zimowe pogawędki
Ile dzisiaj dzwonów, rowów, stłuczek i kolizji widziałem... I tylko moje wrodzone umiejętności kilkukrotnie uratowały mnie od wpędzenia szefa w... zyski
No bo jak ja zdzwonuje busa to on przecież będzie się cieszył.
I chciałbym pozdrowić pana z forum Audi TT który wysłał dziś 31 przesyłek z ramkami do tablic. Jeśli ktoś z was zamówił taką ramkę na tymże forum, to miejcie świadomość, że przewinęła się ona przez moje kuriersko-motocyklowe ręce
Podnosi to ich wartość, że taka osobistość jak ja, trzymała je w rękach 

I chciałbym pozdrowić pana z forum Audi TT który wysłał dziś 31 przesyłek z ramkami do tablic. Jeśli ktoś z was zamówił taką ramkę na tymże forum, to miejcie świadomość, że przewinęła się ona przez moje kuriersko-motocyklowe ręce

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Ma ktos z Was HJC FG-15 :> ? Bo przymierzam sie do kupna w marcu/kwietniu, czytalem sporo o nim i czesc osob narzeka na zapinanie kasku, czesc natomiast mowi ze nie ma z tym problemu. Zna ktos jakas inna ciekawa alternatywe ? Bo tego hjc moge wyrwac za 600.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
ASR1927 napisał(a):I chciałbym pozdrowić pana z forum Audi TT który wysłał dziś 31 przesyłek z ramkami do tablic. Jeśli ktoś z was zamówił taką ramkę na tymże forum, to miejcie świadomość, że przewinęła się ona przez moje kuriersko-motocyklowe ręcePodnosi to ich wartość, że taka osobistość jak ja, trzymała je w rękach
Czyli co, po sklejeniu będą w miarę trzymać się kupy?

-
Walenty - Moderator
Krmtzzz napisał(a):czesc osob narzeka na zapinanie kasku, czesc natomiast mowi ze nie ma z tym problemu.
Za te pieniądze najlepiej brać tego HJC, nic lepszego raczej nie znajdziesz. Co do zapięcia, to narzekają niebezpodstawnie, to zapięcie ma tendencję do luzowania się i odpinania się podczas uderzenia.
http://www.moto.bidoncs.pl/kask-hjc-fg- ... -1497.html
Śmieszna sprawa, bo tutaj np. jest napisane, że kask ma zapięcie DD.
-
Hyde - Bywalec
SkoQ napisał(a):kartofle to tylko w Warszawie i w Nowodworzu mazowieckim rosną, wszędzie indziej ziemniaki, a w małopolskim i podkarpackim pyry
Trochę się zakręciłeś kolego

-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
power_bit napisał(a):SkoQ napisał(a):kartofle to tylko w Warszawie i w Nowodworzu mazowieckim rosną, wszędzie indziej ziemniaki, a w małopolskim i podkarpackim pyry
Trochę się zakręciłeś kolegoW Pyrylandi nie byłeś chyba jeszcze...
Dokładnie: Całe życie żyje i pracuje w małopolskim i podkarpackim a pierwszy raz słyszę

Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
Wlasnie wyszly jakies nowe malowania i tez pisze w aukcjach ze maja DD (to jest akurat stare malowanie), i ciezko rozkminic czy to waleczek czy prawda... Ciul, zapiecie da sie przezyc, kwestia teraz czekac do marca/kwietnia. Myslalem tez o jakims sharku, jednak oni maja tak beznadziejna grafike, ze odpada. AGV ma kazdy kask wygladajacy jak K3... Nolany jakos mi sie nie widza, wiec to hjc bedzie najlepszym wyjsciem.
-
dominik528 napisał(a):power_bit napisał(a):SkoQ napisał(a):kartofle to tylko w Warszawie i w Nowodworzu mazowieckim rosną, wszędzie indziej ziemniaki, a w małopolskim i podkarpackim pyry
Trochę się zakręciłeś kolegoW Pyrylandi nie byłeś chyba jeszcze...
Dokładnie: Całe życie żyje i pracuje w małopolskim i podkarpackim a pierwszy raz słyszę
panowie. pyry to w wielkopolsce sa

Theo
Kawasaki ER5 -> KTM LC2
Kawasaki ER5 -> KTM LC2
-
the-o - Świeżak
Krmtzzz napisał(a):Wlasnie wyszly jakies nowe malowania i tez pisze w aukcjach ze maja DD (to jest akurat stare malowanie), i ciezko rozkminic czy to waleczek czy prawda... Ciul, zapiecie da sie przezyc, kwestia teraz czekac do marca/kwietnia. Myslalem tez o jakims sharku, jednak oni maja tak beznadziejna grafike, ze odpada. AGV ma kazdy kask wygladajacy jak K3... Nolany jakos mi sie nie widza, wiec to hjc bedzie najlepszym wyjsciem.
Stare malowanie na 99% będziesz miał na pasku, a tam faktycznie jest problem, bo co 2 założenie trzeba go poprawiać. Luzuje się.
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
u mie kartołfle tyż momy na mittag. ale to yno niekej.
ktoś pytał o moje egzaminy, 1szy na 80%, drugie na zaliczenie zabrakło mi 1/3 pkt. byłem dzisaij u gościa, tłuaczmę co źle zrobiłem jak miało wyglądać. 'dobrze, widzę, że pan to rozumie i pisał to pan sam. proszę przyjść w sobotę to jeszcze raz napisać' real?
tak więc, czeka mnie w sobotę wyjazd do opola na PO, zamiast na narty.
Q_Q
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8819_n.jpg
D
ktoś pytał o moje egzaminy, 1szy na 80%, drugie na zaliczenie zabrakło mi 1/3 pkt. byłem dzisaij u gościa, tłuaczmę co źle zrobiłem jak miało wyglądać. 'dobrze, widzę, że pan to rozumie i pisał to pan sam. proszę przyjść w sobotę to jeszcze raz napisać' real?
tak więc, czeka mnie w sobotę wyjazd do opola na PO, zamiast na narty.
Q_Q
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8819_n.jpg

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Czyli DD jest tylko w tych malowaniach z 2012 tak jak np to: http://img13.allegroimg.pl/photos/orygi ... 2993762967
-
a czy przypadkiem DD nie jest mega bezpieczne?
Krmtzzz ja latam w sharku aczkolwiek mam black glowa, więc malowanie to żadne:P
chociaż dostałem naklejki odblaskowe do przyklejenia:D
Krmtzzz ja latam w sharku aczkolwiek mam black glowa, więc malowanie to żadne:P
chociaż dostałem naklejki odblaskowe do przyklejenia:D
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości