zimowe pogawędki
dominik528 napisał(a):ASR1927 napisał(a):Tarantino co prawda się nie popisał ale polecam obejrzeć "Django". Dla muzyki, dla Jamie'go Foxx'a i przede wszystkim dla Samuela L. Jacksona. Facet się nie starzeje. Klasa sama dla siebie. I jeden z moich ulubionych aktorów
Jak to się nie popisał?
Film jest rewelacyjny, ponadto jest hołdem dla westernów które tak bardzo lubię.
Każda sekunda to uczta, muzyka, klimat, scenariusz, gra aktorska. Według mnie po prostu arcydzieło.
Brakowało mi klimatu Tarantino. Nie mówię, że odwalił kaszanę tylko, że brakowało w tym filmie pierwiastka "Tarantino". Też lubię westerny, niekoniecznie te z Eastwoodem ("Bez przebaczenia" jednak super...) i pod tym względem nie ma nic do zarzucenia. Hołd i trybut dla gatunku
power_bit napisał(a):Nie masz kumpli ?
Przecież na forum też nikt go nie lubi

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
chodza w cenie 90 - 100 $, więc przy tej kwocie pewnie jakiś outlet wyprzedawał
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Cycuuuuu, niestety nie przesadzone. Bak teoretycznie ma zawias, dziala, tylko jest problem. Plastiki przykrecone sa po lewej i prawej stronie baku. Odkrecam sobie srubeczki i co ? Tak zachodza na bak ze przy probie odgiecia ich polamaly by sie. Jest inny sposob, zdjecie calego baku, jednak tutaj pojawia sie problem wezykow i benzynki w baku. Jak bede zmienial swiece to pewnie pozbede sie z niego benzyny i zdejme bak, bo zdejmowanie plastikow wiecej czasu zajmie.
Na ile czasu starcza Ci caly napelniony podajnik w piecu ??
Amahay, ja nie jezdze po miescie, raczej trasy.
Na ile czasu starcza Ci caly napelniony podajnik w piecu ??
Amahay, ja nie jezdze po miescie, raczej trasy.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Z westernów, to obejrzałem wyłącznie te z Clintem Eastwoodem + kilka innych i mogę polecić:
Sędzia z teksasu
Siedmiu wspaniałych
Szybci i Martwi
Unforgiven
Za garść dolarów
Za kilka dolarów więcej
Dobry, zły i brzydki
Powiesić go wysoko
Wyjęty spod prawa Josey Wales
Mściciel
Niesamowity jeździec
No i oczywiście "Tylko dla orłów", serię "Brudny Harry", "Złoto dla zuchwałych" i całą resztę filmów z Clintem Eastwoodem.
Tak, jestem fanboyem Clinta Eastwooda.
Ktoś oglądał "Odrażający, brudni, źli"? Jak nie, to polecam
Sędzia z teksasu
Siedmiu wspaniałych
Szybci i Martwi
Unforgiven
Za garść dolarów
Za kilka dolarów więcej
Dobry, zły i brzydki
Powiesić go wysoko
Wyjęty spod prawa Josey Wales
Mściciel
Niesamowity jeździec
No i oczywiście "Tylko dla orłów", serię "Brudny Harry", "Złoto dla zuchwałych" i całą resztę filmów z Clintem Eastwoodem.
Tak, jestem fanboyem Clinta Eastwooda.
Ktoś oglądał "Odrażający, brudni, źli"? Jak nie, to polecam

Ostatnio edytowano 28/1/2013, 16:50 przez Hyde, łącznie edytowano 1 raz
-
Hyde - Bywalec
Może źle tej pasty używasz? Daj jej lekko wyschnąć. Jak z tempo i filcem na wiertarce nie pomaga to może jakąś inną lekko ścierną pastę, albo jest jakaś specjalna do pleksi. A jak nie to kup nową szybę, w 150zł powinno się zmieścić.
Ostatnio edytowano 28/1/2013, 18:29 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości