zimowe pogawędki
Dawno z babcią nie gadałem
grule, nie pyry, sorka panowie. Specjalnie się jej zapytałem dzisiaj jak się u Nas mówiło. Bo teraz to wszyscy ziemniaki mówią...

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Nie do końca. Nowe na pewno są z DD, a stare to zależy od tego kiedy zostały wyprodukowane. Nie znam daty, w którym zaczęły wychodzić na DD, więc raczej loteria. Po cenie strzelam, że ktoś wyprzedaje naprawdę stare zapasy, więc i zapięcie będzie oldskul flejwa.
@Kaai: tak, DD to maksymalne bezpieczeństwo. No i moim zdaniem jest też najwygodniejsze. Nigdy nie mogłem dopasować tych pasków na klamrach.

@Kaai: tak, DD to maksymalne bezpieczeństwo. No i moim zdaniem jest też najwygodniejsze. Nigdy nie mogłem dopasować tych pasków na klamrach.
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
znaczy, tearz te sharkowe jest imho okej (nie weim jak z bezpieczeństwem) ale zapiąć/rozpiąć jest naprawdę łątwo
a dd jak się ktoś nauczy to też kozak.
a dd jak się ktoś nauczy to też kozak.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
ja w rękawiczkach nigdy DD nie umiałem zapiąć
http://www.youtube.com/watch?v=54R23KS_oGE
jakby ktoś w ogóle nie umiał zapiąć

http://www.youtube.com/watch?v=54R23KS_oGE
jakby ktoś w ogóle nie umiał zapiąć

Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
Miczab napisał(a):Krmtzzz napisał(a):Wlasnie wyszly jakies nowe malowania i tez pisze w aukcjach ze maja DD (to jest akurat stare malowanie), i ciezko rozkminic czy to waleczek czy prawda... Ciul, zapiecie da sie przezyc, kwestia teraz czekac do marca/kwietnia. Myslalem tez o jakims sharku, jednak oni maja tak beznadziejna grafike, ze odpada. AGV ma kazdy kask wygladajacy jak K3... Nolany jakos mi sie nie widza, wiec to hjc bedzie najlepszym wyjsciem.
Stare malowanie na 99% będziesz miał na pasku, a tam faktycznie jest problem, bo co 2 założenie trzeba go poprawiać. Luzuje się.
to jak tyle osób na niego narzeka to po co go kupować ? Chyba po to się bierze kask żeby był wygodny i bezpieczny ?
Kaai napisał(a):a czy przypadkiem DD nie jest mega bezpieczne?
Krmtzzz ja latam w sharku aczkolwiek mam black glowa, więc malowanie to żadne:P
chociaż dostałem naklejki odblaskowe do przyklejenia:D
A przypadkiem nie jest tak że DD nie jest dopuszczone w ruchu miejskim ? Przecież to jest typowo crossowe zapięcie . I jak masz dobre zapięcie na zatrzask to nie ma nic wygodniejszego . Jeśli mam polecać kask to z pewnością będzie to caberg ego lub sporo głośniejszy ale także wygodny i bezpieczny airoh s4
-
amahay - Stały bywalec
mam sharksa s900 prime c black glowa rozmiar L
ale chyba go bede sprzedawal
kupilem go w pazdierniku, przelatalem 300km na nim
poduszki pompowane, zapiecie wygodne, blenda, spojler auerodnamiczny etc etc.
ale nie wiem po co mi blenda, bo i tak bym chcial wizjer lustrzany, a po co mi wizjer jak mam bledne, wiec najlepiej by bylo opylic ten kask, ale komu sprzedam praktycznie nowy kask bez straty, nikomu. miczab robi takie promocje ze bede musial chyba w tesco ogloszenie dac:D
ale chyba go bede sprzedawal
kupilem go w pazdierniku, przelatalem 300km na nim
poduszki pompowane, zapiecie wygodne, blenda, spojler auerodnamiczny etc etc.
ale nie wiem po co mi blenda, bo i tak bym chcial wizjer lustrzany, a po co mi wizjer jak mam bledne, wiec najlepiej by bylo opylic ten kask, ale komu sprzedam praktycznie nowy kask bez straty, nikomu. miczab robi takie promocje ze bede musial chyba w tesco ogloszenie dac:D
- Kaai
- Mieszkaniec forum
ja tam lubię DD, nie rozumiem co w nich takiego złego widzicie, klamrowe zapięcia gniotą mnie w szyję/żuchwę co mnie strasznie wpienia
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
Dyz!o91 napisał(a):Chlopaki co mozna dziewczynie na 18 urodziny kupic? Moze ktorys z was mial taki problem i rozwiazal? Tylko cos oprocz kwiaqtow bizuterii i perfum ;p
Tjah, miałem ten sam problem, ale rozwiązałem go podstępem, z resztą do dnia dzisiejszego rozwiązuję problem prezentów w ten sam sposób. Przez cały rok skrupulatnie wychwytujesz co się jej podoba, żeby nie zapomnieć to w jakiś notesik i problem z głowy

Ja na prawdę oryginalnie rozwiązałem 18-owy prezent, ale publicznie się nie będę na ten temat wypowiadał

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Dyz!o91 napisał(a):Chlopaki co mozna dziewczynie na 18 urodziny kupic? Moze ktorys z was mial taki problem i rozwiazal? Tylko cos oprocz kwiaqtow bizuterii i perfum ;p
Zależy jak blisko z nią jesteś, czego od niej chcesz i jaka ona jest

A tak uniwersalnie to dobra wódka zawsze jest ok

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Airoh Miro. Mam taki i nic mnie w nim nie denerwuje
ew moja dziewucha jeździ w Airohu Mathisse i też jest spoko z tym że oba to szczękowce.

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
nabudi napisał(a):i jak te pompowane poduszki sie sprawdzają ,serio taki bajer ? bo jak narazie to wszystko mi podpowiada zeby na wiosne tego s900 zapodac no i mega plusa ze nie ma tego syfiastego dd...
co do wizjera : D co Ci szkodzi zapodac lustrzane jak ma blende? chociaz bedzie fajnie wyglądał z lustrzanką... xd
i tak za pewne zrobie, antifog działa świetnie na tej stockowej, a ze sklepu co brałem tego sharka za 260zł lustra też z antifogiem i antiscratchem, więc powinno być ok.
a cały czarny kask, czarny kombi, to aż się prosi o lustro do kasku

pomijając to, że latam na czarno srebrnej cbrze
- Kaai
- Mieszkaniec forum
ja się wyleczyłem z lustrzanek po tym jak kumpel kupił taką swojej dziewczynie. Anty scratch nic nie pomógł. Po miesiącu trzeba bylo zmieniać szybkie. Dlatego zamiast lustra mam czarna. Niech się wypowiedza wlasciciele. Przyjdzie lato i owady i jak się nie porysuje to ta srebrna napylana warstwa zacznie się ścierać. Mowie to na przykladzie sharka.
Ps. Na niektóre trackach nie wpuszczaja bez DD. W którym dobrym kasku jest zatrzask?
Ps. Na niektóre trackach nie wpuszczaja bez DD. W którym dobrym kasku jest zatrzask?
Ostatnio edytowano 13/2/2013, 19:45 przez rosiboj, łącznie edytowano 1 raz
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
kurde co ci mam napisać, dopompowyjesz go sobie do mordy, że ci genialnie leży, jak gdzieś by uciskał to spuścisz powietrze i git. tak samo jak latasz dlugo w kasku, to potem ten środek taki ubity, tam dopompujesz i gg, 5 lat gwarancji 4 gwiazdki w sharpie
//rosi, o całej czarnej też myślałęm, znaczy o dark smoke.
//rosi, o całej czarnej też myślałęm, znaczy o dark smoke.
Ostatnio edytowano 13/2/2013, 19:45 przez Kaai, łącznie edytowano 1 raz
- Kaai
- Mieszkaniec forum
u mnie taki jeden lata na czarnej r1 ze złotymi dodatkami, full czarne kombi, czarny kask i złoty wizjer (lustrzanka) to popytam jak się sezon zacznie czy rysuje się albo odpada,
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Też mam całe czarne moto, Czarny strój ale nie mam czarnej szybki w kasku bo i po co skoro mam blendę?? Ja sie wyleczyłem z czarnego wizjera po tym jak musiałem wracać 100km w nocy z otwartą szybką.. Co się nazjadałem owadów nie wspominając już o tym że po przyjeździe do domu chyba z 2 godziny mi łzy z oczu leciały. Kask z blendą jest bardziej uniwersalny niż wożenie ze sobą 2 wizjerów.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Wszystko inne niż czysta szyba mi nie pasuje, gorzej w tym widać, gorzej się jeździ. Moim zdaniem na ulice gdzie nieraz trzeba podświadomie wyczytywać z takich szczegółów jak ruchu głową kierowcy że chce skręcić w lewo to nieporozumienie.
Lans pod gimnazjum musi być
Kaai napisał(a):u mnie taki jeden lata na czarnej r1 ze złotymi dodatkami, full czarne kombi, czarny kask i złoty wizjer (lustrzanka)
Lans pod gimnazjum musi być

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Glenroy napisał(a):
Tjah, miałem ten sam problem, ale rozwiązałem go podstępem, z resztą do dnia dzisiejszego rozwiązuję problem prezentów w ten sam sposób. Przez cały rok skrupulatnie wychwytujesz co się jej podoba, żeby nie zapomnieć to w jakiś notesik i problem z głowy.
Ja na prawdę oryginalnie rozwiązałem 18-owy prezent, ale publicznie się nie będę na ten temat wypowiadał
No patent dobry nie powiem, tez bym chcial cos orginalnego, myslalem nad odrestaurowaniem starego roweru ale czasu malo, myslalem ze mi sie pochwalisz co zrobiles ale jak nie chcesz to nie

Invi napisał(a):Zależy jak blisko z nią jesteś, czego od niej chcesz i jaka ona jest
A tak uniwersalnie to dobra wódka zawsze jest ok
Nie no z wodka nie wyskocze haha skromna dziewczyna, spiewa;) myslalem nad jakim voucherem do kosmetyczki albo zabrac na zakupy niech sama sobie pokupi co chce, chcialem tez z tym rowerem jak wyzej napisalem no ale.. ;p ciezkie zycie faceta ;p
Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
kogo słucha? nie będzie w tym roku koncertu jakiegoś ulubionego zespołu/muzyka? to się zawsze sprawdza 

CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości