zimowe pogawędki
Kaai tak dokładnie poszalałem stilówką xD to naprawdę wyciąga więcej niż 60...
Teren zabudowany ale trasa prościutka i płaska jak stół. Pan policjant też jeździł kiedyś GS'ką, z 97 roku
ogólnie dostałem najmniejszy jaki dostać mogłem i dowiedziałem się, że wysłali ich bo muszą zarabiać, bo na wypłaty nie będzie. To się zlitowałem i mówię dobra moja strata pisz pan 
Teren zabudowany ale trasa prościutka i płaska jak stół. Pan policjant też jeździł kiedyś GS'ką, z 97 roku

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
pójdę pójdę.
no widzisz SkoQ dla mnie ograniczenie na takich drogach, gdzie jest genialna widoczność, nie ma zakrętów i nierzadko, pierwszy dom stoi dopiero za 2km jest bez sensu.
no widzisz SkoQ dla mnie ograniczenie na takich drogach, gdzie jest genialna widoczność, nie ma zakrętów i nierzadko, pierwszy dom stoi dopiero za 2km jest bez sensu.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Mam podobne zdanie, znaki tego typu powinny być ale na tych uliczkach pobocznych, gdzie naprawdę ta miejscowość jest, a nie wrzucają zabudowany bo jest jeden wyjazd z prawej strony drugi z lewej. Stoi stacja benzynowa i jakiś klub,i to by bylo na tyle z zabudowań. Dostałem nadat za złamanie przepisów, bo je złamałem, nie oszukujmy się, ale to, że jest to typowy haczyk na kierowców to już inna sprawa. A na drogówkę właśnie się jutro wybieram
gratuluję okrągłego posta

gratuluję okrągłego posta

-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
u mnie jest taka akcja, że jest droga w choooooooooooy szeroka, spokojnie po 2 pasy w obie strony by mogly byc, prosta jak stol (w kierunku na toszek np) po lewej stronie jest jakis bar, oczywiscie droga jest otoczona barierkami tymi zelaznymi energochlonnymi a za barem jest radar
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
No i wmów mi, że to nie jest do trzaskania hajsu tylko do poprawy bezpieczeństwa... Ehh, a my w benzynie jeszcze płacimy żeby mieli za co te radary stawiać.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Spokojnie, ogolnie nasz kraj zmierza do bankructwa.
A ty wczoraj tylko to opozniles
A co do fotoradarow, to owszem, sa nieraz w takich miejscach, ze stwarzaja wiecej zagrozenia niz pozytku..
A ty wczoraj tylko to opozniles

A co do fotoradarow, to owszem, sa nieraz w takich miejscach, ze stwarzaja wiecej zagrozenia niz pozytku..
Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
-
Starski - Świeżak
Dzisiaj też jest moj dzień
założona nowiutka dętka, pod nowiutką oponą. Myślę pojeżdżę pierdziawką przynajmniej. Zakładam koło, akumulator, przykręcam siedzenie i plastiki, idę się ubrać odpalam maszynkę... i po przejechaniu 20 metrów zaczęło padać.
A do tego filmiku, nie będe komentować żeby się nie zdenerwować
Kto takiemu gówniarzowi dał R1 ?

A do tego filmiku, nie będe komentować żeby się nie zdenerwować

-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Ja wczoraj prawie cały dzień spędziłem na mojej SV. Nawet pomimo tego, że opony to już trochę wysłużone Sportmaxy, moto bez problemu sprawowało się się zarówno na drogach, jak i w "ulicznym offroadzie" czyli jeździe przez mniejsze, pełne kilkunastometrowych "jezior" i resztek śniegu uliczki. Jestem pozytywnie zaskoczony 

SV 650
-
theriddlen - Świeżak
No mi się na przyszły rok marzy SV'ka właśnie
ale przy takiej pogodzie moj kontakt z GS'ką kończy się na pogłaskaniu jej po baku. Odpalę dopiero jak naprawdę zawita wiosna, narazie piździałek mnie wozi 

-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Właśnie skończyłem oglądać, mistrz kierownicy ucieka z 77 roku. Film mimo że stary to miażdży pod względem prostoty a zarazem wciąga kosmicznie
Ciekawe jak wypadłą 2 i 3 część. Muszę gdzieś ich poszukać 

Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
-
cycu_rsko - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości