13
Krmtzzz Brzmi kusząco. na ile planujecie tam jechać?
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Co do dokladnego czasu pobytu to jeszcze do ustalenia. Ale mysle ze 3-4 dni samego pobytu byloby git, by posmigac po okolicach i poogladac conieco. Wstapic do tatralandii rzecz jasna, tez ;D
Mirku, ile Cie wyniosla podroz ze wszystkim :> ? No i lacznie ile km w jakim czasie zrobiles ??
Mirku, ile Cie wyniosla podroz ze wszystkim :> ? No i lacznie ile km w jakim czasie zrobiles ??
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):Co do dokladnego czasu pobytu to jeszcze do ustalenia. Ale mysle ze 3-4 dni samego pobytu byloby git, by posmigac po okolicach i poogladac conieco. Wstapic do tatralandii rzecz jasna, tez ;D
Sorki ale nie wiem. Przed wyjazdem wymienilen klocki, opony i olej. Jedzenie w cenie podobnej jak u nas, paliwo 6zl. Trzeba by bylo policzyc. Wszystkiego nie odwiedzilem. Pojechalem Transfogaraska, Transalpine 2x tam i spowrotem, Bukareszt, pozniej na dol Alexandria, (Bulgaria) Russo, Varna i Morzem Czarnym do gory, (Rumunia) Konstanta, Tulcea, Karpatami i przez Lwow do domu. 12dni 4700 km.
@Amahay nie narzekaj bo widze, ze Ci wyjazd utkwil w pamieci. A po to sie jezdzi

Koledzy nie musza sie przejmowac moim towarzystwem bo ja jezdze sam

-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Nic sie nie tlumacz haha, powiedz ze masz misje do wykonania
Ja tam swojej nie zamierzam brac bo nie lubie latac z plecakiem !
No to ladna trase nawinales. Kurcze no to musze jeszcze troszeczke poczekac na ta Rumunie i kaske powolutku odkladac na inny sezon.

No to ladna trase nawinales. Kurcze no to musze jeszcze troszeczke poczekac na ta Rumunie i kaske powolutku odkladac na inny sezon.
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Vergon przyślij mi "Łomże miodową" do domu, nie obrażę sie
Bo do wawy puki co mam za daleko.

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
-
Walenty - Moderator
ja tam za miodowymi etc też nie przepadam.
z piw, hmm. nasz das oberschlesien bier jest dobry:D
Vergon. nie boisz się ładować w gixy k6~? problemy z ramami dalej były nie?
z piw, hmm. nasz das oberschlesien bier jest dobry:D
Vergon. nie boisz się ładować w gixy k6~? problemy z ramami dalej były nie?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Invinciblee napisał(a):Sraty taty. Na pewno nie większe niż z skrzynią w starej R6, a jakoś jeździł. Za dużo słuchasz BG.
Chcesz to moge cie skontaktowac z moim kolega , owszem rama mu nie pekla bo jak sie tylko dowiedzial to postanowil pozbyc sie tego zanim do kompletu klopotow z jego K6 dojdzie jeszcze skladany motocykl. Ogolnie kupil go w 2007 i sprzedal poltora roku pozniej mowiac, ze juz wiecej zadnego suzuki nie kupi. Migajaca kontrolka F1 i problemy exupem, plus kilka innych pierdolek w "nowym" motocyklu skutecznie zniechecily go do tej marki. Oczywiscie mozna mowic, ze mial pecha ... albo szczescie ze nie mial "skladaka"
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Arturo925 napisał(a):Black-Ghost napisał(a):Vergon przyślij mi "Łomże miodową" do domu, nie obrażę sieBo do wawy puki co mam za daleko.
Naprawdę Ci ona smakuje? Mnie bardzo odrzuca intensywny zapach miodu :d Poza tym jest droga
Droga?! eee tam gadasz...są droższe i badziewne a miodowe jedno z lepszych piw ale wiadomo kto co lubi

Jak Mi Mówią Ty Musisz-Ja Mówię Niekoniecznie ...
-
dziewczyna855 - Świeżak