Zobacz wątek - Trudne Sprawy - w wykonaniu forumowych histeryków
NAS Analytics TAG

Trudne Sprawy - w wykonaniu forumowych histeryków

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez amahay » 25/3/2013, 23:43

Powinniście iść na terapię grupową do Charliego Sheen'a :D .

Z tego co zdążyłem zauważyć (jeśli chcecie wiedzieć) to BG ma bardzo sporo do przekazania ale robi to na swój oryginalny , dla większości irytujący sposób . Za to Kaai zajmuję się zawodowo informatyką i dogryzaniem i wyszukiwaniem błędów BG, co ma swoje uzasadnienie gdyż Czornyj zaszedł mu za skórę .
amahay
Stały bywalec

Postprzez Kaai » 25/3/2013, 23:47

Dyzio. okradam ludzi :D
bg, napisałem połowę twojego dnia. pisałeś że msz 200pln za dzien, ja mam 100h za godzinę. rezstę chyba dasz radę policzyć?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez power_bit » 25/3/2013, 23:47

Również miałem okazje pracować po za granicami naszego kraju i wiem jak jest (też w Holandii) Moje pytanie odnosiło się zupełnie innej sprawy (włącz opcje czytanie ze zrozumieniem)

power_bit napisał(a):B-G dlaczego tak jest, że zawsze Ty masz pojęcie a my (jasna strona mocy) zawsze nie mamy pojęcia? Analizując Twoje wypowiedzi zawsze musisz być górą, a przecież jesteś tylko Czornym duchem :twisted: Nie odnoszę się do w/w postów, mówię zupełnie ogólnie, bez ciśnień

Jeśli zabawił bym się w psychologa powiedział bym, że masz obniżone poczucie własnej wartości, stąd w Tobie tego rodzaju zachowanie. Jednak z psychologią nie mam za dużo wspólnego także pytam się Ciebie, dlaczego tak jest?
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
power_bit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Black-Ghost » 25/3/2013, 23:48

:roll: amahay mam na imię Mariusz ;) czornyj źle mi się kojarzy :lol:

Power_Bit wręcz przeciwnie nie mam obniżonego poczucia własnej wartości. Swoją widzę mam jak i doświadczenie w pewnych sprawach za co ludzie nie jednokrotnie mnie cenią. Po prostu nie lubię Bajkopisarzy i Teoretyków. ;)
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaai » 25/3/2013, 23:58

a jak pisał rosi. on ma twoją dniówkę w godzinę roboty
white/blue zipp pro 50
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez Black-Ghost » 26/3/2013, 00:01

Ale on nie ma lat tyle co ja czy ty. To już stateczny koleś z dobrym zapleczem doświadczenia jak i finansowym :) Mylisz pojęcia ;) I z tego co wiem Rosiboj pracuje w UK ;) Jeśli dobrze liczę masz 100zł za godzinę co za 8g godzin pracy w ciągu dnia daje 800zł razy 20 dni roboczych +/- powinieneś zarabiać 16tyś zł miesięcznie :) Coś tego po tobie nie widać. Albo jesteś bardzo skromny albo taką robotę masz nie często.
Ostatnio edytowano 26/3/2013, 00:07 przez Black-Ghost, łącznie edytowano 1 raz
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaai » 26/3/2013, 00:04

a ty w nl, też za granicą. a w pl też taką kasę w sumie można ciągnąć.
jak skończę studia i zacznę normlanie zarabiać mieć normlaną pracę to pogadamy.

a mam sporo znajomych ale w DE, i nikt nie zarabia mniej niż 1700 na łapę
white/blue zipp pro 50
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez power_bit » 26/3/2013, 00:04

Czorny, ale ja pytałem o coś zupełnie innego, co Ty wyje*** z doświadczeniem ? :shock: Cóż na niektóre pytania nie ma odpowiedzi :twisted:
A co z tą automapą nikt nie używa czegoś takiego w telefonie ? Nie stać mnie na navi help me..
power_bit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Black-Ghost » 26/3/2013, 00:10

W Niemcowni jest trochę inny system ale też się da dobrze zarobić o ile gadasz po niemiecku przynajmniej w stopniu podstawowym.

Power nie wiem czego drążysz dziurę w tyłku. Co do navi można kupić już za śmieszne pieniądze, więc nie przesadzaj. Ja dałem 400zł za full nówkę TomToma :)
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez power_bit » 26/3/2013, 00:20

Black-Ghost napisał(a):Co do navi można kupić już za śmieszne pieniądze, więc nie przesadzaj. Ja dałem 400zł za full nówkę TomToma
Ale ja kce mieć w telefonie i nie mam tyle pieniędzy co Ty, by wydać 400 zł na navi :wink:
power_bit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Boshi » 26/3/2013, 00:20

Nie chcę tu nikogo oskarżać ani byc żadną ze stron sporu kaai-BG, ale mam jedno zasadnicze pytanie do kaai.

Studiujesz w Polsce? Masz 21 lat bodajże, czyli jestes na pierwszym roku studiów. Mogę wiedzieć gdzie ty zarabiasz 100zł/h? gdzie w Polsce ludzie z setką certyfikatów , dzisiątkami lat doświadczenia nie osiągają nawet połowy z tej sumy?

Mówisz o stałej pracy czy prywatnych zleceniach?.... choć pisząc zł/H mniemam, że stała robota.

Power- używałem chwilę ale na statycznej a nie w telefonie, dobry program, jednak i tak korzystam z igo.
Boshi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaai » 26/3/2013, 00:24

boshi, przejrzyj cały temat, nie chce mi się 40x pisać znowu tego samego.
white/blue zipp pro 50
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez Black-Ghost » 26/3/2013, 00:27

Kaai napisał(a):boshi, przejrzyj cały temat, nie chce mi się 40x pisać znowu tego samego.

Własnie temu nie lubię bajkopisarzy. Za pewne wszystko co zarabiasz jest na czarno? Nie masz od tego odprowadzanych żadnych składek i za pewne też nie masz żadnego potwierdzenia owych sum przez ciebie zarabianych? :D :roll:

Ps: Nie myślałeś o tym aby zacząć pisać książki o tematyce fantastycznej? :lol:
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Walenty » 26/3/2013, 00:35

Zamiast wymienić się poglądami na temat roboty tu i tam, to tak spinacie dupy. Niefajnie.
W sumie przynajmniej, jak to amahay nazwał, spamu nie ma, od biedy mogę tutaj zaglądać :P
Watch out, we got a badass over here!
Walenty
Moderator

Postprzez Kaai » 26/3/2013, 00:42

oj Black, zazdrość przez ciebie przemawia :)

ja nikomu niczego nie muszę udowadniać. wy mi tej kasy nie daliście, ani nie odbierzecie, więc nikomu żadnych kwitów itp nie będzie pokazywał.

Black-Ghost napisał(a):Własnie temu nie lubię bajkopisarzy. Za pewne wszystko co zarabiasz jest na czarno? Nie masz od tego odprowadzanych żadnych składek i za pewne też nie masz żadnego potwierdzenia owych sum przez ciebie zarabianych? :D :roll:

Ps: Nie myślałeś o tym aby zacząć pisać książki o tematyce fantastycznej? :lol:

no to nie powiem, kto tutaj bajki teraz pisał i snuł domysły. oj black black, za wcześnie trochę edukację skończyłeś, bo w co drugim poście sam sobie przeczysz, część z nich potem usuwasz, ale niektóre zostają i nie da się tego czytać.

żegnam.
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez Black-Ghost » 26/3/2013, 00:48

Niech będzie że jestem zazdrosny tylko o co? :roll: nie masz ani motocykla którego mógł bym ci pozazdrościć a już tym bardziej wiedzy którą próbujesz się szczycić. :lol: Dobra idę spać bo rano do pracy. A to będzie długi tydzień :shock:

Dobranoc magistrzy. :lol:
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Boshi » 26/3/2013, 00:51

Nie chodzi o kwitki... ale skoro rzucasz sumę 100zł/h to wypadało by pochwalić się w czym robisz? zrozumiałbym gdybyś miał 30 lat w tym z 7 lat doświadczenia i pracował w jednej z najlepszych firm informatycznych w Polsce, a ty ani nie masz doświadczenia (chyba nie idziesz do pracodawcy i mówisz mu, "panie, ja od 5 lat w domu zbieram doświadczenie)
ani studiów (choć to żadne kryterium) wiek 21 lat i chcesz mi wmówić, że w polsce dają ci 100zł/h?

Przejrzyj zarobki ludzi robiących w IT w Polsce z kilkuletnim a nawet kilkunastu letnim i porównaj to co piszesz...
Nie mam zamiaru teraz nic przeglądać, ale znajdę chwilę czasu to aż przejrzę twoje posty w poszukiwaniu tej odpowiedzi.

Walenty, lepsza normalna dyskusja niż 10 stron spamu bezsensownego.
Boshi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mirekm71 » 26/3/2013, 08:37

Ale sie dysksja rozkrecila. Ma 100zl na godzine ale wyciaga max 2 godziny tygodniowo. To tak jak ja stoje dwie godziny, zrobie ruch za 10zl w 6 minut i napisze, ze mam 100zl na godzine. Stala praca to co innego niz jedno zlecenie prywatne, praca sezonowa czy na czarno wiec po co te mierzenie fiutkow bo juz nawet nie napisze penisow.
Pewne jest to, ze za pieniadze zajebistosci sie nie kupi bo im wiecej ktos sie tutaj obnosi ze swoim majatkiem tym bardziej przez jego posty przebija jakies takie niedowartosciowanie. Czy mlodziez potrafi szpanowac tylko tym ile zarabia i ile wychla? Kilka stron o niczym innnym nie swiadczy. Woze ludzi, ktorzy zarabiaja "duzo pieniedzy" maja nowe domy i samochody. Jedyna ich rozrywka jest reset sobotni i zerwanie filmu. Wspolczuje im i co niektorym tutaj chybe tez. Niech juz sie zrobi cieplo moze ktos cos napisze o jakims motocyklu?
mirekm71
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Krmtzzz » 26/3/2013, 12:24

Ma poprostu fuchy. Trafi mu sie jedna na tydzien i stwierdza ze zarabia 100/h. Spoko Kaai, tylko taka jedna sprawa. Znajdz tyle fuch, by wyrobic w miesiac tyle co dajmy na to BG. Tak samo moze powiedziec ktos kto robi wykonczeniowke. Zrobilem robote w 2 tygodnie dostalem 6 klockow. To co, zarabia 12k na miesiac ? No niestety ale np przez miesiac nie bedzie mial fuchy. I co wtedy ? Wiec prosze uprzejmie, skoncz pier*olic.

Wez pod uwage to, ze rynek jest przesycony roznego rodzaju firmami. Klient sobie wybiera w czym chce i kogo chce.
Krmtzzz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez madcap » 26/3/2013, 13:54

w związku ze zbliżającymi się świętami:
Ze spirytusu zrobić wodke ok.45%. Korzeń chrzanu (grubosci olowka, dlugosci ok. 15cm) oskrobać, przeciąć na pół, zalać i po czterech dniach zlać. (więcej dni nie wskazane ;) )
Ja nie przecedzam bo lubiÄ™ farfocle z chrzanu plywajÄ…ce w kieliszku.

To nalewka „Tylko dla orlow”.

w wersji dla pań można podawać z sokiem z żurawiny.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê