trudne sprawy czyszczenie kravec
Senek nie spinaj się, chłopak wyraził swoje opinie, nikogo tym nie uraził, daj spokój z tą poprawnością polityczną...
btw. to nie nam się jaj zachciewa, to ty się obmacywałeś
btw. to nie nam się jaj zachciewa, to ty się obmacywałeś

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
leję jak każdy facet, nie wiem jak to robią te nacje które przedstawiłeś.
no i w poprzednim poście była mowa o obmacywaniu się pod narkozą, a nie sikaniu więc proszę trzymać się tematu
no i w poprzednim poście była mowa o obmacywaniu się pod narkozą, a nie sikaniu więc proszę trzymać się tematu

-
melvin - PierwszyOkrutny
Senek...
Jak wróciłem ze szpitala i opowiedziałem znajomemu to samo co Ty pisałeś, że kilka godzin nie miałem czucia w jajach to rzucił mi właśnie ten tekst o pielęgniarzu jako żart z czego sam się uśmiałem.
Napisałem Ci to samo i to też był żart, ale faktycznie zapomniałem do kogo go skierowałem, w sumie moglem się spodziewać, że jako jedyny z forum na bank się obrazisz jak baba za taki tekst.
W drodze wyjątku nie skomentuję ani ubliżania od "pajaca" ani Twojej wiecznie spiętej d*py.
PS: Żebyś mi czasem w przyszłości nie wyskakiwał z warnem jak Ci ubliżę.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dowcip
KONIEC PRZEKAZU.
Bo są beżowi
Nie jestem rasistą, ale albo czarne albo białe, wszystko pomiędzy do gazu
Jak wróciłem ze szpitala i opowiedziałem znajomemu to samo co Ty pisałeś, że kilka godzin nie miałem czucia w jajach to rzucił mi właśnie ten tekst o pielęgniarzu jako żart z czego sam się uśmiałem.
Napisałem Ci to samo i to też był żart, ale faktycznie zapomniałem do kogo go skierowałem, w sumie moglem się spodziewać, że jako jedyny z forum na bank się obrazisz jak baba za taki tekst.
W drodze wyjątku nie skomentuję ani ubliżania od "pajaca" ani Twojej wiecznie spiętej d*py.
PS: Żebyś mi czasem w przyszłości nie wyskakiwał z warnem jak Ci ubliżę.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dowcip
KONIEC PRZEKAZU.
Walenty napisał(a):Dlaczemu "brudne szyje"?
Bo są beżowi

Nie jestem rasistą, ale albo czarne albo białe, wszystko pomiędzy do gazu

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Vergon, kiedy w końcu zrozumiesz, że Senek (napisałbym cały nick ale na prawdę nie pamiętam jak on dalej idzie, a nie chce mi się sprawdzać) musi dbać w tej wiosce o swój dobry i poważny wizerunek jak to na papę smerfa przystało...
A my tu przy nim jak takie rozlazłem gargamele wyglądamy

A my tu przy nim jak takie rozlazłem gargamele wyglądamy

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Walenty maści trzeba
Senek wiem o czym napisałeś. Mam nadzieję, że Ty też zrozumiałeś mój przekaz i przestaniesz brać takie teksty zbytnio do siebie, bo poza żartem nie miały nic innego na celu.
Miał ktoś styczność z takimi kuchenkami?
http://allegro.pl/kuchenka-gazowa-turys ... 53045.html
http://allegro.pl/kuchenka-turystyczna- ... 01989.html
Zastanawiam się czy brać tą z normalnym płomieniem czy tą żarową.
Madcap, a Ty na czym gotujesz w trasie?

Senek wiem o czym napisałeś. Mam nadzieję, że Ty też zrozumiałeś mój przekaz i przestaniesz brać takie teksty zbytnio do siebie, bo poza żartem nie miały nic innego na celu.
Miał ktoś styczność z takimi kuchenkami?
http://allegro.pl/kuchenka-gazowa-turys ... 53045.html
http://allegro.pl/kuchenka-turystyczna- ... 01989.html
Zastanawiam się czy brać tą z normalnym płomieniem czy tą żarową.
Madcap, a Ty na czym gotujesz w trasie?
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Vergon zależy na czym Ci zależy przy stosowaniu kuchenki w trasie. Do gotowania wody są dobre np. Kelly Kattle i inne tego typu twory. Mają jeszcze jedną ważną zaletę - działają na wszystko = nie trzeba brać ze sobą paliwa, które jest łatwo zdobyć - chrust, szyszki itd.
-
Angler - Bywalec
Dopóki jeździłem używałem klasyki. czyli normalna 2 kg butla (1 kg trochę mała, 3 kg niepraktyczna) i do tego palnik.
ale znajomy miał i używał kuchenkę na takie właśnie katusze. z tym, że na 2 palniki. i szczerze mówiąc, z racji tego, ze to płaskie i wygodne do postawienia na półkę kabinową (trzeba było samemu sobie dorabiać) chodziło mi już po głowie, by taką właśnie nabyć.
ale znajomy miał i używał kuchenkę na takie właśnie katusze. z tym, że na 2 palniki. i szczerze mówiąc, z racji tego, ze to płaskie i wygodne do postawienia na półkę kabinową (trzeba było samemu sobie dorabiać) chodziło mi już po głowie, by taką właśnie nabyć.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
melvin napisał(a):Jgotowałem ludziom przyniesiona przez nich wodę za piwo
Od razu widać kto ma smykałkę do interesów

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Potrzebuję tego na nocki na rybach, na żagle i na inne dziwne wypady. Do tej pory też woziłem butlę 2kg i podwójny palnik, ale to ciężkie, wielkie i nieporęczne.
Na ten rodzaj kuchenki jestem już zdecydowany tylko zastanawiam się która (z normalnym płomieniem czy żarowa) będzie szybciej podgrzewała szamę.
Melv byłeś na Brudstoku?
Jak patrzę na filmy i zdjęcia to często z zażenowaniem, ale przyznam szczerze, że korci mnie żeby tam pojechać
Na ten rodzaj kuchenki jestem już zdecydowany tylko zastanawiam się która (z normalnym płomieniem czy żarowa) będzie szybciej podgrzewała szamę.
Melv byłeś na Brudstoku?

Jak patrzę na filmy i zdjęcia to często z zażenowaniem, ale przyznam szczerze, że korci mnie żeby tam pojechać

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
byłem cztery razy, (za pierwszym razem z rodzicami, bo miałem 12czy 13lat). Ostatni raz byłem w 2009 powiem ci że trzeba ogarnąć miejscówkę na górce, wtedy nie ma kurzu i są w miarę cywilizowane warunki (jak na lichym kempingu) ogólenie zabawa fajna i na pewno warto jechać ludzie są nastawieni mega pozytywnie i mają ogólnie wyje****. Któregoś razu wbijam do swojego namiotu a tu całkiem dobra świnka śpi, taka szczupła bruneteczka, więc sobie coś tam do żarcia ogarnąłem panna się przebudziła więc pytam czy chce śpiwór wzięła i poszła kimać dalej... jakiś czas później siedzimy przed namiotem, panna wychodzi, usiadła z nami wypiła bronka, pogadała i poszła. Jak się później okazało każdy myślał że to czyjaś znajoma a nikt jej nie znał
długo by opowiadać takie anegdotki, powiem tak, jak znów nie wypadnie mi żadne wesele w ten weekend kiedy jest woodstock to zrobię wszystko żeby jechać.

długo by opowiadać takie anegdotki, powiem tak, jak znów nie wypadnie mi żadne wesele w ten weekend kiedy jest woodstock to zrobię wszystko żeby jechać.

-
melvin - PierwszyOkrutny