[biblioteka] Nowe prawo jazdy 2013 - jakie zmiany?
kurcze fajnie by było bo ja zaczołem pare lat temu robic prawko i poległem na praktyce( niezapiety kask, powiedził mi dopiero w samochodzie) a potem niebyło czasu przez dwa lata i co teraz mam 22 i wypadało by ze jak pojde to musze zdawać na A2 kórcze a motorek ktory włśnie kupiłem lekko niepasuje do tej kategorii<br><hr>arturKomentatorzy napisał(a):nie wiem jak to bedzie ale rozmawialem z wlascicielem szkoly jazdy powiedzial ze Ci ktorzy ukonczyli kurs na kat. A beda zdawac egzamin na starych zasadach i na kat A a nie na A2 no ale ciekawe jak to bedzie...mi zostala tylko praktyka bo teorie wczesniej zrobilem<br><hr>Zegzii<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam podobno sa dwa slalomy jeden wolny drugi szybszy na peno ten kto zdał test a nie jazde i kontynułuje na a2 tak jak i ja ciekawe jak mozna zmniejszyc KW na papierku zeby mozna jeżdzic 500 i 35kw<br><hr>konjaro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajnie, tylko w Twojej wypowiedzi jest mały feler, do dnia dzisiejszego żaden właściciel szkoły jazdy nie ma pojęcia jak będą egzaminowani ludzie, którzy zdali teorię przed zimą, a praktyki nie zdążyli. WORD-y mają ich o tym informować w Marcu<br><hr>asaKomentatorzy napisał(a):nie wiem jak to bedzie ale rozmawialem z wlascicielem szkoly jazdy powiedzial ze Ci ktorzy ukonczyli kurs na kat. A beda zdawac egzamin na starych zasadach i na kat A a nie na A2 no ale ciekawe jak to bedzie...mi zostala tylko praktyka bo teorie wczesniej zrobilem<br><hr>Zegzii<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jasne ze to oszust!!! ktos przyjedzie do niego po pieniadze do mamusi do WITNICY......<br><hr>JFDSFKomentatorzy napisał(a):lwey87@wp.pl < wyrabia prawko bez pieprzenia się z wordem<br><hr>rob<br>Komentatorzy napisał(a):a czy nie oszukuje?można mu zaufać?<br><hr>Zochaa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej mam problem zdałam egzamin praktyczny i teoretyczny już w zeszłym roku, ale że podjęłam się zdawania jeszcze Ci E to nie chciałam płacić 2 razy za wyrabianie prawka. Więc papiery lerzały w word. Udało się zdałąm teraz niedawno. Wszystko wyszło pięknie gdyby nie dziś. Odebrałam nowe prawo jazdy zapłaciłam i jakieś 2 godziny temu dzowni do mnie kobieta ze starostwa i informuje że zrobiła błąd bo przepisy się zmieniły na A i teraz od 24 lat można zdawać ja mam 23 i prosi żebym odwiózł jej mo dokument ona już z własnej kieszeni poniesie koszty wymiany moijego dokumnetu ale skreśli mi kat. a i mówi że nie wie czy znów nie bd musiała podchodzić do egazminu. Nie wiem co robić jakis cyrk pomóżcie<br><hr>madi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokument wydany i zatwierdzony - ja bym go nie oddał.
tak swojÄ… drogÄ…: http://wiadomosci.onet.pl/wideo/przekre ... 053,w.html polska <3
tak swojÄ… drogÄ…: http://wiadomosci.onet.pl/wideo/przekre ... 053,w.html polska <3
- alex.
- Świeżak
Ten najazd na szybki slalom - już widzę połamańców na placu manewrowym. Jak zdawałem w tamtym roku osiągnięcie 50 km do hamowania awaryjnego to po hamowaniu myślałem ,że z ośrodka razem z płotem wyjadę . Na tym filmie koleś pierwszy co jechał to chyba kilka lat jeździ na motocyklu , a nie po kursie. GRATULACJE DLA DEBILI KTÓRZY NOWE EGZAMINY STWORZYLI. <br><hr>gRZEŚ MOTOCYKLISTA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nieoficjalnie w WORD Warszawa zawsze nam mówili na odlewniczej żeby do hamowania awaryjnego wrzucać drugi bieg i zahamowac przy niewazne jakiej predkosci. Mimo ze oficjalnym wymogiem bylo 50 km/h, co na placu było prawie niewykonalne. A co dopiero wyhamowanie tego...Komentatorzy napisał(a):Ten najazd na szybki slalom - już widzę połamańców na placu manewrowym. Jak zdawałem w tamtym roku osiągnięcie 50 km do hamowania awaryjnego to po hamowaniu myślałem ,że z ośrodka razem z płotem wyjadę . Na tym filmie koleś pierwszy co jechał to chyba kilka lat jeździ na motocyklu , a nie po kursie. GRATULACJE DLA DEBILI KTÓRZY NOWE EGZAMINY STWORZYLI. <br><hr>gRZEŚ MOTOCYKLISTA <br>
Tutaj też pewnie wprowadza cos nieoficjalnego, bo dla kogos kto ledwo umie wlaczyc motor przejechanie slalomem przy 50 km/h bedzie raczej nieosiagalne<br><hr>Adi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co się w ogóle teraz dzieje z kursami na prawko? Wchodzę na stronkę szkoły nauki jazdy, tam ani słowa o zmianach związanych z wejściem nowych zasad, cennik ten sam (tylko na A1,A). Co za kraj......<br><hr>ktosik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześc jak zdam na A2 i kupie honde cbr 600f4 ma 81 km i zarejestruje że ma 50km jakie mi groża konsekfencje jak mnie policja zatrzyma jak mandat i wgl.odp<br><hr>konjaro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam nie doszłych i przyszłych motocyklistów cały czas dreczy mnie że nie stety czeka mnie A2 bo w ubiegłym roku 3 razy nie zdałem czy wie ktoś kiedy zaczna egzaminy w lubelskm może jak ktoś ma koło 20 to może cos by sie dało wykąbinować że by było A jakieś podanie mi sie wydaje że trzeba walczyc o swoje
<br><hr>konjaro
<br><hr>konjaro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam nie doszłych i przyszłych motocyklistów cały czas dreczy mnie że nie stety czeka mnie A2 bo w ubiegłym roku 3 razy nie zdałem czy wie ktoś kiedy zaczna egzaminy w lubelskm może jak ktoś ma koło 20 to może cos by sie dało wykąbinować że by było A jakieś podanie mi sie wydaje że trzeba walczyc o swoje<br><hr>konjaro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szanowny Autorze,
Co do punktu 5. - go to piszesz bzdety, tyle, zeJaka utrata nie zdajesz sobie sprawy z tego jakie !
Jaka utrata przyczepnosci ? Na jakiej nawierzchni ? Na kostce ?
Na asfalcie takie zdarzenie nie mammiejsca, manewr bez problemu daje rade wykonyc na kostce polbruk nawet gdy jest mokro.
Z powazaniem<br><hr>Harakiri 7
Co do punktu 5. - go to piszesz bzdety, tyle, zeJaka utrata nie zdajesz sobie sprawy z tego jakie !
Jaka utrata przyczepnosci ? Na jakiej nawierzchni ? Na kostce ?
Na asfalcie takie zdarzenie nie mammiejsca, manewr bez problemu daje rade wykonyc na kostce polbruk nawet gdy jest mokro.
Z powazaniem<br><hr>Harakiri 7
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no word chełm ma nowe moto suzuki globus 650 na A iA2 ciekawe jak zdam czy moge takim jeżdzić<br><hr>kondzio 92
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jakieś 5k pln kary za fałszowanie dokumentów ;/<br><hr>niestetyKomentatorzy napisał(a):Cześc jak zdam na A2 i kupie honde cbr 600f4 ma 81 km i zarejestruje że ma 50km jakie mi groża konsekfencje jak mnie policja zatrzyma jak mandat i wgl.odp<br><hr>konjaro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam ! Zapraszam do testowania odpowiedzi do Prawa Jazdy 2013
prawko2013.blogspot.com/<br><hr>Mareasa

prawko2013.blogspot.com/<br><hr>Mareasa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wie ktoś czy można zdawać prawo jazdy kategorii AM czyli do 50cm3 w Bolesławcu lub gdzieś w okolicy.I ile wynoszą koszty takiego prawa jazdy.<br><hr>jakub20022000
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wie ktoś czy można zdawać prawo jazdy kategorii AM czyli do 50cm3 w Bolesławcu lub gdzieś w okolicy.I ile wynoszą koszty takiego prawa jazdy.<br><hr>jakub20022000
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam .Mam pytanko na kat.B od jakiegoś czasu można jeździć motocyklami z Kategorii A1 biorąc pod uwagę że katB ma się minimum 3 lata ,ale pytanie dotyczy tego czy wbijają tą kat A1 do prawka np przy zmianie ze względu na adres. A o tyle jest to dla mnie ważne że wyjeżdżam do Niemiec i w mieście ze względu na korki +10 km autostradą przydała by mi się ta kategoria A1.
Pozdrawiam ..<br><hr>Marek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam .Mam pytanko na kat.B od jakiegoś czasu można jeździć motocyklami z Kategorii A1 biorąc pod uwagę że katB ma się minimum 3 lata ,ale pytanie dotyczy tego czy wbijają tą kat A1 do prawka np przy zmianie ze względu na adres. A o tyle jest to dla mnie ważne że wyjeżdżam do Niemiec i w mieście ze względu na korki +10 km autostradą przydała by mi się ta kategoria A1.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości