zimowe pogawędki
amahay napisał(a):pfff to wyprawa nie ma sensu. Mój kolega przy 0 otwiera okna w domu żeby się nagrzało .
No troche lipa, nawet kask nie zamarza. Ale jak juz mowilem pogode trzeba akceptowac taka jaka jest.
ps. Pozdrow kolege wlasnie zostal moim idolem

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Siema to ja rysieks pisze z kata rysiekss.dostalem taka informacje.
"Zostałeś wyrzucony z tego forum Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum w celu uzyskania dalszych informacji"
Pytanie kim sa ci ludzie i czego odemne chca?czy grozi mi odpowiedzialnosc karna?
"Zostałeś wyrzucony z tego forum Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum w celu uzyskania dalszych informacji"
Pytanie kim sa ci ludzie i czego odemne chca?czy grozi mi odpowiedzialnosc karna?
- rysiekss
- Świeżak
swojÄ… drogÄ…, jeszcze wracajÄ…c do aut i malowania, czy tam tuningu.
może wiocha, ale dla mnie jako 21 latka, wygląda naprawdę fajnie. stała na allegro z 1.5 roku temu. 2000rocznik za 25tysi bodajże.

może wiocha, ale dla mnie jako 21 latka, wygląda naprawdę fajnie. stała na allegro z 1.5 roku temu. 2000rocznik za 25tysi bodajże.

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Z zewnatrz mi sie podoba. Wewnatrz? Gdyby nie czerwona dzwignia zmiany biegow i mieszek to moglby byc.
-
Kompletnie nie mój styl, poczynając od koloru a kończąc na tuningu. Poza tym ja bym za Celice 25 000 nie dał, za tą kwotę są ciekawsze samochody.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Kaai napisał(a):swoją drogą, jeszcze wracając do aut i malowania, czy tam tuningu.
Brzmi jak "jestem wieśniakiem".
Gdyby nie ten przedni zderzak, to nie byłoby źle. Celica w ogóle ma dość niestandardową sylwetkę.
-
Walenty - Moderator
BMW 3 (prowadzenie, napęd na tył), Audi TT (świetne quattro), Mercedes CLK, Alfa Romeo GT (prowadzenie), Mazda RX-8 (droga w utrzymaniu, ale skoro zakładanie firmy to pryszcz to chyba Cię nie martwi), Peugeot 407 Coupe. Każde z nich miażdży Celice jakością wykończenia. Do tego Celica ma ubogą ofertę silników, co tu dużo mówić, to sportowe coupe tylko z wyglądu.
-
czy ja wiem, 192kucy fajnie idzie, miałem okazję jeździć. quattro jest meeeeeega babskie, z alfami mam złe wspomnienia.
wankla jednak nie chcę, peugeot jest biedny, jak dla mnie. nawet ta 3l v6, a mietek jak to mietek, taki jakiś. to bym wolał już zwykłą c klasę, 180 w benz.
wankla jednak nie chcę, peugeot jest biedny, jak dla mnie. nawet ta 3l v6, a mietek jak to mietek, taki jakiś. to bym wolał już zwykłą c klasę, 180 w benz.
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
A mi sie kolor podoba. Taki KTMowy
@motoluka uboga gama silnikow nie jest wada jesli w tej gamie wystepuje ten jeden- potrzebny silnik. On nie chce gamy samochodow.
190 kucy chyba wystarczy. Wolalbym duzo Nm.

@motoluka uboga gama silnikow nie jest wada jesli w tej gamie wystepuje ten jeden- potrzebny silnik. On nie chce gamy samochodow.
190 kucy chyba wystarczy. Wolalbym duzo Nm.
Ostatnio edytowano 25/1/2013, 17:17 przez mirekm71, łącznie edytowano 1 raz
-
Silnik Yamahy (ten o którym napisał Kaai) w Celice zły? Fajne auto za małą kasę jak dla mnie. Gdyby mnie było stać to bardzo chętnie bym przytulił.
Alfa GT to tak naprawdę 156/147. Dosyć ciężka jest. Nie zmienia to faktu że tak- lubię to! tylko że ciężko tam dobrać odpowiedni silnik- 3.2 od GM rewelacyjny podobno nie jest.
Alfa GT to tak naprawdę 156/147. Dosyć ciężka jest. Nie zmienia to faktu że tak- lubię to! tylko że ciężko tam dobrać odpowiedni silnik- 3.2 od GM rewelacyjny podobno nie jest.
-
kravec - Administrator
Ja tam wolę babskie Quattro niż tak stuningowaną Celicę. Zapewniam Cię, że co drugi facet będzie się śmiał z tego samochodu. Miałem okazję sprawdzać przyspieszenie TT w wersji 1.8T i tej 192KM Toyoty i stwierdzam, że Audi było minimalnie szybsze, nie mówiąc już o wersji 225KM. A Peugeot 407 Coupe biedny? Chyba tylko ze stereotypowego punktu widzenia Polaka, ponieważ jakość wykończenia bije na głowę potwornie plastikową Celicę.
kravec, porównaj GT i Celice w prowadzeniu, także jeździłem i różnica jest zdecydowana na korzyść Alfy. A Celica owszem nie jest głupim pomysłem, ale nie za 25 000PLN bo tyle zwyczajnie warta nie jest.
kravec, porównaj GT i Celice w prowadzeniu, także jeździłem i różnica jest zdecydowana na korzyść Alfy. A Celica owszem nie jest głupim pomysłem, ale nie za 25 000PLN bo tyle zwyczajnie warta nie jest.
Ostatnio edytowano 25/1/2013, 17:18 przez motoluka, łącznie edytowano 1 raz
-
nabudi napisał(a):lepiej by bylo Kaj załozyc firme i dozbierac do tych 300-400k i cos fajnego z salonu kupic
No właśnie, poczekaj rok i luuz

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości