Zwierzaki
A ja dzisiaj dowiedziałem się, że koty też "są wszędzie"! http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
Ja mam psa - kundelka i 3 kotki. Chciałam gada, ale matka zagroziła, że najpierw z domu wyleci gad, potem ja, a za nami ojciec, że się na to zgodził. 

-
froeverfree - Świeżak
ja posiadam kundelkę, która, tak jak pani, uwielbia jazdę motocyklem 

motocykle - moja pasja, moja miłość, moje życie
-
yamaszkatzr - Świeżak
Re: Zwierzaki
Akurat u mnie jest taka sytuacja, że przed dźwiękiem motocykla i samochodów uciekają koty, a pies ma wywalone
W tego sylwestra okazało się, że z petardami jest zupełnie inaczej - pies strasznie się boi, a koty siedzą na parapecie i oglądają 

- Kazoo
- Świeżak
Ja mam kota 

- Aleksandra27
- Świeżak
Myślałam o kocie - chłopak nalega żeby był rasowy, tylko jaki? Jaka rasa jest najlepsza dla początkujących?
Bramy garażowe Poznań (otwórz link)
- Elsa87
- Świeżak
Elsa87 napisał(a):Myślałam o kocie - chłopak nalega żeby był rasowy, tylko jaki? Jaka rasa jest najlepsza dla początkujących?
Rasowe to wyrzucanie pieniedzy.
Idz do schroniska, poogladaj co maja i pozwol kotu podjac decyzje czy z Toba pojdzie.
I nie zapominaj, ze one zyja nawet do 20 lat i kosztuja w sumie sporo kasy - kuweta, jedzenie, weterynarz....
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Ja mam kota 

- mata25
- Świeżak
No jakbym miała mieć zwierzaka to chyba tylko psa:) Planuję właśnie wziąć jednego ze schroniska:)
Sprawdź czyszczenie kół bochnia (otwórz link). Skorzystaj z fachowych usług car detailingu.
- margott3
- Świeżak
Pies, zdecydowanie! Najlepiej nieduży, żeby się miło wtulał na kanapie na kolanach 

Chłodnie Poznań (otwórz link)
- WeraTowska
- Świeżak
Cztery koty i wszystkie przybłędy
Ostatni kocurek trafił do nas niedawno z otwartym złamaniem... Po blisko 6 m-c leczenia i trzech operacjach łapka jest już w niezłym stanie. Nie nudzi nam się przy takiej ilości gadziny 

- oliwka24
- Świeżak
oliwka24 napisał(a):Cztery koty i wszystkie przybłędyOstatni kocurek trafił do nas niedawno z otwartym złamaniem... Po blisko 6 m-c leczenia i trzech operacjach łapka jest już w niezłym stanie. Nie nudzi nam się przy takiej ilości gadziny
Zazdroszczę! A jak sobie radzicie z kłakami? Bo to mnie trochę odrzuca, ale dziewczyna się upiera, żeby wziąć takiego kocurka ze schroniska - są słodkie, ale sam nie wiem

Laweta Poznań (otwórz link)
- Robhol87
- Świeżak
Klaki sa, ale dobry odkurzacz zalatwia problem.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Nigdy bym nie mógł mieć kota...Ale psa to już co innego
Tylko za dużo podróżuję, więc odpada
Właśnie - jaki zwierzak byłby najlepszy dla osoby, która rzadko jest w domu? Jaki gad? Gryzoń?

Badania psychologiczne kierowców Poznań (otwórz link)
- Zyku87
- Świeżak
Pies i kot. Idealne połąc.zenie. Wychowane od młodości jedno i drugie. Świetnie się bawią
https://metrans-wro.pl (otwórz link)
- DarekZ
- Świeżak
Ja mam owczarka i huskiego ^^ mega zabawne psy - uwielbiam tych dwóch gnojków ^^
Zobacz skuteczny krem ujędrniający na zmarszczki: https://mialenia.pl/blog/zmarszczki-mimiczne-sprawdz-jak-sie-ich-pozbyc/ (otwórz link)
-
TrubanS - Świeżak
jack russel terrier najlepszy 

- Kierka
- Świeżak
Ja mam rybki
takie małe akwarium 50l 

- pietrek25
- Świeżak
rudy
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości