM 2 lata temu wygrzebałem z kupy złomu, dałem chrzestnemu a on zainwestował w nią pare groszy :)
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Ścigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik