113
Krmtzzz napisał(a):Do klubow chodzisz w spodniach na kant ? W ogole spojrzales jak te buty wygladaja czy zasugerowałes sie marka w swojej wypowiedzi ?
No raczej, na grilla zakładam garniak zazwyczaj

Taki amant ze mnie.
Tak, z ciekawości rzuciłem okiem jak wyglądają. I jak byś je określił?
Eleganckie? No ni ni.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Ja śmigam w butach ASICS a konkretnie w takich http://theavenue.pl/product-pol-23848-Asics-Gel-Lyte-III-Black-Black-H404L-9090-.html (otwórz link)
Dziś to myślałem, że mnie coś rozj***e zaparkowałem swoją kawe poszedłem do sklepu i jak wychodziłem zobaczyłem jak koleś cofa WV t3 prosto na moją maszynę i rozpieprzył mi klamkę, kierunek, porysował owiewkę, pozdzierał naklejki i coś mi się ułamało od mocowania owiewki... Myślałem, że mu przyje**e ale się tylko wydarłem na niego
Dziś to myślałem, że mnie coś rozj***e zaparkowałem swoją kawe poszedłem do sklepu i jak wychodziłem zobaczyłem jak koleś cofa WV t3 prosto na moją maszynę i rozpieprzył mi klamkę, kierunek, porysował owiewkę, pozdzierał naklejki i coś mi się ułamało od mocowania owiewki... Myślałem, że mu przyje**e ale się tylko wydarłem na niego
Braci się nie traci
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
-
madman88 - Świeżak
madman88 napisał(a):Ja śmigam w butach ASICS a konkretnie w takich http://theavenue.pl/product-pol-23848-Asics-Gel-Lyte-III-Black-Black-H404L-9090-.html (otwórz link)
a jest jakiś męski model

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator

Jaeszcze raz, wyobraz sobie ze na tym jezyku jest nogawka, i go nie widac. Sa to zwykle czarne buty, paskow nie widac tak jak na zdjeciu bo sie zlewaja z reszta. Serio uwazasz ze te buty sa sportowe ? Nie no zwatpie, na prawde.
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Kur...serio? Teraz będziecie dyskutować o zwykłych butach do latania?
A kogo to obchodzi jakie ktoś ma buty jak go nie wpuszczają na imprezę. Może buty to byłą tylko wymówka a cały byłeś niewyjściowy
A kogo to obchodzi jakie ktoś ma buty jak go nie wpuszczają na imprezę. Może buty to byłą tylko wymówka a cały byłeś niewyjściowy

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
suhy-19 napisał(a):madman88 napisał(a):Ja śmigam w butach ASICS a konkretnie w takich http://theavenue.pl/product-pol-23848-Asics-Gel-Lyte-III-Black-Black-H404L-9090-.html (otwórz link)
a jest jakiś męski model
Może i nie wyglądają, ale prawda jest taka, że buty Asics, NewBalance, czy bardziej trekkingowe Merrell, są nie do zaje...ehmmm...bania. Asicsy zazwyczaj swoje kosztują, ale ostatnie miałem 3 lata, używane codziennie wiosna-lato-jesień-zima, zmieniłem bo się po prostu już ich doczyścić nie dało, w NB biegam, jeżdżę rowerem etc. mają już rok i nie zamierzają się poddawać. Merrell-e mam typowo trekingowe, kupione specjalnie pod wyjazdy w góry, mam je już 6 lat i wyglądają jak funkiel nówki. Do ASG miałem skórzane buty firmy AKU z goretexem, do dzisiaj chodzę w nich jako butach "do roboty" jak ktoś się odezwie, że można się poganiać po lesie, to też do tego nadal posłużą, mają już 8 lat a nikt mi nie powie, że przechodziły taką rzeź, nie przemiękają, nie pękają, nawet po podeszwach bardzo nie widać jakichś szczególnych śladów użytkowania

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Nie ma nic za darmo a adidas, nike to dziadostwo rozlatują się po pół roku a teraz wole dołożyć do lepszych wytrzymałych i mieć je na lata. Drugą parę kupiłem sobie NB i są nie do zdarcia. Miałem kiedyś adio i zmieniłem je tylko dla tego bo już nie mogłem na nie patrzeć nie chciały się rozlecieć. Jeżeli ASICS nie są męskie to o AIR MAX nie chce się wypowiadać...
Braci się nie traci
-
madman88 - Świeżak
Hydepark też ma swoje granice. Zaraz dojdzie do tego, że wstawisz swoje zdjęcie w tych butach żeby ci w końcu ktoś przyklasnął. Widocznie były na tyle dresiarskie aby cię w nich nie wpuścić.
A wiedząc jak pracują bramkarze to nie wpuścili cię bo im się po prostu nie spodobałeś.
A wiedząc jak pracują bramkarze to nie wpuścili cię bo im się po prostu nie spodobałeś.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl