Za, którym razem zdałeś (aś) egzamin na kat. A ?
A i B za pierwszym! jestem z siebie dumy, a jak
jak się jest czym chwailić to się chwalę 

Ścigam wiatr!
- elektrycznosc
- Świeżak
Witam!
Zdałem dzisiaj egzamin na kat. A szczęśliwie za pierwszym podejściem.
Pogoda nie rozpieszczała, bo cały czas padało. Z grupy 3 osób zapisanych na tę samą godzinę zdałem tylko ja. Paradoksalnie większe problemy miałem na mieście, ponieważ w takim deszczu ciężko było mi śledzić wszystkie znaki, ale się udało.
Z ciekawostek ustawienie startowe motocykla do "litery T" musi być równoległe do linii. Nie wiem jak Was uczono, ale u mnie wyraźnie zaznaczano, że nie ma takiej potrzeby i żeby stawiać sobie po skosie dla ułatwienia. Niby drobna sprawa, a szkoda przez niewłaściwy instruktaż przeżywać stres.
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Zdałem dzisiaj egzamin na kat. A szczęśliwie za pierwszym podejściem.

Pogoda nie rozpieszczała, bo cały czas padało. Z grupy 3 osób zapisanych na tę samą godzinę zdałem tylko ja. Paradoksalnie większe problemy miałem na mieście, ponieważ w takim deszczu ciężko było mi śledzić wszystkie znaki, ale się udało.
Z ciekawostek ustawienie startowe motocykla do "litery T" musi być równoległe do linii. Nie wiem jak Was uczono, ale u mnie wyraźnie zaznaczano, że nie ma takiej potrzeby i żeby stawiać sobie po skosie dla ułatwienia. Niby drobna sprawa, a szkoda przez niewłaściwy instruktaż przeżywać stres.
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
-
Kifasa - Świeżak
Ja testy na kat A2 i B pisałem w jednym dniu , oba pozytywne. Egzaminy praktyczne również obie kategorię za pierwszym, nawet nie wiecie jaki byłem szczęśliwy 

-
kuba210796 - Świeżak
Zdałem kat A we wrześniu za pierwszym razem oba egzaminy jednego dnia.Byłem tak pewny siebie,że do testów poszedłem ubrany już w motocyklowe ciuszki
W grupie było 11 osób,w sumie zdało czterech. Większość wyłożyła się już na ósemce.WORD Rybnik.
B zdawałem 11 lat temu jeszcze w Gliwicach,tez poszło od strzała.W grupie było 13 osób zdały dwie.Heh,ta pamięć ...

B zdawałem 11 lat temu jeszcze w Gliwicach,tez poszło od strzała.W grupie było 13 osób zdały dwie.Heh,ta pamięć ...
- severian
- Świeżak
B-za trzecim razem prawie 10 lat temu. A były to czasy łapówek i linijki na placu manewrowym. Egzamin w Dąbrowie Górniczej.
A-także za trzecim. Jednak podejście egzaminatorów...bajka. WORD Warszawa-Odlewnicza
Było ciężko przejechać 30min po mieście ultra-przepisowo:D
A-także za trzecim. Jednak podejście egzaminatorów...bajka. WORD Warszawa-Odlewnicza
Było ciężko przejechać 30min po mieście ultra-przepisowo:D
- esenem
- Świeżak
A i B za pierwszym (Wrocław). A 2 miesiące temu. B - 16 lat temu
Suzuki SV650s k6 -> Yamaha R6 RJ11
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
-
Samael666 - Świeżak
B - pierwsze podejście w 2008.
A - pierwsze podejście cztery miesiące temu - razem ze mną z grupy 8-osobowej zdała tylko jedna dziewczyna, cała reszta odpadła na placu. Ogólnie to mimo, że nowe egzaminy (szczególnie teoria) jakoś bardzo ciężkie nie są, to zdawalność jest naprawdę średnia.
A - pierwsze podejście cztery miesiące temu - razem ze mną z grupy 8-osobowej zdała tylko jedna dziewczyna, cała reszta odpadła na placu. Ogólnie to mimo, że nowe egzaminy (szczególnie teoria) jakoś bardzo ciężkie nie są, to zdawalność jest naprawdę średnia.
- Paziiu
- Świeżak
A za pierwszym WORD Odlewnicza Warszawa 2011
B tak samo
C za drugim ( łuk, teee ich hamulce... ) WORD Suwałki 2013
D za drugim ( parkowanie prostopadłe i słupek zaliczony) WORD Odlewnicza 2014
Pozdrawiam
B tak samo

C za drugim ( łuk, teee ich hamulce... ) WORD Suwałki 2013
D za drugim ( parkowanie prostopadłe i słupek zaliczony) WORD Odlewnicza 2014
Pozdrawiam

KJ