112
To z warsztatem słyszę baaaardzo często.
Alfa ze sprzedażą ma plusy i minusy
Jak chcesz sprzedać- tragedia, jak chcesz kupić- dla mnie bajka. W ubiegłym roku w kwietniu szukałem czegoś nowszego- patrzyłem na a4 avant- jakieś 25 000zł za rok 2002 i stan średni. Kupiłem 156 po lifcie, koniec 2003 roku, ze wszystkim czego potrzeba, niedługo w kraju, za.... 16 500zł. Do tego mam 140KM zamiast 110 czy ewentualnie 130.
Alfa ze sprzedażą ma plusy i minusy

-
kravec - Administrator
Vergon napisał(a):Panowie macie jakieś doświadczenie z silnikiem 2,0 benzyna z Audi A4 (B6 2000-2004r)?
To praktycznie ten sam silnik, który był montowany na przykład w Audi 80, w B6 chyba z letka głowicę zmodyfikowali

Co do AR, kolega ma 156 1.8TS z 98r i od 4 lat oprócz oleju nie wymienił w niej niczego, alfa 159 jest po prostu piękna, brera już mi tak nie podchodzi jednak. Silniki V6 produkcji AR swego czasu zostały uznane za najlepsze V-ki na świecie, więc ta opinia o ich awaryjności jest jakby hmmm z d. wzięta, ale jak można u nas wypracować dobrą opinię o aucie, skoro 80% społeczeństwa jeździ 20-letnimi, składakami z Niemiec?

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Brera 3.2 to już nie silnik alfy tylko GM. V6 alfy skończyło się na 156GTA i 166.
DO tego wspomniane wyżej 3.2 JTS żłopie podobno gorzej niż smok. Silnik widać średno udany skoro na allegro są tańsze od dobrych diesli.
DO tego wspomniane wyżej 3.2 JTS żłopie podobno gorzej niż smok. Silnik widać średno udany skoro na allegro są tańsze od dobrych diesli.
-
kravec - Administrator
Boshi napisał(a):Co zrobiłeś?
dostaliśmy wczoraj w nocy informacje o włamaniu do małego sklepiku osiedlowego. po przyjeździe na miejsce zastaliśmy wybite okno i kiedy ja poszedłem do samochodu wezwać policje i poinformować dyspozytora o sytuacji jakiś typ podaje przez wybite okno mojemu koledze reklamówkę pełną wódki i piwa. co się potem okazało koleś pomylił nas ze swoim kolegą który na nasz widok żwawo spe....l

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Hahahahha suhy-19 ty to masz ciekawe życie 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Epicka historia
Zrobić napad na sklep razem z ochroną 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Ile może kosztować wiązka elektryczna do FZS-a?
Moto stało tydzień czasu w garażu...poszedłem w zamiarze oblatania go, fajna pogoda, wchodzę do garażu, kluczyk do stacyjki i...i nic, myślę sobie, spoko, pewnie bezpiecznik jakiś wywaliło, podnoszę siedzenie i co się okazało? Że jakaś mała szara pani negocjowalnego afektu, zrąbała wszystkie przewody, dosłownie wszystkie, pod czaszę boje się nawet zaglądać...
Moto stało tydzień czasu w garażu...poszedłem w zamiarze oblatania go, fajna pogoda, wchodzę do garażu, kluczyk do stacyjki i...i nic, myślę sobie, spoko, pewnie bezpiecznik jakiś wywaliło, podnoszę siedzenie i co się okazało? Że jakaś mała szara pani negocjowalnego afektu, zrąbała wszystkie przewody, dosłownie wszystkie, pod czaszę boje się nawet zaglądać...
-
Glenroy - Moderator
wspolczuje, na szczescie to nie kosztuje wiele, o wiele gorzej jest z robota. Mozesz z ebaya, albo miec pewniaka i wziasc nowke z aso, raki i nogi za to nie wezma a sprawna elektryka to podstawa
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw= ... m&_sacat=0
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw= ... m&_sacat=0
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
dlatego ja w garażach mam porozstawiane coś takiego: http://allegro.pl/karmnik-deratyzacyjny ... 10964.html do tego raz na dłuższy okres czasu kupuję całe wiaderko trutki na gryzonie i uzupełniam co 2-3 miesiące, problem z gryzoniami i małymi i dużymi rozwiązany bezboleśnie... mam też dwa psy które wyspecjalizowały się w łapaniu gryzoni i gołębi 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Żal mi tych stworzonek, ale takie to perfidne jest...
Małe śrubki potrafią poroznosić po garażu. O przeżartych wiązkach nie wspomnę. No i worki z nawozami i nasionami trawy podziurawione w trzy dupy.
Małe śrubki potrafią poroznosić po garażu. O przeżartych wiązkach nie wspomnę. No i worki z nawozami i nasionami trawy podziurawione w trzy dupy.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Rosi, już dzwoniłem się rozeznać w sprawie, nówka z ASO nie kosztuje jakiejś fortuny, w porównaniu z użwką raptem 100-150zł więcej, w tym temacie nie będę sie rozczulał, nie będę oszczędzał kupując używkę wątpliwego pochodzenia, żeby mieć później jakieś problemy bo była z 3 sztukowana.
@melvin, problem w tym, że mam w garażu 2 takie, plus po rogach, na pokrywkach ze słoików rozsypaną normalnie luzem trutkę, i co? i gunwo!
Tak z ciekawości zajrzałem jeszcze pod maskę do siebie i do brata...nie zgadniecie...zastanawiałęm się czemu zaświeciła mi się kontrolka "rezerwy" okładzin hamulcowych w prawie nowych klockach...już wiem.
@melvin, problem w tym, że mam w garażu 2 takie, plus po rogach, na pokrywkach ze słoików rozsypaną normalnie luzem trutkę, i co? i gunwo!
Tak z ciekawości zajrzałem jeszcze pod maskę do siebie i do brata...nie zgadniecie...zastanawiałęm się czemu zaświeciła mi się kontrolka "rezerwy" okładzin hamulcowych w prawie nowych klockach...już wiem.
-
Glenroy - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości