zimowe pogawędki
theriddlen napisał(a):motoluka napisał(a):Kiedyś był fajny test BMW M1 z jakimś miejskim samochodem. Miejski jechał odcinki na maxa, a M1 za nim, oczywiście M1 spalił mniej bo nawet zadyszki nie miał.
Mówisz o M3 i Priusie na Top Gear?
Nie, ja widziałem Polską wersję wyścigu, bodajże M1 i Fabia.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Starski, auto ma i wyglądać i jeździć (oczywiście nie oczekuję przyspiecha jak w motocyklu, ale bez przesady). nie chcę 100konnego diesla, który do setki ma 15sekund .
a mniemam, że taka TTtka nawet z tym 180 (nie mówiąc o 225) kucach musi się fajnie zbierać bo auto jest małe. tylko tak bardzo babsko wygląda (nie mówię o nowym)..
a mniemam, że taka TTtka nawet z tym 180 (nie mówiąc o 225) kucach musi się fajnie zbierać bo auto jest małe. tylko tak bardzo babsko wygląda (nie mówię o nowym)..
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
W tych pieniądzach ja bym brał jakieś konkretne e39 mimo że to nie coupe . też mam 21 lat i raczej jestem wątły , nie łysy i nie chodzę w dresach po dworze
.
Rosiboj wydaję mi się że fenomen (w Polsce) e46 wynika z powodu spadku jego ceny . Było potężne bum na e36 (dresowóz jak r6) to teraz ludzi stać na e46 .
A z tej twojej listy samochodów skorzystam chyba
.
Toyota mr2 (ta starsza) to jest taki mistrz optyczny . silnik z tyłu do tego no wypas .
można dorwać ją za 8 k zł (pewnie w nienajlepszym stanie) i doprowadzić ją za resztę z 20-25k zł do takiego :

Rosiboj wydaję mi się że fenomen (w Polsce) e46 wynika z powodu spadku jego ceny . Było potężne bum na e36 (dresowóz jak r6) to teraz ludzi stać na e46 .
A z tej twojej listy samochodów skorzystam chyba

Toyota mr2 (ta starsza) to jest taki mistrz optyczny . silnik z tyłu do tego no wypas .
można dorwać ją za 8 k zł (pewnie w nienajlepszym stanie) i doprowadzić ją za resztę z 20-25k zł do takiego :

-
amahay - Stały bywalec
Może parowy:
http://www.youtube.com/watch?v=4VzWeprSjIo
http://www.youtube.com/watch?v=4VzWeprSjIo
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
power_bit napisał(a):Po cholerę ta spina jak i tak kupi Sejko w gazie.
Perfect! Czekałem aż ktoś mu to powie

Pany, poszukuję plaptopa za 5-6 stów koniecznie z kamerą i łaj-faj (że WiFi). Nie musi być jakiś mega super hardware'owy kombajn. Aby tylko skype'a pociągnął
Ostatnio edytowano 26/1/2013, 10:22 przez ASR1927, łącznie edytowano 1 raz
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Dla mnie chyba Zaporożec bo pod nogami pasażera ma otwór do łowienia ryb nad przeręblem i uchwyt na latarkę.
-
Odnośnie tej mr2, sęk w tym, że jak wladujesz 20k żeby jakoś wyglądała to jej potem nie sprzedasz albo za psie pieniądze.
A wu dalej taki problem z podrywaniem dziewczyn? Większość z was tu ma kogoś jak dobrze pamietam.
A wu dalej taki problem z podrywaniem dziewczyn? Większość z was tu ma kogoś jak dobrze pamietam.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości