zimowe pogawędki
Ja swojej koleżance (od której nic nie chce xD) kupiłem Jack'a Danielsa, Coca&Cole i foremkę do lodów z zamrożonymi już kostkami dostała to w torebce z motocyklami (żeby wiedziała od kogo) powiedziałem jej odrazu że lepiej żeby zobaczyła odrazu co tam jest bo może się roztopić
Ucieszyła się i było to widać że szczerze, dostała zestaw pierwszej potrzeby 

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
jak to wysłać? żadna frajda jak ma sama jechać, z nią jedź!
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
Dyz!o91 napisał(a):Nie no z wodka nie wyskocze haha skromna dziewczyna, spiewa;) myslalem nad jakim voucherem do kosmetyczki albo zabrac na zakupy niech sama sobie pokupi co chce, chcialem tez z tym rowerem jak wyzej napisalem no ale.. ;p ciezkie zycie faceta ;p
Ta... skromna

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
suchy558 napisał(a):jak to wysłać? żadna frajda jak ma sama jechać, z nią jedź!
Bilet 260 zl na jedna osobe wiec sobie drugi za 260 zl musialbym, a chcialem sobi ejeszcze kurtke na moto kupic ;p
Kaai napisał(a):jak nic nie chcesz od niej to po co dawałeś prezent
chyba sie nie rozumiemy ja jej chce dac nic jej nie dawalem ;p
Czemu mowisz ze nie? ;pInvi napisał(a):Dyz!o91 napisał(a):Nie no z wodka nie wyskocze haha skromna dziewczyna, spiewa;) myslalem nad jakim voucherem do kosmetyczki albo zabrac na zakupy niech sama sobie pokupi co chce, chcialem tez z tym rowerem jak wyzej napisalem no ale.. ;p ciezkie zycie faceta ;p
Ta... skromna
Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
Dyz!o91 napisał(a):Czemu mowisz ze nie? ;pInvi napisał(a):Dyz!o91 napisał(a):Nie no z wodka nie wyskocze haha skromna dziewczyna, spiewa;) myslalem nad jakim voucherem do kosmetyczki albo zabrac na zakupy niech sama sobie pokupi co chce, chcialem tez z tym rowerem jak wyzej napisalem no ale.. ;p ciezkie zycie faceta ;p
Ta... skromna
Jeśli jest skromna to znaczy tylko że się dobrze kryje

Jak czegoś od niej chcesz to po pierwsze daj prezent osobiście, po drugie niech to będzie chodziarz trochę chamskie. Chyba że zakombinujesz w ten sposób - w ramach prezentu zabieram cię tutaj i tutaj, zawsze to mniejsze prawdopodobieństwo odmowy, a mając panienkę sam na sam można już działać

Ostatnio edytowano 13/2/2013, 22:29 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Hahaha zarcik sie trzyma
Pare pomyslow podsuneliscie dzieki wielkie ale widze ze wciaz myslicie ze to kolezanka;) Ja juz jestem z nia od 8 miesiecy takze wiecie
Ale dzieki za rady
Kaai za 260 zl to jest jakis dwudniowy dlatego tak licze

Kaai za 260 zl to jest jakis dwudniowy dlatego tak licze

Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
LS2 to są kaski z tańszej półki , tanie , ale dobre jak ktoś naprawdę więcej wydać nie może (200 zł) to taki kask chyba najlepszy , testowałem na własnej skórze 

Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
Pytam bo tez taki mam wlasnie za 200 zl malowanie czerwone z jaks tam babka ;D mialem kolizje w nim uderzylem w sarne przy 60 km/h slyszalem i czylem jak uderzylem o asfalt a kas tylko lekko sie zadrapal, wiadomo predkosc nie powala ale jednak nie jest to upadek parkingowy 

Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości