1113
Nie taki duży, odpadło bodajże 27 osób po I semestrze a kolejne 27 ma warunek z fizyki... (no dobra to odpadło tak lekko ponad 1/3 wszystkich xD )
Wiesz, u nas uczelnia nie jest jakoś duża, bo np infe zaczynało w tym roku ok 70 osób co i tak jest o ponad 20 osób wiecej niż rok temu, bo tam było 44 chyba.. ale mimo wszystko, poziom trzyma, a wykładowcy to większości z Wrocław/opole.
Nie wiem, czy ja dotrwam do tego III semestru, nie mówiąc dalej, logika i Teoria układów logicznych i cyfrowych- amen ;d
Wiesz, u nas uczelnia nie jest jakoś duża, bo np infe zaczynało w tym roku ok 70 osób co i tak jest o ponad 20 osób wiecej niż rok temu, bo tam było 44 chyba.. ale mimo wszystko, poziom trzyma, a wykładowcy to większości z Wrocław/opole.
Nie wiem, czy ja dotrwam do tego III semestru, nie mówiąc dalej, logika i Teoria układów logicznych i cyfrowych- amen ;d
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
To i tak krotko fizyke mieliscie. U nas jak w pierwszym nie zdales, to pryzkra sprawa, jest kontynuacja w 2gim semestrze i baj baj, nie ma waruneczkow ;d A smieszne jest to ze na chemicznym jestem i mialem rok fizyke, Ty na infie tylko semestr... :>
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Boshi zobaczysz dopiero co będzie
U mnie do 4-ego roku dotrwało ledwo 40 ze 100 osó. Przy czym część to takie orły, że męczą jeszcze przedmioty z pierwszego semestru. Ale zobaczysz, później to będziesz tajniki czarnej magii poznawał.
Dnia dzisiejszego widziałem pierwszą Osę w tym sezonie.

Dnia dzisiejszego widziałem pierwszą Osę w tym sezonie.

-
Angler - Bywalec
Krmtzzz napisał(a):To i tak krotko fizyke mieliscie. U nas jak w pierwszym nie zdales, to pryzkra sprawa, jest kontynuacja w 2gim semestrze i baj baj, nie ma waruneczkow ;d A smieszne jest to ze na chemicznym jestem i mialem rok fizyke, Ty na infie tylko semestr... :>
myśmy też narzekali
ale potem przy chemi fizycznej, technologii oraz hydromechanice było jak znalazł.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Na polibudzie to wszystkie przedmioty prawie to matma i fizyka tyko np jedne dział fizyki to teraz jest przedmiot. Przynajmniej u mnie jak np. Mechanika płynów, Mechanika techniczna, czy termodynamika techniczna. Niby działy fizyki a każdy to osobny przedmiot plus 2 semestry fizyki na pierwszym roku.
-
mati22252 - VIP Åšcigacz.pl
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość