trudne sprawy czyszczenie kravec
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):Ja to dzisiaj dopiero przesłuchałem, nie wiedziałem, że staroć :c
Nie pamiętam dokładnie, ale hit powstał chyba po jakimś konflikcie na forum calibry

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
http://fishki.net/auto/1206689-nahodka- ... telja.html bez opisu bo robi wrażenie...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
D211 to typowo wyczynowa opona... Jak nie planujesz na nich jeździć tylko po torze i nie kupować nowego kompletu opon co 2 miesiące to pomyśl nad oponami sportowymi ale na drogę 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Vergon napisał(a):Fajna to była Omega Lotus. Była kiedyś na ibeju za jakąś astronomiczną kwotę.
Była? Ja teraz bym chętnie taką przygarnął

Ogólnie cholernie mi się podoba, może nie koniecznie z wyglądu, chociaż akurat ten nadal wygląda mistrzowsko, ale sam fakt, że opel z lotusem zbudowali wtedy sprzęt, który nie dawał spać po nocach właścicielom Lambo czy Ferrari

Z resztą:
http://www.youtube.com/watch?v=go-h7qk9kFc
@Walenty, Carlton był w UK, w europie się to zwało Lotus Omega

-
Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a):Vergon napisał(a):Fajna to była Omega Lotus. Była kiedyś na ibeju za jakąś astronomiczną kwotę.
Była? Ja teraz bym chętnie taką przygarnął. Wyobraź sobie, stary kanciasty sprzęt, wygląda jakby go ktoś w garażu młotkiem tuningował, a ile wstydu by większości cwaniaków narobił spod świateł
![]()
Ogólnie cholernie mi się podoba, może nie koniecznie z wyglądu, chociaż akurat ten nadal wygląda mistrzowsko, ale sam fakt, że opel z lotusem zbudowali wtedy sprzęt, który nie dawał spać po nocach właścicielom Lambo czy Ferrari
Z resztą:
http://www.youtube.com/watch?v=go-h7qk9kFc
@Walenty, Carlton był w UK, w europie się to zwało Lotus Omega
A na zdjęciu anglik

Mnie się podoba ze względu na tą unikatowość...
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):Mnie się podoba ze względu na tą unikatowość...
A widziałeś Audi RS2? Omega ok, ale mimo wszystko gdybym trafił 6 w totka miałbym silne parcie na RS2

-
Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a):Walenty napisał(a):Mnie się podoba ze względu na tą unikatowość...
A widziałeś Audi RS2? Omega ok, ale mimo wszystko gdybym trafił 6 w totka miałbym silne parcie na RS2. Uwielbiam po prostu takie klasyki, które nadal ze stoickim spokojem potrafią zgasić większość sportowych samochodów
![]()
Prawdę mówiąc musiałem wygooglować. Fajne, ale nawet zwykłe 80 quattro jest sympatyczne.
Osobiście wolałbym E500. Jak widzę, osiągi podobne, ale ja bardziej za mercami

Co do wilków w owczej skórze, to audi dalej leci z tym tematem. Kombi wyglądające jak A6 potrafi skopać tyłek nowej ZX10R, jest nawet filmik na yt, słynny dość.
Osiągi ferrari, a babcia nie zauważy niczego szczególnego

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Glenroy napisał(a):A widziałeś Audi RS2? Omega ok, ale mimo wszystko gdybym trafił 6 w totka miałbym silne parcie na RS2 Very Happy. Uwielbiam po prostu takie klasyki, które nadal ze stoickim spokojem potrafią zgasić większość sportowych samochodów, co najlepsze wyglądając tylko jak delikatnie podpicowana cywilna wersja, tyle że z demonem pod maską. Podoba mi się taka bezkompromisowość, brak jakichkolwiek ograniczeń i wyjątkowość starych samochodów, tego już nie ma, ani w cywilnych pojazdach, ani w sporcie.
Tak zwany sleeper

Też bym wolał RS2 i te felgi od porsche mmmmm

Ale ja osobiście mając taki hajs na auto kupiłbym TypeR Imprezkę GC (dwudrzwiowa) do tego jakiś napęd z newage i ogień. Co prawda sleeper to to za bardzo nie jest, bo widać że całkiem szybkie auto, ale ten niebieski kolor, złote felgi i bulgot, to jest to! Po prostu legenda.

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Właśnie na FB znalazłem artykuł o śmierci E. Palante na dakarze, szkoda gościa, ciekawe co się do tego przyczyniło
.
Ale, "zupełnie przypadkowo" wszedłem w komentarze pod newsem, normalnie rzygam tęczą. "Zginął za to co kocha", "Zobaczymy się na niebieskich" ....bla bla bla, powiedzcie mi, czy debilizm społeczny osiągnął już takie dno? Czy średnia wieku i IQ na forum też nie przekracza 14? Poważnie, oddał by który z was życie za kawałek żelastwa? Osobiście wolał bym zginąć jednak za coś bardziej wartościowego dla mnie, ja rozumiem motocykl, hobby, pasja, fajnie, moim hobby jest też muzyka i gra na gitarze, jak powieszę się na strunie to też "zginę za to co kochałem"?
Czuję, że ta cywilizacja zmierza w bardzo, bardzo złym kierunku...

Ale, "zupełnie przypadkowo" wszedłem w komentarze pod newsem, normalnie rzygam tęczą. "Zginął za to co kocha", "Zobaczymy się na niebieskich" ....bla bla bla, powiedzcie mi, czy debilizm społeczny osiągnął już takie dno? Czy średnia wieku i IQ na forum też nie przekracza 14? Poważnie, oddał by który z was życie za kawałek żelastwa? Osobiście wolał bym zginąć jednak za coś bardziej wartościowego dla mnie, ja rozumiem motocykl, hobby, pasja, fajnie, moim hobby jest też muzyka i gra na gitarze, jak powieszę się na strunie to też "zginę za to co kochałem"?
Czuję, że ta cywilizacja zmierza w bardzo, bardzo złym kierunku...

-
Glenroy - Moderator
http://demotywatory.pl/4269994
brakuje tylko zabija nas to co najbardziej kochamy
a tak poza tym na zdjęciu ziomki z jeleniej góry