11
Nie chce Cie martwic ale masz chyba dziwna tendencje do spotykania czubow. Przyciaganie jakby czy cos. Dawaj na zupe do Jesenika. Albo do Nysy bo z tad niedlugo bede ruszal.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
a ja dzisiaj Żywiec , Góre zar itp zaliczylem... mam pytanie
orientuje sie ktos ile kosztuje i co musze spelnic zeby z kims zleciec z gory zar na tych lotniach czy jak sie to nazywa ?

-
nabudi - Bywalec
mirekm71 napisał(a):Nie chce Cie martwic ale masz chyba dziwna tendencje do spotykania czubow. Przyciaganie jakby czy cos. Dawaj na zupe do Jesenika. Albo do Nysy bo z tad niedlugo bede ruszal.
Zboczenie zawodowe

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Walenty napisał(a):To dołącz do tego klubu, ale kup coś z lat 60/70![]()
Ty długo będziesz w tym US and A? Byłeś w NY?
Wczoraj dłuższą chwilę przeglądałem na street view niektóre miejscówki, ciekaw jestem jak na żywo wygląda ground zero. Tyle lat, a tam wciąż bałagan.
Wrocilem dzisiaj. Bylem na zachodnim wybrzezu. Nigdy mnie nie ciagnelo do tego US and A, w zasadzie gdyby nie biznes to byl by to ostatni kraj do jakiego zawitalbym, ale ciesze sie,ze sie tak potoczylo. Tydzien w San Francisco, weekend w LA, tydzien w krzemowej dolince. Moze gdzies w innych stanach jest inaczej, ale jak jeszcze ktos mi powie, ze tam sa durnie i grubasy to poprostu spojrze na niego jak na kogos kto nie wie o czym mowi. Mialem wrazenie, ze polowa kalifornianek pole zycia spedza biegajac po plazach. Wiadomo, nawet w sopocie znajdzie sie grubas ale naprawde nic z tych glupich history opowiadanych przez ludzi ktorzy w zyciu tam nie byli a wiedza najlepiej. Moja favorytka, narazie ma niecale 5latek, spotkalem ja rano na venice beach w LA, wieczorem kiedy tam wrocilem , nadal trenowala. Wlasnie stad sie biora talenty

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
ASR a jak tam progress w lataniu na kole ? Dalej wstajesz z gazu ? Ja w pionie koncze jedynke i tu pojawia sie problem, bo jak jestem w pionie i mam odcinke to... wale przodem, bo nie ma czym juz gazu dodac ;/ Planuje ciagle uczyc sie z 2jki, ale boje sie troche na tylnym secie... Biegu przebijac nie chce bo wiadomo co yamahowe skrzynie lubia robic.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Walenty napisał(a):Rosiboj napisał(a):Walenty napisał(a):A masz jakieś focie miasta?
tzn?
Zdjęcia przedstawiające jakieś ciekawe miejscówki, bo dzieci na deskorolkach to mają podobne do Naszych
Sporo

Taki maly filmik z dzisiaj
https://picasaweb.google.com/lh/photo/s ... directlink
I wiele innych, nie wiem za bardzo co cie interesuje. Ale ogladanie zdjec to jednak jak lizanie lizka przez folie. Najlepiej wybrac sie i zapoznac sie z ameryka osobiscie. Kazdy ma inne spojrzenie na sprawy
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
No właśnie o coś takiego mi chodziło, na razie jednak pozostaje mi lizanie lizaka prze folię, ale kiedyś się tam wybiorę
Linka chyba pomyliłeś, bo nie widzę tam żadnego filmiku.

Linka chyba pomyliłeś, bo nie widzę tam żadnego filmiku.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Krmtzzz napisał(a):ASR a jak tam progress w lataniu na kole ? Dalej wstajesz z gazu ? Ja w pionie koncze jedynke i tu pojawia sie problem, bo jak jestem w pionie i mam odcinke to... wale przodem, bo nie ma czym juz gazu dodac ;/ Planuje ciagle uczyc sie z 2jki, ale boje sie troche na tylnym secie... Biegu przebijac nie chce bo wiadomo co yamahowe skrzynie lubia robic.
Dalej cisnę z gazu na jedynce przy 7-9k obrotów. I umiem też wstać z miejsca ze sprzęgła

I zauważyłem, że po spadnięciu na przód, czasem (jeden-dwa na dziesięć przypadków) wyskakuje mi jedynka w luz. Objaw wydatków?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Wiesz co, tez mi sie zdarza czasem ze jak padne na glebe i wbijam 2 to mi luz wskakuje. Ale to rzadko. W takiej syt zatrzymuje sie bo wez wbij z luzu przy 90 2jke, ajc, ten dzwiek, oj...
Sama Ci jedynka wyskakuje ??
Sama Ci jedynka wyskakuje ??
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości