POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
_Dioda_
żeby te "i" usunąć Doda by było....jak jesteś do niej podobna nie tylko z xywki to będzie co na tym zlocie focić, oj będzie,

1. Romet ogar 200 (1989r.)
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać

-
xatt - Świeżak
Może kiedyś coś wrzucę, teraz nie mam czasu na robienie fotek. To dziwne, bo kiedyś, kiedy nie miałam cyfrówki, to zdjęć się robiło na masę, że aż w albumie się nie mieściły a teraz... Chyba leń mnie opanował
Może wrzucę filmik jak jeżdżę na moto, ale to też musi poczekać

Może wrzucę filmik jak jeżdżę na moto, ale to też musi poczekać

-
_Dioda_ - Świeżak
_Dioda_ napisał(a):Yuurei, jeśli mieszkasz dalej niż 50 m ode mnie, to nie wypali
A poza tym, zawsze na fotach wychodzę jakbym była na haju![]()
Pożyczę od BadYuniora teleobiektyw i styknie :>
Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
BadYunior napisał(a):Dla fot z Bartkiem - wszystko
o_O Ładnie, ładnie... Z braku kobiet pozujesz facetom i odwrotnie, faceci pozują Bartkowi, bo modelek mu brakuje...

Ja też robię niezłe foty XD! Może któryś z Was zgodzi się na małą sesyjkę (TOPLES!!!)

BTW, czy wam też wyskakuje ta reklama przy otwieraniu stronki, albo odświerzaniu i też was tak samo wkurza jak mnie?

-
_Dioda_ - Świeżak
Witam na imie mam Krzysztof - mówią kuzynn jestem z Ostrołęki
Posiadam sowieta k-750 rok czasu go sklejałem ale jest w 99%orginałem - jezdziłem na róznych motocyklach od jawy cz, sowiety yamaha vx 700 , teraz chce honde shadow 750 , lub druga yamahe vx 700 (usa) ale mam na oku honde cb 500. takim sprzetem jeszcze nie jexdziłem. AAAA juz swoje latka mam - 43 -ale dusze młoda - czest z żona robimy sobie - zreszta od lat wycieczki.
Pozdrawiam wszystkich.
Posiadam sowieta k-750 rok czasu go sklejałem ale jest w 99%orginałem - jezdziłem na róznych motocyklach od jawy cz, sowiety yamaha vx 700 , teraz chce honde shadow 750 , lub druga yamahe vx 700 (usa) ale mam na oku honde cb 500. takim sprzetem jeszcze nie jexdziłem. AAAA juz swoje latka mam - 43 -ale dusze młoda - czest z żona robimy sobie - zreszta od lat wycieczki.
Pozdrawiam wszystkich.
Ostatnio edytowano 9/6/2006, 08:35 przez kuzynn, łącznie edytowano 1 raz
- kuzynn
- Świeżak
kuzynn - nie jest ważny wiek a ważny jest DUCH jakiego mamy w sobie...Ja też - 30 na karku...a w sumie bardzo niedawno rozpocząłem motocyklową przygodę na poważnie - teraz akurat jestem na etapie robienia kat.A (B mam już 13 lat;) ) Wcześniej jeździłem ryzykując po prostu.. Jak można tu zauważyć większość ludzi to młodzieniaszki, niektórzy piszą, że mają 14, 15 i szukają 1moto - nieraz porywając się na coś co przerasta raczej ich siły i brak(jak nie patrzeć...) doświadczenia spowodowany, po prostu, młodym wiekiem, a nieraz i tą ułańską fantazją, jaką ma się w wieku lat -nastu (no, przeważnie).....
1. Romet ogar 200 (1989r.)

-
xatt - Świeżak
Cześć Wszystkim
Jestem Ariel, aktualnie uczę się w LO, z motocyklami związany jestem dopiero od kilku lat. Redaguję teksty na portalu do dzialu Skutery i 125tki. Motocykle? wcześniej skuter, a teraz offroad - enduro 125. To chyba tyle slowem wstępu.
Pozdrawiam

Jestem Ariel, aktualnie uczę się w LO, z motocyklami związany jestem dopiero od kilku lat. Redaguję teksty na portalu do dzialu Skutery i 125tki. Motocykle? wcześniej skuter, a teraz offroad - enduro 125. To chyba tyle slowem wstępu.
Pozdrawiam

-
Ariel - Świeżak
-
Coyot - Świeżak
Dzieki za słowa.
Fakt ze z motocyklami zwiazany jestem od lat . To prawda ze wiek robi swoje -zawsze tłumacze ze z fantazja trzeba uwazac. Sami mielismy po nascie lat i roznie to bywało , nie cierpie popisów na motocyklu przez młodych ludzi,az mnie sciska. Czasem brawura konczy sie ..... mając 21 lat straciłem tak kolege. Od tamtej pory uwazam jak jezdze. Ale smutki zostawmy. Czekam na wakacje - pracuje w szkole -hehe, i pogodę bo zamierzam ruszyc w dłuzsza trase , moze na litwe estonie ,tam nie byłem.naturalnie z żoną. Dobrze byłoby zebrac kilka osób.Razniej i bezpieczniej. Fakt nigdy nie zdazył mi sie przykry incydent.
Fakt ze z motocyklami zwiazany jestem od lat . To prawda ze wiek robi swoje -zawsze tłumacze ze z fantazja trzeba uwazac. Sami mielismy po nascie lat i roznie to bywało , nie cierpie popisów na motocyklu przez młodych ludzi,az mnie sciska. Czasem brawura konczy sie ..... mając 21 lat straciłem tak kolege. Od tamtej pory uwazam jak jezdze. Ale smutki zostawmy. Czekam na wakacje - pracuje w szkole -hehe, i pogodę bo zamierzam ruszyc w dłuzsza trase , moze na litwe estonie ,tam nie byłem.naturalnie z żoną. Dobrze byłoby zebrac kilka osób.Razniej i bezpieczniej. Fakt nigdy nie zdazył mi sie przykry incydent.
- kuzynn
- Świeżak