113
a ja pamiętam jak do swojego pierwszego PC dokupiłem kartę graficzną Riva TNT 64, 32MB pamięci miała i to był potwór, dysk 6,8GB, i procek Celeron 400 Mhz, każda gra wtedy latała na max detalach
, GTA, GTA2, Heroes of Might and Magic III.
A swoją drogą z Amigi pamiętam Wings Of Fury

A swoją drogą z Amigi pamiętam Wings Of Fury

black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Ta Twoja Riva to był niezły wynalazek. GTA zarówno jedynak jak i dwójka i tak by poszła, ale z tego co pamiętam to na tej konfiguracji można już było pocisnąć w coś fajniejszego np. need for speed porsche na dobrych detalach.
-
gelo007 - Administrator
przed 2000r. technologia szła tak szybko, że już roczny komputer był złomem, a zakup komputera to cena jak teraz 3-4kzł, tylko zarobki 3-4 razy niższe. To była rzeźnia...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
A w czym latasz?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):przed 2000r. technologia szła tak szybko, że już roczny komputer był złomem, a zakup komputera to cena jak teraz 3-4kzł, tylko zarobki 3-4 razy niższe. To była rzeźnia...
Teraz gdyby nadal były takie możliwości, też to by się nie zatrzymało, ale cóż. Procesory, jeszcze niedawno miałem Pentiuma w 65nm, teraz procesory są już w technologii 22nm, niedługo połączenia będą mniejsze od elektrona

W 2010 roku Intel pokazał 100GHz tranzystory grafenowe, z których podobno da radę wyciągnąć i 1000GHz, w praktyce technologie mieli zacząć wprowadzać po 2014 roku, nie śledzę tak zawistnie jak kiedyś tych tematów, ale jakoś ogólnie nikt się na razie grafenem nie chwali, Intel nie podawał też kiedy po 2014 ma to zacząć wchodzić 2114 też jest już "po" przecież

Mój sprzęt ma w tym momencie ~6 lat i nadal mi wystarcza

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
ja myślę, że technologia jest tylko koncerny ciągle zarabiają na tym co aktualnie jest w sprzedaży, każdy czeka na krok konkurencji. Tak było kiedyś z dyskami twardymi, gdzie mówili że 10GB to granica, potem nastąpiła zmiana technologii i wyszły 13GB potem 17GB i nagle skok na 20/40/60. Podobnie z procesorami intela i amd, co 2 miesiące wychodził szybszy naprzemiennie, potem core 2 i znów wyścig. potem to samo z Nvidia i Radeonem. Potem ktoś wziął się wku***ł i kupił jeden drugiego i jakoś się to uspokoiło tymczasowo. Słyszałem już o procesorach diamentowych, o nanotechnologii, nawet o procesorach neuronowych o mocy obliczeniowej od której superkomputery się lasują tyle, że coś tam z prądem było nie halo i paliło neurony.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Angler napisał(a):lagiboy ja dość pokaźną listę pamiętam - Wings, Wings of fury, moonstone, Indianapolis, nie pamiętam która to wersja była, golden Axe było tego trochę.
No i SuperFrog - genialna platformówka

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Kaai napisał(a):gumis napisał(a):A w czym latasz?
jakieÅ› nike roubaixy, puma baylee, puma drift cat 3.
wsztstko po 1 sezonie, a nie chodzone w zimÄ™, i wszystko siÄ™ sypie, masakra.
To jeszcze shoxy sobie spraw

Mnie trampki wytrzymujÄ… 5 lat.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Kaai napisał(a):gumis napisał(a):A w czym latasz?
jakieÅ› nike roubaixy, puma baylee, puma drift cat 3.
wsztstko po 1 sezonie, a nie chodzone w zimÄ™, i wszystko siÄ™ sypie, masakra.
Ciężko się dziwić jak wszędzie latasz w jednych butach

CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
Adidas porsche design s3. Prawie drugi rok w nich latam, zayebiste buty. Tylko uwazaj bo w łódzkich klubach cie nie wpuszcza, bo twierdza ze to buty sportowe (mam czarne). Widze ze w tym miescie maja inne pojecie na temat butow. Moze jak bym w airmaxach wpadl to by mnie wpuscili...
Drift caty 2 trzymaly mi sie 2 i pol roku, nigdy na te buty nie narzekalem, a teraz mam pumy Vedano 5, ladne i wygodne, ale co z tego jak po 4 miechach uzytkowania na czubku puszcza podeszwa... Smiech na sali.
Drift caty 2 trzymaly mi sie 2 i pol roku, nigdy na te buty nie narzekalem, a teraz mam pumy Vedano 5, ladne i wygodne, ale co z tego jak po 4 miechach uzytkowania na czubku puszcza podeszwa... Smiech na sali.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):Adidas porsche design s3. Prawie drugi rok w nich latam, zayebiste buty. Tylko uwazaj bo w łódzkich klubach cie nie wpuszcza, bo twierdza ze to buty sportowe (mam czarne).
No proszę Cię... A jak byś je określił? Do spodni na kant ich chyba nie zakładasz?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):Krmtzzz napisał(a):Adidas porsche design s3. Prawie drugi rok w nich latam, zayebiste buty. Tylko uwazaj bo w łódzkich klubach cie nie wpuszcza, bo twierdza ze to buty sportowe (mam czarne).
No proszę Cię... A jak byś je określił? Do spodni na kant ich chyba nie zakładasz?
Raze, ze mną na maturę chyba przyszedł koleś w czarnych adasiach, więc wiesz...
-
Angler - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości