zimowe pogawędki
Walenty napisał(a):Rosi, byłeś już w US and A?
Wybrałbym się tam, w 6 miesięcy może zobaczyłbym chociaż część tego, co chciałbym zobaczyć.
NY, Miami od wschodu i stopniowo na zachód.
W przyszlym tygodniu bedzie ustalany budzet na kolejny kwartal, zreszta luty mam juz pelen, marzec i poczatek kwietnia tez. Do konca czerwca mam byc po wszystkim, narazie tylko tyle wiem.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):Wlasnie Invi tez mam zamawiac swiecei na allegro troszeczke strach, zabulic a pozniej wypieprzyc i wymieniac...
Jest sens kupowac irydowe ?
Przerabiałem ten temat, poczytaj.
viewtopic.php?t=60763&highlight=%B6wiece
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
moich irydowych ngk się nie opłaca ...
Tak czy inaczej na djengo byłem i jestem pod dużym wrażeniem uchwycenia rasizmu .
Dzisiaj za to byłem na niemożliwe o tsunami , bardzo poruszający film .
Miru no . Jak ty tak często we Wro jesteś na saunie to założę się że chociaż raz byłeś z moją matką
. Ale nie wnikam ...
Tak czy inaczej na djengo byłem i jestem pod dużym wrażeniem uchwycenia rasizmu .
Dzisiaj za to byłem na niemożliwe o tsunami , bardzo poruszający film .
Miru no . Jak ty tak często we Wro jesteś na saunie to założę się że chociaż raz byłeś z moją matką

-
amahay - Stały bywalec
suhy-19 napisał(a):Mirekm71 ale biali ludzie nie pracuja w wekend
Dokladnie. Tez tak mysle. Jako, ze nocka dretwa, ruchu nie ma to korzystajac z czasu wolnego zrzucilem 1,5 tony ekogroszku do piwnicy (przywieziony w sobote dalem mu dwa dni myslalem, ze moze sam sie zrzuci ale niestety) i teraz jestem juz czarny czlowiek

@Olek ja jestem 1-2 razy w mies i tylko w niedziele.
@Invi nie sadze, zebys dostal gdzies na lepszych warunkach niz na smigaczu. Tutaj tez nikt Ci badziewia nie wcisnie. Ja na razie jestem zadowolony. Ceny sprawdzam bo nie zarabiam jako programista lekko i szybko i jest ok.
-
ASR1927 napisał(a):Tarantino co prawda się nie popisał ale polecam obejrzeć "Django". Dla muzyki, dla Jamie'go Foxx'a i przede wszystkim dla Samuela L. Jacksona. Facet się nie starzeje. Klasa sama dla siebie. I jeden z moich ulubionych aktorów
Jak to się nie popisał?
Film jest rewelacyjny, ponadto jest hołdem dla westernów które tak bardzo lubię.
Każda sekunda to uczta, muzyka, klimat, scenariusz, gra aktorska. Według mnie po prostu arcydzieło.
Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
Krmtzzz napisał(a):MIrku, tak z ciekawosci, jaki masz piec :> ?
Ze stalkotu 12kW.
Jesli chodzi o irydowki to sluza do turystyki. Jesli czesto uzytkujesz motocykl "na miejscu" to nie polecam.
-
Kaai napisał(a):pany, zainwestowałem ostatnio w gunnary stealseries, 380pln~.
genialne!
zgaduję po nazwie, że kradzione

CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
Krmtzzz napisał(a):MIrku, tak z ciekawosci, jaki masz piec :> ?
Dizeki Vergon, chyba wezme te irydowki chociazby ze wzgledu na przebiegi, bo nie chce mi sie sciagac plastikow, by moc zdjac bak, nastepnie airbox...
Te przebiegi to lekka bajka ... mam irydówki i w mieście zużywają się w bardzo podobnym tempie .
-
amahay - Stały bywalec
-
suchy558 - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości