11
Starski napisał(a):Poza tym, nie daruj typowi.. zagroził zdrowiu twojego dziecka.
Chodźcie go trochę bardziej zachęcimy, jakiś mały lincz na tvn24 to bym sobie obejrzał

Teraz tylko zimna głowa i czekać na skruchę, jak nie będzie busy, to niech ich zamkną w ****

-
Walenty - Moderator
Starski napisał(a):Groźba 'spalenia' jest groźbą karalną i jeżeli przeczuwasz, że istnieje prawdopodobieństwo jej spełnienia, to idź i zgłoś to na policję. W najgorszym przypadku go postraszą lub przytemperują jego zapały.
Poza tym, nie daruj typowi.. zagroził zdrowiu twojego dziecka.
Taka groźba pojedyńcza to raczej za mało na zgłoszenie, zwłaszcza, że nie widać tutaj aby zachodziło prawdopodobieństwa. Niby zgłoszenie przyjmą ale umorzą to szybko. Podejrzewam, żę sąsiad w nerwach to powiedział.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Kraza opowiesci jakoby "sportowcy" upatrzyli sobie yamaszki. Wczoraj pstrykalem sobie po kanalach gdy nagle trafilem na ten oto kwiatuszek. Czyzby honda jezdzili geje? (tam jest wiecej niz tylko na poczatku)
https://www.youtube.com/watch?v=2j-8MxtW5TA
Z innych ciekawostek, siedze sobie wczoraj w aucie i robie time lapsy, wychodzi starszy koles z restauracji z wesolo podskakujaca mloda azjatka trzymajaca go pod reke, mineli mnie idac do przodu ale patrzac w bok na mnie, nagle stop i zaczeli isc tylem. Pomyslalem, ze pewnie chca zapytac co ja tam robie z tym aparatem i komputerem. Podchodza do mnie i koles mowi: "Fajna bryka, tez takiego mam tylko inny kolor, jaki tam masz motor 6.2?" No i zaczela sie gadka o dodzach. Przez moment poczulem sie jak w klubie posiadaczy muscle carow
https://www.youtube.com/watch?v=2j-8MxtW5TA
Z innych ciekawostek, siedze sobie wczoraj w aucie i robie time lapsy, wychodzi starszy koles z restauracji z wesolo podskakujaca mloda azjatka trzymajaca go pod reke, mineli mnie idac do przodu ale patrzac w bok na mnie, nagle stop i zaczeli isc tylem. Pomyslalem, ze pewnie chca zapytac co ja tam robie z tym aparatem i komputerem. Podchodza do mnie i koles mowi: "Fajna bryka, tez takiego mam tylko inny kolor, jaki tam masz motor 6.2?" No i zaczela sie gadka o dodzach. Przez moment poczulem sie jak w klubie posiadaczy muscle carow

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Rosiboj napisał(a):Z innych ciekawostek, siedze sobie wczoraj w aucie i robie time lapsy, wychodzi starszy koles z restauracji z wesolo podskakujaca mloda azjatka trzymajaca go pod reke, mineli mnie idac do przodu ale patrzac w bok na mnie, nagle stop i zaczeli isc tylem. Pomyslalem, ze pewnie chca zapytac co ja tam robie z tym aparatem i komputerem. Podchodza do mnie i koles mowi: "Fajna bryka, tez takiego mam tylko inny kolor, jaki tam masz motor 6.2?" No i zaczela sie gadka o dodzach. Przez moment poczulem sie jak w klubie posiadaczy muscle carow
Wręcz fascynująca historia

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Rosiboj napisał(a):Z innych ciekawostek, siedze sobie wczoraj w aucie i robie time lapsy, wychodzi starszy koles z restauracji z wesolo podskakujaca mloda azjatka trzymajaca go pod reke, mineli mnie idac do przodu ale patrzac w bok na mnie, nagle stop i zaczeli isc tylem. Pomyslalem, ze pewnie chca zapytac co ja tam robie z tym aparatem i komputerem. Podchodza do mnie i koles mowi: "Fajna bryka, tez takiego mam tylko inny kolor, jaki tam masz motor 6.2?" No i zaczela sie gadka o dodzach. Przez moment poczulem sie jak w klubie posiadaczy muscle carow
To dołącz do tego klubu, ale kup coś z lat 60/70

Ty długo będziesz w tym US and A? Byłeś w NY?
Wczoraj dłuższą chwilę przeglądałem na street view niektóre miejscówki, ciekaw jestem jak na żywo wygląda ground zero. Tyle lat, a tam wciąż bałagan.
-
Walenty - Moderator
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
power_bit napisał(a):Ja dziś miałem jechać do góry, ale z racji urodzin przykuło mnie 0,7 do fotela obrotowego i planuje zrobic to jutro a ma wlasnie jebn.c deszczem.
Tzn nie ma jeszcze 100% planu bo albo do gory albo na dol. Albo hel albo solina.
Wszystkiego najlepszego stary ch...

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Wczoraj pierwszy raz wpadłem w shimmy. Chyba, bo zanim ręce poczuły i układ nerwowy przesłał sygnał do mózgu i zanim mózg wydał odpowiednie polecenia to wszystko się skończyło 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Krmtzzz, właśnie tak.
Suhy, miałem raczej na myśli podjęcie odpowiednich działań profilaktycznych i prewencyjnych
Co wczoraj typa spotkałem... Po krótkim wywiadzie społecznym dowiedziałem się, że jest chory psychicznie. Ma pracę i to dosyć dobrze płatną (stanowisko kierownicze w dużej, międzynarodowej firmie z branży przemysłowo-motoryzacyjnej) ale nieraz zdarzają mu się "jazdy". Ma okres kilku dni, tygodni że nie jest sobą. Bierze np. połowę Mediamarkt na kredyt a potem sprzedaję te rzeczy za 1/2 lub 3/4 ceny. No i znajomy dryndziarz go woził wczoraj (też nieźle zarobił), nawet na mieszkanie dostał kredyt... Spotkałem się z nim przypadkiem, ja byłem moturem i ten gość wyleciał z taksówki i mówi do mnie żebym pojechał sobie do salonu Yamahy na Rusinów i wybrał sobie jakiś motocykl bo teraz ja będę go woził bo on musi szybko być w kilku miejscach...
Suhy, miałem raczej na myśli podjęcie odpowiednich działań profilaktycznych i prewencyjnych

Co wczoraj typa spotkałem... Po krótkim wywiadzie społecznym dowiedziałem się, że jest chory psychicznie. Ma pracę i to dosyć dobrze płatną (stanowisko kierownicze w dużej, międzynarodowej firmie z branży przemysłowo-motoryzacyjnej) ale nieraz zdarzają mu się "jazdy". Ma okres kilku dni, tygodni że nie jest sobą. Bierze np. połowę Mediamarkt na kredyt a potem sprzedaję te rzeczy za 1/2 lub 3/4 ceny. No i znajomy dryndziarz go woził wczoraj (też nieźle zarobił), nawet na mieszkanie dostał kredyt... Spotkałem się z nim przypadkiem, ja byłem moturem i ten gość wyleciał z taksówki i mówi do mnie żebym pojechał sobie do salonu Yamahy na Rusinów i wybrał sobie jakiś motocykl bo teraz ja będę go woził bo on musi szybko być w kilku miejscach...

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości