113
Zaopatrzyłem się w smar z Beko - Smar o podwyższonej przyczepności. Stosuje się go też do łańcuchów.
Nadaje się do motocyklowego?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Premiera 5 sezonu chyba za 128 dni, więc nie prędko.
A trochę lipa bo 4 skończył się dość ciekawie.
A trochę lipa bo 4 skończył się dość ciekawie.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
O ile dobrze pamiętam to w październiku ma być nowy sezon. Za to dzisiaj kończy się podobno sezon gry o tron i znów będzie przerwa, drugi sezon Wikingów też się zakończył a trzeciego nie widać... W końcu można wyjść z domu 

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Na deszczowe dni dorwałem Call of Duty 4
kozak
fajnie by było zagrać na pełnych detalach ale w mojej klitce nawet nie mam gdzie postawić komputera a do konsoli czuję jakąś niewytłumaczalną, wrodzoną niechęć - wiem, że wtedy to już bym w ogóle nie przestawał łoić 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
melvin napisał(a):ile teraz trzeba dać za używane PS3 ?
Zależy od akcesoriów, dysku etc. ale tak 500-600zł trzeba dać.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
ASR1927 napisał(a):Na deszczowe dni dorwałem Call of Duty 4kozak
fajnie by było zagrać na pełnych detalach ale w mojej klitce nawet nie mam gdzie postawić komputera a do konsoli czuję jakąś niewytłumaczalną, wrodzoną niechęć - wiem, że wtedy to już bym w ogóle nie przestawał łoić
marudzisz, ja na małym biurku przy wymianie sprzętu wcisnąłem 2x 24" z benQ + wymontowałem półki i stoi zelman z7 i wszystko jest ok

- Kaai
- Mieszkaniec forum
ja od kiedy założyłem sobie olejarkę, to mam wypolerowany łańcuch tak, że się świeci jak psu jaja
Mogłem zmyć z niego cały ten syf, co się przylepiał z boku do płytek, brudził łańcuch, a smarowania zero...
Call of duty dobre, ale tylko te w WWII, te nowe strasznie mi nie podchodzą...
Czekam najbardziej na nową wersję Dungeon Keeper
, oraz Carmageddona
Nie widzę, żeby aktualnie wychodziły gry warte uwagi. Większość to zwykłe knioty, gdzie co najwyżej można popatrzeć na grafikę...

Mogłem zmyć z niego cały ten syf, co się przylepiał z boku do płytek, brudził łańcuch, a smarowania zero...
Czekam najbardziej na nową wersję Dungeon Keeper

Nie widzę, żeby aktualnie wychodziły gry warte uwagi. Większość to zwykłe knioty, gdzie co najwyżej można popatrzeć na grafikę...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):O ile dobrze pamiętam to w październiku ma być nowy sezon. Za to dzisiaj kończy się podobno sezon gry o tron i znów będzie przerwa, drugi sezon Wikingów też się zakończył a trzeciego nie widać... W końcu można wyjść z domu
Californication jest fajne, zostały dwa ostatnie odcinki, bo ma się skończyć na 7. sezonie.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
gumis napisał(a):Zaopatrzyłem się w smar z Beko - Smar o podwyższonej przyczepności. Stosuje się go też do łańcuchów.
Testowałem kilka smarów, ale kiedyś młody dostał z jakimś motorem smar bel-ray'a. To było jak grom z jasnego nieba. Hiper wydajny - niekończąca się puszka, przyczepny i skuteczny... Mimo, że uwielbiam produkty Motula, ten jeden smar biorę z Bel-Ray...

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):Nie widzę, żeby aktualnie wychodziły gry warte uwagi. Większość to zwykłe knioty, gdzie co najwyżej można popatrzeć na grafikę...
Ja tam też od lat nie grywam, nawet Wiedźmina 2 szybko rzuciłem, z takich nie bardzo starych tylko Mafia 2 mnie porwała.
Ale jest jedna perełka

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
http://allegro.pl/suzuki-gsx-r-750-k9-i4328851527.html
coś dziwnie tanio. a moto stoi już tydzień chyba
coś dziwnie tanio. a moto stoi już tydzień chyba
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
mar111cin napisał(a):
Ja też tak myślałem ale Modern Warfare pozytywnie mnie zaskoczyło. W sumie zmieniła się grafika na mega plus, to, że można odrzucić granat - w CoD2 mogli to robić tylko żołnierze AI. Minusem dalej to, że jak mam np Dragunov'a z lunetą to nie pasuje do niego amunicja z Dragunov'a bez lunety

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
noo wtedy PC dawało taką grafę
i do tego dźwięk mono z PC Speaker'a
A amiga
i dźwięk stereo na dwa kanały.
Amiga rządziła, ale ktoś tam dał parę razy ciała i się skończyło, przestała się rozwijać, a PC poszybowało z rozwojem...

i do tego dźwięk mono z PC Speaker'a
A amiga

i dźwięk stereo na dwa kanały.
Amiga rządziła, ale ktoś tam dał parę razy ciała i się skończyło, przestała się rozwijać, a PC poszybowało z rozwojem...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl