proszÄ™ o pomoc
• Strona 1 z 1
proszÄ™ o pomoc
Hej,
moje pytanie kieruję do osób, które próbowały zdać egzamin na kat. A po zmianach, osób bardzo niskich...moja dziewczyna to chuchro (150cm to może i ma, ale na obcasach i w kapeluszu plus waga niewielka). Zrobiła kurs na kat. A jeszcze przed zmianą przepisów - specjalnie szukaliśmy szkół, które miały Suzuki GN 125. Raz zdawała też na nim egzamin w grudniu 2012 roku, nie udało się ... zmieniły się przepisy. Nie ma opcji, żeby zdawać na A. na mniejszym motocyklu, w Warszawie można zdawać tylko i wyłącznie na Suzuki Gladius 650. Co robić? Jak pojechaliśmy ,,przymierzyć" ją do gladiusa, to nas wyśmiali ...
Proszę o jakąkolwiek pomoc lub pomysły! z góry dziękuję
moje pytanie kieruję do osób, które próbowały zdać egzamin na kat. A po zmianach, osób bardzo niskich...moja dziewczyna to chuchro (150cm to może i ma, ale na obcasach i w kapeluszu plus waga niewielka). Zrobiła kurs na kat. A jeszcze przed zmianą przepisów - specjalnie szukaliśmy szkół, które miały Suzuki GN 125. Raz zdawała też na nim egzamin w grudniu 2012 roku, nie udało się ... zmieniły się przepisy. Nie ma opcji, żeby zdawać na A. na mniejszym motocyklu, w Warszawie można zdawać tylko i wyłącznie na Suzuki Gladius 650. Co robić? Jak pojechaliśmy ,,przymierzyć" ją do gladiusa, to nas wyśmiali ...
Proszę o jakąkolwiek pomoc lub pomysły! z góry dziękuję
- stara lodówka
- Świeżak
Pomysl pierwszy - zadzwonic do WORDu i sie spytac.
ew. szukac innego WORDu. Ja kurs robilem na Kaszubach, na egzamin zajrzalem do Jeleniej Gory, a prawko wydal jeden z podwarszawskich powiatow
ew. szukac innego WORDu. Ja kurs robilem na Kaszubach, na egzamin zajrzalem do Jeleniej Gory, a prawko wydal jeden z podwarszawskich powiatow

BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
pomysł nieco łatwiejszy.
rozporządzenie zezwala na zdawanie pojazdem będącym wwłasnością egzaminowanego (w przypadku dysfunkcji) lub będącym własnością OSK.
proponuję wpierw, byś podzwonił po OSK.
rozporządzenie zezwala na zdawanie pojazdem będącym wwłasnością egzaminowanego (w przypadku dysfunkcji) lub będącym własnością OSK.
proponuję wpierw, byś podzwonił po OSK.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
w word na Odlewniczej w Wawie mówią że tylko taki motor jak mają.
powiedzieli że można na swoim ale muszą do wynająć, musi mieć w wpisane w dowód rejestracyjny że jest motorem na egzaminy i to kosztuję. a nadal musi być pojemność przynajmniej 600. a niskich motorów z taką pojemnością i zrobienie 8 na egzaminie nie...
szukaliśmy po innych ale też mają wysokie motory
chyba że jakiś znacie gdzie mają niski motor na A
powiedzieli że można na swoim ale muszą do wynająć, musi mieć w wpisane w dowód rejestracyjny że jest motorem na egzaminy i to kosztuję. a nadal musi być pojemność przynajmniej 600. a niskich motorów z taką pojemnością i zrobienie 8 na egzaminie nie...
szukaliśmy po innych ale też mają wysokie motory
chyba że jakiś znacie gdzie mają niski motor na A
- stara lodówka
- Świeżak
Jeslo Moto nie bedzie za dlugie, to nie powinno byc probleu z osemka. Jakims duzym Intruderem moze miec problemy, ale krotkie moto powinno miec akceptowalny promien skretu.
Na szybko - z 600tek seryjnych (tzn. fabrycznie obnizonych) - BMW 650, CBF600 ma siedzisko na 77cm.
Tu masz artykul: http://www.scigacz.pl/Motocykle,dla,nis ... 17647.html
Na szybko - z 600tek seryjnych (tzn. fabrycznie obnizonych) - BMW 650, CBF600 ma siedzisko na 77cm.
Tu masz artykul: http://www.scigacz.pl/Motocykle,dla,nis ... 17647.html
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość