1113
To jest wojna! To nie jest zwykła demonstracja. A co jest najgorsze że te Kliczki i inne zaczęły to wszystko i gdy to zaczęło przynosić takie skutki nagle znikneli. I ludzie zostali tam sami! To już jest regularna bitwa o honor!
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Walenty napisał(a):Glenroy napisał(a):
Co do dźwięku? Fakt, puszki, ale 2.3V5 Audinie mylić z późniejszym wynalazkiem jakim było VR5
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gVYfvJpLoKM (otwórz link)
Kciałbym takie![]()
Tylko ten hak wyrzucić!
Hej! Na pewno V5? Nie mogę nic na wiki wyczytać, jest tylko 2.3 R5.
Na 100% V5

V-ka ogólnie jest takim swego rodzaju egzotykiem, strasznie mało popularny silnik, podobno bardzo dobry, ale mając do wyboru 150KM w 1.8T i 150KM w 2.3V5, raczej V-ka miała słabą pozycję do wklejenia się w rynek, w passatach B5 FL montowana była lekko zmodernizowana 170-konna wersja. Podobno świetny silnik, ale jak pisałem egzotyk, szukam właśnie samochodu i passatów FL 2.3V5 w całym kraju znalazłem aż 3

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
Mam wyje*ane na ukraińców, pisałem juz wiele razy o Rzezi Wołyńskiej, dla ukraińców mordowanie polskich kobiet i dzieci to byłą walka z okupantem, w Lwowie Polacy też nie są lubiani... Tak więc mam całe te ich rozruchy głęboko w d...
Nie interesują mnie ich losy, nie warto tracić pieniędzy i czasu na pomoc tym którzy mają nas za wrogów.
Nie interesują mnie ich losy, nie warto tracić pieniędzy i czasu na pomoc tym którzy mają nas za wrogów.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
wydaje mi się ze jeśli ktoś decyduje się wziąć udział w powstaniu antyrządowym to ma świadomość że będą do niego strzelać...
z drugiej strony, protestują przeciwko systemowi a rannych ratują w państwowych szpitalach...
kij z tym, nie obchodzą mnie wewnętrzne sprawy ukrainy, obchodzą mnie wszelkie sprawy Polski, a niestety nasz rudy pajac pchający się w nie swoje sprawy póki co spowodował tylko straty w Polsce, nie wiem czy wiecie że największym odbiorcą polskiej wieprzowiny jest Rosja, nie da się ukryć że Putinowi nie podoba się rozszerzanie UE na tereny rosyjskich wpływów. Oczywiście zbliżają się wybory i rudy, wraz z kaczorem i bronkiem musieli wykorzystać okazję na stanie się emisariuszami unijnej demokracji więc odstawili swoją szopkę... tylko nie wzięli pod uwagę dobra polskiego kowalskiego, który jedynie traci na tym co ci kretyni wyprawiają. Wracając do wspomnianej wcześniej wieprzowiny, tusk zaczął pierniczyć o demokracji na ukrainie i wsparciu z UE w czasie gdy cała europa (dla własnego dobra) udawała że nic się nie dzieje, efekt tego jest taki że nagle na litwie wykryto afrykański pomór świń, Rosja zamknęła granice dla polskich ciężarówek z wieprzowinom i rynek mięsny dostał po du*ie... prosty przykład mojego znajomego, gość odziedziczył gospodarstwo po rodzicach, hoduje około 200świń, w momencie sprzedaży tucznik waży średnio 120kg, średnia cena przed "majdanem" wynosiła około 5zł-5zł z groszami, czyli sprzedając swoje 200 świń każda po 120kg po 5zł/kg dostałby za nie 120tysięcy złotych po odjęciu kosztów i tak całkiem nieźle prawda?
szkoda że po popisach polskich polityków, Rosja zamknęła granice, rynek się przyblokował i w ciągu 4-5dni cena spadła do 4zł/kg co przy sprzedaży 200świń daje 96tysięcy złotych, niby duża kasa ale po odliczeniu kosztów już nie jest tak wesoło, a w porównaniu do ceny sprzed niecałego tygodnia jest 24tysiące złotych w plecy...
To jest realna strata człowieka hodującego 200sztuk świń, pomyślcie ile stracili ci którzy hodują po 2-3tysiące sztuk?
oto co nam dają proeuropejskie popisy rudego i jego bandy...
z drugiej strony, protestują przeciwko systemowi a rannych ratują w państwowych szpitalach...
kij z tym, nie obchodzą mnie wewnętrzne sprawy ukrainy, obchodzą mnie wszelkie sprawy Polski, a niestety nasz rudy pajac pchający się w nie swoje sprawy póki co spowodował tylko straty w Polsce, nie wiem czy wiecie że największym odbiorcą polskiej wieprzowiny jest Rosja, nie da się ukryć że Putinowi nie podoba się rozszerzanie UE na tereny rosyjskich wpływów. Oczywiście zbliżają się wybory i rudy, wraz z kaczorem i bronkiem musieli wykorzystać okazję na stanie się emisariuszami unijnej demokracji więc odstawili swoją szopkę... tylko nie wzięli pod uwagę dobra polskiego kowalskiego, który jedynie traci na tym co ci kretyni wyprawiają. Wracając do wspomnianej wcześniej wieprzowiny, tusk zaczął pierniczyć o demokracji na ukrainie i wsparciu z UE w czasie gdy cała europa (dla własnego dobra) udawała że nic się nie dzieje, efekt tego jest taki że nagle na litwie wykryto afrykański pomór świń, Rosja zamknęła granice dla polskich ciężarówek z wieprzowinom i rynek mięsny dostał po du*ie... prosty przykład mojego znajomego, gość odziedziczył gospodarstwo po rodzicach, hoduje około 200świń, w momencie sprzedaży tucznik waży średnio 120kg, średnia cena przed "majdanem" wynosiła około 5zł-5zł z groszami, czyli sprzedając swoje 200 świń każda po 120kg po 5zł/kg dostałby za nie 120tysięcy złotych po odjęciu kosztów i tak całkiem nieźle prawda?
szkoda że po popisach polskich polityków, Rosja zamknęła granice, rynek się przyblokował i w ciągu 4-5dni cena spadła do 4zł/kg co przy sprzedaży 200świń daje 96tysięcy złotych, niby duża kasa ale po odliczeniu kosztów już nie jest tak wesoło, a w porównaniu do ceny sprzed niecałego tygodnia jest 24tysiące złotych w plecy...
To jest realna strata człowieka hodującego 200sztuk świń, pomyślcie ile stracili ci którzy hodują po 2-3tysiące sztuk?
oto co nam dają proeuropejskie popisy rudego i jego bandy...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):wydaje mi się ze jeśli ktoś decyduje się wziąć udział w powstaniu antyrządowym to ma świadomość że będą do niego strzelać...
Trochę skrajna opinia, jestem odmiennego zdania, ale nie chce mi się tu pieprzyć na ten temat, wole sobie popykać na siłowni:

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
melvin z tego co wiem, to białorusini, zamierzają do końca miesiąca dziki swoje wystrzelać, w tym roku już 2 dziki po naszej stronie znaleziono padłe z powodu afrykańskiego pomoru świń. Sami "demonstranci" swojej sytuacji nie poprawiają, tylko pogarszają, wiadomo, że jak zaczęli rzucać koktajlami mołotowa, to i państwo ostrzej odpowie.
-
Angler - Bywalec
ja mam takie same poglądy jak melvin. Może zamiast zajmować się "leczeniem" Ukrainy, zajęli by się szambem, które zrobili w tym kraju... . Co gorsza, media ludziom tak piorą czerepy, że to już jest żałosne. Wszyscy robią wszystko, żeby odwrócić uwagę od tego co dzieje się u nas w państwie a sytuacja na Ukrainie jest do tego świetną okazją. Podobno tam jest "powtórka z naszego stanu wojennego", a ja myślę inaczej, tam zaczęło się to, co możliwe całkiem niedługo zacznie się u nas.
A tak zmieniając temat.
Niemiec płakał jak sprzedawał
http://youtu.be/kRvzjN1kC6Q
A tak zmieniając temat.
Niemiec płakał jak sprzedawał

http://youtu.be/kRvzjN1kC6Q
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
melvin napisał(a):Mam wyje*ane na ukraińców, pisałem juz wiele razy o Rzezi Wołyńskiej, dla ukraińców mordowanie polskich kobiet i dzieci to byłą walka z okupantem, w Lwowie Polacy też nie są lubiani... Tak więc mam całe te ich rozruchy głęboko w d...
A czy w PL nie ma ugrupowań antysemickich czy neonazistowskich >?
Dla uściślenie przytaczana rzeź wołyńska to nie mord polskiej ludności, bo wymordowana ludność była rożnego pochodzenia narodowego...
Ale nie lepiej propagować puste Pijarowskie slogany i szerzyć nienawiść do wszystkich dookoła czysto pisowskie myślenie...
Ps. Rzucając tego typu slogany wypadałby przynajmniej poprzeć je wiedzą...
A i jeszcze interesuje cię tylko dobro Polski, więc zdajesz sobie sprawę jak odbija się obecna sytuacja w Ukrainie na naszej gospodarce >? Pomijając politykę Rosji...
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
malomi napisał(a):A czy w PL nie ma ugrupowań antysemickich czy neonazistowskich >?
Dla uściślenie przytaczana rzeź wołyńska to nie mord polskiej ludności,
Co ty pieprzysz?????? Najpierw sie doucz a potem wypowiadaj.
żebyś nie musial szukac:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rze%C5%BA_ ... y%C5%84ska
Suzuki SV650s k7
- Karol20
- Bywalec
Proponuje się tobie douczyć wrzucasz link potwierdzający moją opinie przeczytałeś przynajmniej Karolu, co jest napisane pod hasłem rzeź wołyńska >?
Czy tylko pyszczysz i łamiesz regulamin dla postu nr 250...
Widzę, że czytanie ze zrozumień przychodzi ci tak ciężko jak myślenie.
Czy można nazwać coś mordem polskiej ludności pomijając inne narodowości ?
Moim skromnym zdaniem nie można tego tragicznego wydarzenia traktować, jako akt nienawiści wymierzony w Polskę i polaków, ale przez takie zaściankowe poglądy i wycinanie z całości pasujących fragmentów historii jest coraz więcej osób szerzących takie herezje
Czy tylko pyszczysz i łamiesz regulamin dla postu nr 250...
Widzę, że czytanie ze zrozumień przychodzi ci tak ciężko jak myślenie.
Czy można nazwać coś mordem polskiej ludności pomijając inne narodowości ?
Moim skromnym zdaniem nie można tego tragicznego wydarzenia traktować, jako akt nienawiści wymierzony w Polskę i polaków, ale przez takie zaściankowe poglądy i wycinanie z całości pasujących fragmentów historii jest coraz więcej osób szerzących takie herezje
Ostatnio edytowano 21/2/2014, 12:50 przez malomi, łącznie edytowano 1 raz
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
Tak można jeżeli zginęło 60 tys Polaków do " z rąk nacjonalistów ukraińskich zginęło: 846–847 Ukraińców, 1210 Żydów, 342 Czechów, 135–136 Rosjan i 70 osób jeszcze innej narodowości[92]. Są to jednak dane dalece niepełne."
Nawet jezeli te dane sa tak jak pisze niepelnoe to 2~60 to jest rzeż na Polakach.
Nawet jezeli te dane sa tak jak pisze niepelnoe to 2~60 to jest rzeż na Polakach.
Suzuki SV650s k7
- Karol20
- Bywalec
Ok. to doczytaj jeszcze, kto stał za tą zbrodnią a później poskładaj wszystko w całość... łącznie z moim pierwszym poście w temacie...
Co nie zmienia faktu że na takiej podstawie nie powinno się szerzyć i propagować i nastawiać wszystkich anty... Idąc tym tokiem myślenia powinniśmy nienawidzić połowę nacji europejskich z Rosją i Niemcami na czele.
Wq mnie takie narodowe użalanie się ile to nam wszyscy krzywdy nie wyrządzili ci źli ci niedobrzy ludzie to było x lat temu czy wymienione wydążenia mają coś wspólnego z obecną sytuacją >? A czy my Polacy zawsze w naszej historii postępowali według dekalogu >?
Co nie zmienia faktu że na takiej podstawie nie powinno się szerzyć i propagować i nastawiać wszystkich anty... Idąc tym tokiem myślenia powinniśmy nienawidzić połowę nacji europejskich z Rosją i Niemcami na czele.
Wq mnie takie narodowe użalanie się ile to nam wszyscy krzywdy nie wyrządzili ci źli ci niedobrzy ludzie to było x lat temu czy wymienione wydążenia mają coś wspólnego z obecną sytuacją >? A czy my Polacy zawsze w naszej historii postępowali według dekalogu >?
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
Dobra, spoko. Tylko ze jesli zdecydowali sie na ten bajzel to niech sobie sami radza a nie wpierdalaja sie w nasze szpitale MSW. Oczywiscie nasz rzad musi wpieprzyc sie wszedzie indziej, tylko nie w nasze sprawy.
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl