Trudne Sprawy- w wykonaniu forumowych histeryków
Jako, że od piątku nie palę (powinno się wprowadzić zakaz palenia w miejscach publicznych!) wsiadłem trochę mniejsze dwa kółka niż motocykl, w celu poprawy kondycji fizycznej i psychicznej. Rower. Nakręciłem dziś ok. 25km odtwarzając trasę na google maps, z czego jakieś 5km po drogach publicznych i wiecie co? Rowerzyści to jeszcze bardziej znienawidzona grupa niż motocykliści... Kilkukrotnie wymuszono na mnie pierwszeństwo, zepchnięto z mojego pasa, wyprzedzano mnie w miejscach niedozwolonych, że już nie wspomnę o używaniu zasłon dymnych połączonych z trującym dla moich zdrowych płuc CO2 i innym szajsie
Po co chcesz sprawdzać historię? Jak z niemcowni to oczywiste że bity/klepany/spawany/składany/malowany*
*niepotrzebne skreślić
Oczywiście żartuję, coby pewne ponuraki nie zarzuciły mi zaraz że złośliwy jestem bo zazdroszczę...
Powerbit, fajny widok z okna.
mirekm71 napisał(a):Zwykly sharan z niemcowni. Wyposazenie juz sprawdzilem. Myslalem o historii serwisowej.
Po co chcesz sprawdzać historię? Jak z niemcowni to oczywiste że bity/klepany/spawany/składany/malowany*
*niepotrzebne skreślić

Oczywiście żartuję, coby pewne ponuraki nie zarzuciły mi zaraz że złośliwy jestem bo zazdroszczę...

Powerbit, fajny widok z okna.
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Jaki by nie byl to mi pasuje. Ze malowany to wiem w koncu ma 12lat ale chcialbym wiedziec co bylo robione- dwumas, turbo? Jak znam zycie to zrobie pare tysi i wszystko spadnie na mnie. Niemiec wiedzial kiedy uciekac od niego. Jakby ktos zazdroscil kredytu to odstapie raty.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
amahay napisał(a):1000 pln za 2 proste lagi k8 gsxr 1000 to dobra cena ?
Same rurki? Chyba nie, nie wiem może w k8 jakieś droższe, ja się kiedyś interesowałem i nowe szło kupić taniej.
Plan jest taki żeby jutro wyjechać na moto

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
amahay napisał(a):1000 pln za 2 proste lagi k8 gsxr 1000 to dobra cena ?
Nie
http://allegro.pl/suzuki-gsx-r-1000-k7- ... 11686.html
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
ASR1927 napisał(a):Mirek, no niestety trafiłeś w sedno. Rzadko kiedy Niemiec oddaje dobry wóz. Na wschód trafiają z reguły trupcory...
Z tego co wynika samochod mial od nowosci jednego wlasciciela. Koles rocznik 42! Nie wiem czy zeszedl z tego swiata czy znudzil sie tym autem. Ma wgniecone lewe tylne drzwi - parkingowa stluczka. Sugerowany przebirg 165 tysi ale nawet jakby mial 265 to chodzi ladnie wiec mi pasuje.
-
Przebieg jak wszyscy wiedzą, najłatwiej ocenić po zużyciu wyposażenia wnętrza. Poza tym, Ty miałeś już Sharana, więc wiesz jak wyglądają dokładnie rzeczy w danym przebiegu. Złudne jest ponadto "Może mieć i 500 tys km, co z tego - chodzi ładnie". Chodzi, chodzi a nagle trach. Cofany przebieg świadczy o zbliżaniu się dużej akcji "Warsztat". Mirek, czuję się głupio ucząc Cię tego 

-
ASR1927 - Moderator
Zrobilem swoim 350tys km i dobrze wiem jak kolejne km wplywaja na prace tego silnika. Nawet jesli jest cofniety o 100 to mi nie przeszkadza bo to nie duzo na ten silnik. Jakby mial ponad 360 to juz bylby glosniejszy. Wnetrze ladne a nawet za ladne. 100% nigdy nie masz. Kazdego da sie oszukac.
-
Rosiboj musimy się kiedyś umówić na wspólne onanizowanie się: http://www.youtube.com/watch?v=exMIMqE_ELU
Co za dźwięk
Jak przyjadę do PL to od razu puszczam Lotka. Może wygram jaką bańkę.
Co za dźwięk

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
power_bit napisał(a):amahay napisał(a):1000 pln za 2 proste lagi k8 gsxr 1000 to dobra cena ?
Nie
http://allegro.pl/suzuki-gsx-r-1000-k7- ... 11686.html
Do tego też dzwoniłem , ułamany uchwyt błotnika ... trochę słaba opcja.
Ale postanowiłem że zara dzwonię do ASO a co !
Invi napisał(a):amahay napisał(a):1000 pln za 2 proste lagi k8 gsxr 1000 to dobra cena ?
Same rurki? Chyba nie, nie wiem może w k8 jakieś droższe, ja się kiedyś interesowałem i nowe szło kupić taniej.
Plan jest taki żeby jutro wyjechać na motoChyba nie będę spał w nocy
w sensie zawiecha przód bez półek .
-
amahay - Stały bywalec
http://www.youtube.com/watch?v=Q77umEWMkno
Kanal goscia co wrzucil BG. Ci ludzie sa dziecmi z zespolem downa, czy poprostu szczytuja jak co 2 sekundy robia przegazowki niczym malpy w zoo z bananami ??
Kanal goscia co wrzucil BG. Ci ludzie sa dziecmi z zespolem downa, czy poprostu szczytuja jak co 2 sekundy robia przegazowki niczym malpy w zoo z bananami ??
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Rosiboj ty masz jeszcze S1000RR czy pogoniłeś? Jak masz to zdecydowanie trzeba się będzie ugadać o ile dasz się przejechać
Co to za wykres? Bmw w stock-u miała coś 200KM na silniku. BHP to moc na kole czy wale? Bo już się gubię w tych oznaczeniach (PS,HP,BHP,WHP itp...)

-
mirekm71 napisał(a): Sugerowany przebirg 165 tysi ale nawet jakby mial 265 to chodzi ladnie wiec mi pasuje.
Nie to, że jestem sceptyczny, ale na 12-letni samochód nawet 265 tys nie jest jakimś szczególnym

Ja na przykład swoim A4 niedługo dojadę na księżyc a to benzynowe V6, nie klekot, który rzekomo może przejechać duuużo więcej. Znajomy jeździ na taksie, ma A4 1.9TDI i ponad 600tys na blacie, co lepsze nadal daje radę. W tamtym roku byliśmy w fabryce mocy w Lbn na hamowni, mi wyszło 195KM, z czego w dokumentach mam 193, 1.9 ujechał coś koło 120KM, fabryka 130KM. Jak dla mnie wartości kosmiczne, biorąc pod uwagę wiek i przebieg

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Rosiboj to jeszcze bardziej zaostrza mój apetyt na przejażdżkę! Coś tam nawkładał że wypluła 230KM na wale? Jeszcze trochę i będziesz mieć tyle co Fabryczne S1000RR w WSBK
-
U mnie w mieście jest pan Taksówkarz, który ma 5-letnią E-Klasę. Auto zawsze czyściutkie, świeżutkie, wypacynkowane no nówka z salonu. Najechane miał dwa miechy temu 488 000km. Nie uwierzylibyście jakbyście zobaczyli to auto. Nie dalibyście mu więcej niż 10000km. Nóweczka
-
ASR1927 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości