Trudne Sprawy- w wykonaniu forumowych histeryków
Jak dbasz, tak masz. W ogóle to szacun za taki wóz. Nie raz widzę 20-kilku letnie idealnie czyste auto, aż miło popatrzeć.
Przykładowo renault 19, czerwony lakier, może i nie błyszczał, ale czysty, do tego home made chlapacze, widać, że dbane o to jest.
Przykładowo renault 19, czerwony lakier, może i nie błyszczał, ale czysty, do tego home made chlapacze, widać, że dbane o to jest.
Watch out, we got a badass over here!
-

Walenty - Moderator
dzisiaj naliczyłem 13 typów na motungach .
Bardzo dobry wynik , co ciekawe ciesze się z ich szczęścia i nie mam ciśnienia żeby latać
.
A dostałem dzisiaj 2 propozycję : fz6 na 3 dni lub bandzior 650 '07 na 2 dni .
Bardzo dobry wynik , co ciekawe ciesze się z ich szczęścia i nie mam ciśnienia żeby latać
A dostałem dzisiaj 2 propozycję : fz6 na 3 dni lub bandzior 650 '07 na 2 dni .
-

amahay - Stały bywalec
Glenroy napisał(a):mirekm71 napisał(a): Sugerowany przebirg 165 tysi ale nawet jakby mial 265 to chodzi ladnie wiec mi pasuje.
Nie to, że jestem sceptyczny, ale na 12-letni samochód nawet 265 tys nie jest jakimś szczególnym.
Ja na przykład swoim A4 niedługo dojadę na księżyc a to benzynowe V6, nie klekot, który rzekomo może przejechać duuużo więcej. Znajomy jeździ na taksie, ma A4 1.9TDI i ponad 600tys na blacie, co lepsze nadal daje radę. W tamtym roku byliśmy w fabryce mocy w Lbn na hamowni, mi wyszło 195KM, z czego w dokumentach mam 193, 1.9 ujechał coś koło 120KM, fabryka 130KM. Jak dla mnie wartości kosmiczne, biorąc pod uwagę wiek i przebieg.
Dla przecietnego zjadacza chleba nie ma znaczenia czy samochod ma 265 czy 665 tys km. Moj ma 660 i w tym roku ani razu nie grzalem swiec zarowych. Auto pali na strzal i calkiem nie zle lata. Z tym, ze od 380tys jest zawirusowany.
Przebieg jest wazny bo kupilem auto 6lat temu i zrobilem 60tys rocznie. Teraz chce kupic auto z malym przebiegiem, zeby znowu jezdzic 5-6 lat. Jak mialbym kupic auto z duzym przebiegiem to wcale bym nie zmienial.
Srodek wyglada ladnie wyprany i wypucowany. Skorzana kierownica jest trwala, mieszek pewnie wymieniony, gumy na pedalach nie przetarte, podlokietnik nie zuzyty

Wstawilbym dla porownania zdjecia wnetrza w swoim ale pospadalibyscie z krzsesel
-

mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
jak nie będzie widać rejestracji to nikt się raczej nie czepi
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-

suchy558 - Bywalec
[/quote]mirekm71 napisał(a):Glenroy napisał(a):mirekm71 napisał(a): Sugerowany przebirg 165 tysi ale nawet jakby mial 265 to chodzi ladnie wiec mi pasuje.
Nie to, że jestem sceptyczny, ale na 12-letni samochód nawet 265 tys nie jest jakimś szczególnym.
Ja na przykład swoim A4 niedługo dojadę na księżyc a to benzynowe V6, nie klekot, który rzekomo może przejechać duuużo więcej. Znajomy jeździ na taksie, ma A4 1.9TDI i ponad 600tys na blacie, co lepsze nadal daje radę. W tamtym roku byliśmy w fabryce mocy w Lbn na hamowni, mi wyszło 195KM, z czego w dokumentach mam 193, 1.9 ujechał coś koło 120KM, fabryka 130KM. Jak dla mnie wartości kosmiczne, biorąc pod uwagę wiek i przebieg.
Dla przecietnego zjadacza chleba nie ma znaczenia czy samochod ma 265 czy 665 tys km. Moj ma 660 i w tym roku ani razu nie grzalem swiec zarowych. Auto pali na strzal i calkiem nie zle lata. Z tym, ze od 380tys jest zawirusowany.
Przebieg jest wazny bo kupilem auto 6lat temu i zrobilem 60tys rocznie. Teraz chce kupic auto z malym przebiegiem, zeby znowu jezdzic 5-6 lat. Jak mialbym kupic auto z duzym przebiegiem to wcale bym nie zmienial.
Srodek wyglada ladnie wyprany i wypucowany. Skorzana kierownica jest trwala, mieszek pewnie wymieniony, gumy na pedalach nie przetarte, podlokietnik nie zuzyty
Wstawilbym dla porownania zdjecia wnetrza w swoim ale pospadalibyscie z krzsesel
A co z aktualnym wozem?
Weź pokaż wnętrze tamtego
-

Walenty - Moderator
SkoQ napisał(a):jak wrzucę film na youtube, to dojadą mnie później niebiescy za łamanie przepisów ? Czy raczej się tym nikt nie zajmuje ?
muszisz tablice zakryc albo zamazac jakos a tak to luzik no i raczej zeby twarzy nie bylo widac, bylo ostatnio nawet ktos wrzucil na yt filmik jak zapierdzielal po wawie chyba miedzy autami i sie nim zajeli ale tam chyba byly tablice widoczne
Honda CG 125 1998r.
-

Dyz!o91 - Świeżak
Black-Ghost napisał(a):Rosiboj to jeszcze bardziej zaostrza mój apetyt na przejażdżkę! Coś tam nawkładał że wypluła 230KM na wale? Jeszcze trochę i będziesz mieć tyle co Fabryczne S1000RR w WSBK
ECU remap - uwolnij potencjal + TC upgrade
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-

rosiboj - Moderator
Rosiboj napisał(a):Black-Ghost napisał(a):Rosiboj to jeszcze bardziej zaostrza mój apetyt na przejażdżkę! Coś tam nawkładał że wypluła 230KM na wale? Jeszcze trochę i będziesz mieć tyle co Fabryczne S1000RR w WSBK
ECU remap - uwolnij potencjal + TC upgrade
Pytanie z czystej ciekawości. Po co zwiększa się moc w takich motocyklach jak S1000RR? Bo można
- dokladny
- Świeżak