1134
Właśnie wróciłem od stomatologa. Wczoraj też byłem i po wizycie doszedłem do wniosku, że potrzebuję większego kasku
Ponadto dentysta nie jeździ motocyklem ale jeździ jego żona "Virażką" a jego syn Buell'em 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Vergon napisał(a):Miałem podobnie w R6, że przy wolnych manewrach ciężko było precyzyjnie dozować gaz, do tego stopnia, że czasami było o mały włos od głupiej parkingówki, na wyższych obrotach chodziła jak złoto.
A co jeśli taki objaw występuje we wtrysku?
To ja bym spojrzal na lancuch czy tam wszystko ok, niewlasciwie naciagniety, nierowno rozciagniety moze powodowac takie szarpania przy niskich predkosciach.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
ASR1927 napisał(a):Może i coś w tym jestAle poza tym fazer chodzi jak szwajcarski zegarek i nie zamieniłbym go na żaden inny motocykl. Ciężko dodać płynnie gazu na niskich obrotach i niskich biegach co powoduje nieprzyjemne szarpnięcie. Może linka gazu do wymiany?
A masz dobrze luz ustawiony?
<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
senekkorzenna napisał(a):Ja też jestem po wizycie u Pani stomatolog i ona z pełnym uznaniem wypowiedziała się o stanie mojego uzębienia .
Pozdejmowała mi kamień tam i tu i zapytała się czy jest to rodzinne że w tak dobrej kondycji jest moja jama ustana? odpowiedziałem że rodzinne jest to że prawie wszyscy w moim wieku mieli już abesy a jedynie ja jestem wyjątkiem.
Mycie zębów po każdym posiłku daje efekt jak i szorowanie 3min .
Sz.Panie Witku na mnie Pan nie zarobisz![]()
![]()
Myślałem, że to to tylko w reklamach myją zęby po każdym posiłku. Nie wyobrażam sobie tego, nie da się. Ja myję standardowo rano i wieczorem (serio!), ale wieczorem centralnie przed snem. No i mycie zajmuje mi 15 minut, bo ciągle się zastanawiam, czy przodu, tyłu lub góry nie pominąłem

Ale panowie, nie martwcie się. Słyszycie, jeszcze trzy lata i na hasło "scigacz.pl" będziemy mieli 30% zniżki.
-
Walenty - Moderator
W tym roku moi pacjenci nie płacili, ale to był wyjątek. Po prostu te tam chyba 4 osoby miały ryzyko że przychodzą do ogórka totalnego, co prawda nadzorowanego, ale to 120zł zawsze w kieszeni czy tam 160 jak robiłem coś większego.
-
kravec - Administrator
Rosiboj napisał(a):ASR1927 napisał(a):Vergon napisał(a):Miałem podobnie w R6, że przy wolnych manewrach ciężko było precyzyjnie dozować gaz, do tego stopnia, że czasami było o mały włos od głupiej parkingówki, na wyższych obrotach chodziła jak złoto.
A co jeśli taki objaw występuje we wtrysku?
To ja bym spojrzal na lancuch czy tam wszystko ok, niewlasciwie naciagniety, nierowno rozciagniety moze powodowac takie szarpania przy niskich predkosciach.
Skłaniałbym się raczej ku problemom przy manetce, bo to się dzieje jak odkręcam a nie przy równej jeździe co wskazywałoby na łańcuch. Nic tam, 290km nakręcone po górskich terenach

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
senekkorzenna napisał(a):Walenty napisał(a):senekkorzenna napisał(a):Ja też jestem po wizycie u Pani stomatolog i ona z pełnym uznaniem wypowiedziała się o stanie mojego uzębienia .
Pozdejmowała mi kamień tam i tu i zapytała się czy jest to rodzinne że w tak dobrej kondycji jest moja jama ustana? odpowiedziałem że rodzinne jest to że prawie wszyscy w moim wieku mieli już abesy a jedynie ja jestem wyjątkiem.
Mycie zębów po każdym posiłku daje efekt jak i szorowanie 3min .
Sz.Panie Witku na mnie Pan nie zarobisz![]()
![]()
Myślałem, że to to tylko w reklamach myją zęby po każdym posiłku. Nie wyobrażam sobie tego, nie da się. Ja myję standardowo rano i wieczorem (serio!), ale wieczorem centralnie przed snem. No i mycie zajmuje mi 15 minut, bo ciągle się zastanawiam, czy przodu, tyłu lub góry nie pominąłem![]()
Ale panowie, nie martwcie się. Słyszycie, jeszcze trzy lata i na hasło "scigacz.pl" będziemy mieli 30% zniżki.
Nabawiłem się takiej jak by fobii gdy miałem problemy z zatokami a w zasadzie cystę na lewej zatoce i walczyłem z nieprzyjemnym zapachem z ust.
Nim laryngolodzy zorientowali się co to jest ja już miałem nawyk mycia zębów w każdej możliwej sposobności i nawet po zabiegu zostało mi to.
Nawet w robocie jak zjem obiad to jak nie umyję zębów to czuję się jakoś nie tak.
To poskutkowało tym że uzębienie mam w bd stanie mimo 62 lat.
Dla mnie to odchył. W dobrą stronę

-
Walenty - Moderator
Pewnie że w dobrą. Jednak jest to też kwestia osobnicza i najprawdopodobniej dziedziczna. Jak na razie mam 2 malutkie wypełnienia spowodowane bardzo głębokimi bruzdami- szczoteczka niebardzo tam doczyszczała.
Zęby trza myć i tyle. Wkurza mnie jak słyszę gadanie do dzieci- od słodyczy zęby się psują. Najadłem się kilogramów słodyczy, do tej pory jem dużo jak mam ochotę. Jakoś nigdy nie miałem problemów. Zęby psują się od ich niemycia.
Zęby trza myć i tyle. Wkurza mnie jak słyszę gadanie do dzieci- od słodyczy zęby się psują. Najadłem się kilogramów słodyczy, do tej pory jem dużo jak mam ochotę. Jakoś nigdy nie miałem problemów. Zęby psują się od ich niemycia.
-
kravec - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości