111
"co tak stoisz jak pomnik Sashy Grey w Radomiu?"
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
Black-Ghost napisał(a):Popatrz kto jest autorem tematu.Poczytaj cały temat. Itak potraktowałem cie z przymróżeniem oka.
PrzymrUżeniem
Walenty napisał(a):Po co Twojej siostrze dziewczyna?
Walenty to kawał spostrzegawczego skurczybyka jest

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Black-Ghost napisał(a):Popatrz kto jest autorem tematu.Poczytaj cały temat. Itak potraktowałem cie z przymróżeniem oka.
Hyde Mam możliwość odróźnić motocykliste od zapalonego gimnazjalisty z motocyklem na pulpicie![]()
A tak przy okazji co polecacie z tymi sterownikami na windowsie 7?
A co mnie obchodzi kto jest autorem tematu? Przeczytałem ten twój temat już wcześniej i nadal nie wiem, co było nie właściwego w moim poście.(bo chyba nie to, że nie zgadzałem się z twoją opinią) Może to wskażesz bo chyba jestem za głupi?
everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
Dajcie se siana obydwaj. Żal czytać...
Widzieliście wypadek Hołka? Wczoraj media przedstawiały to jako "koszmarny, horrendalny, przerażający wypadek". A to tylko zwykły stuk... Nic mu nie będzie
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... SQyc#at=49
Widzieliście wypadek Hołka? Wczoraj media przedstawiały to jako "koszmarny, horrendalny, przerażający wypadek". A to tylko zwykły stuk... Nic mu nie będzie
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... SQyc#at=49
-
ASR1927 - Moderator
Ma chłop pecha szkoda go bo on był ostatnia nadzieją.Bo Małysz to wiadomo doturla gdzieś w środku stawki.
Ale Przygoński ładnie jedzie, może coś bd z tego.
A co do @BG to wkurza mnie bo uważa się chyba chłop za jakiś autorytet.Nawet do błędu się nie przyzna. Lepiej by się pochwalił jak schodzi na kolano, jak taki wariat jest

Ale Przygoński ładnie jedzie, może coś bd z tego.
A co do @BG to wkurza mnie bo uważa się chyba chłop za jakiś autorytet.Nawet do błędu się nie przyzna. Lepiej by się pochwalił jak schodzi na kolano, jak taki wariat jest

everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
Mnie rozwala "poszedł jak dzik w obierki", "nachapał się jak żaba błota" i "nie schodziłbym jak szpak z czereśni"
BG browar wysłałem Ci kurierem, poszedł K-EX'em, więc jakby co to nie do mnie zażalenia

BG browar wysłałem Ci kurierem, poszedł K-EX'em, więc jakby co to nie do mnie zażalenia

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
noo, o ile buraczka szanuje, o tyle te info są mega z dupy wyciągnięte:D
Fajnie, jak się okaże, że to kolejny już jego eskperyment, ze ludzie wierzą we wszystko, co im się pod mordę da.
// no ale co zrobić, ze żyjemy w społeczeństwie, które jest za głupie/zbyt leniwe, zeby cokolwiek samemu sprawdzić. tak samo było z acta czy pipa. też tylko smuty idiotów, którzy to nakręcili.
Fajnie, jak się okaże, że to kolejny już jego eskperyment, ze ludzie wierzą we wszystko, co im się pod mordę da.
// no ale co zrobić, ze żyjemy w społeczeństwie, które jest za głupie/zbyt leniwe, zeby cokolwiek samemu sprawdzić. tak samo było z acta czy pipa. też tylko smuty idiotów, którzy to nakręcili.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Ja na razie jestem tym czym byłem zawsze czyli Panem Kurierem Obserwatorem Sytuacji Nietypowych i Piętnującego Bezmyślność
A jak pewne mechanizmy zadziałają po mojej myśli to po zaliczeniu testu 23 marca - zostanę policjantem. Ale na forum będę cywilem
Wykształcenie trzeba mieć średnie z maturą ale im wyżej tym zapewne łatwiej się dostać. Niekaralność nie jest warunkiem koniecznym. Prawo jazdy kat. A i C dają kilkanaście procent szans więcej. Reszta w Twoich rękach i głowie

-
ASR1927 - Moderator
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości