13
Co aż tak tęskniliście, żyje i mam się dobrze, aczkolwiek po Sylwku policja mnie zwinęła za wyrzcuanie butelek z 4 piętra, przynajmnije było dość dobitnie śmiesznie.
Robota, o2o, studia, %, kasyna, Panie to samo jak zwykle
Invi ty stary zgredzie miałeś być u mnie!
Robota, o2o, studia, %, kasyna, Panie to samo jak zwykle

Invi ty stary zgredzie miałeś być u mnie!
-
grunder - Mieszkaniec forum
Veragon jezdzilem i r6 i 675R obydwa z 2009. Nie wiem z ktorego roku byla twoja ale w 2009 r6 do (strzelam z glowy bo to juz kilka lat temu bylo) 12tys slabo jechalo i spokojnie starsze motocykle spuszczaly jej lanie, dopiero powyzej tych 12 to zaczynalo dziczec. Ogolnie mowiac, co z tego ,ze moc ma jak dopiero na samym koncu i trzeba bylo ja dusic. 675 natomiast bardzo mi sie podoba chociaz skoro mowisz, ze dla ciebie suzuki skonczylo sie w 2005 to mozesz nie polubic triumpha, filigranowa konstrukcja, nie wiem co tam na papierze pisza ale wydawal sie byc leciutki, waski (+ dla miasta) no i silnik wkreca sie szybciutko na obroty, a to swistanie ma cos w sobie. Dodatkowo R-ka ma ohlinsa, co prawda ten model niczym raktycznie nie odbiega od showa czy innych ale napis u "znawcow" zrobi swoje a jak zobacza ,ze masz quick shiter to juz wogole, ja jestem ich zwolennikiem, nie wiem jakie jest twoje zdanie, ale moim jak ktos raz tego sprobuje to juz nigdy nie wsiadzie na cos bez shifta. Oprocz tego brembo w monoblocku i wszystko jasne. Jednak nie jest to juz 600, nie jest to cwiartka czytaj 750 striumfuje triumpha ale fajny, zwinny motocykl, rowniez nadaje sie na tor gdybys tam chcial ponatentego... ogolnie 750 to naprawde fajny sprzet byl kilka lat temu i ciezko sie do niego przyczepic natomiast zainteresuj sie tez ta 675 a moze i (tu mowi BG) 636 '06 bo to tez swietna maszyna jednak zadna z nich nie bedzie lepsza od 750 niestety
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Hyde napisał(a):Kaai napisał(a):jeśli chcesz jeździć spokojnie po mieście to wszyscy wiemy że sporty do tego się nie nadają. chyba, ze promień skrętu 6scio kilometrowy dla kogoś jest zaletą i poręcznością:D ale do szybkiej gumy, etc. 750 będzie miodna.
i jak to hondy sÄ… brzydkie? malowanie HRC, albo tak nielubiane przez czarnego ducha repsolowa sc57 <3
Jak było na wygnaniu?

- Kaai
- Mieszkaniec forum
ban niczym izba wytrzeźwień jest miejscem odosobnienia i refleksji

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Moja była 2001r, ale znajomy miał z 2010r i charakterystyka podobna, więc nie wiem skąd Ci się wzięło, że jedzie od 12krpm.
Moja dostawała dzika od 6500:
Gixy się zmieniły od K4 a nie skończyły i moim zdaniem to najładniejsze motocykle na rynku.
Triumph jest jakiś taki plastikowy i mało zwarty, generalnie odrzucam z miejsca, ale nie wiedziałem, że ma quickshifter
Znajomy ma beemke 1000rr i odkąd nasłuchałem się jak brzmi zmiana biegów z QS to śni mi się to po nocach. Knuje nawet plan, żeby założyć to do nowego moto.
W 636 pękają ramy
Tu dla porównania wykres kumpla z 600rr... nuuuuuda, że usnąć można

Gixy się zmieniły od K4 a nie skończyły i moim zdaniem to najładniejsze motocykle na rynku.
Triumph jest jakiś taki plastikowy i mało zwarty, generalnie odrzucam z miejsca, ale nie wiedziałem, że ma quickshifter

Znajomy ma beemke 1000rr i odkąd nasłuchałem się jak brzmi zmiana biegów z QS to śni mi się to po nocach. Knuje nawet plan, żeby założyć to do nowego moto.
W 636 pękają ramy

Tu dla porównania wykres kumpla z 600rr... nuuuuuda, że usnąć można

Ostatnio edytowano 6/1/2013, 21:24 przez Vergon, łącznie edytowano 2 razy
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
no kawy nie chce, i tyle. nie marudźcie mu o tym już.
a tak swoją drogą. akcesoryjny QS (ale nie od producenta tylko samoróba~ że tak powiem) jaki to wydatek. I rozumiem, że można założyć do wszystkiego, bez większych przeszkód?
Bo na dobrą sprawę, w rowerze mam, to w moto też by było fajne.
a tak swoją drogą. akcesoryjny QS (ale nie od producenta tylko samoróba~ że tak powiem) jaki to wydatek. I rozumiem, że można założyć do wszystkiego, bez większych przeszkód?
Bo na dobrą sprawę, w rowerze mam, to w moto też by było fajne.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Vergon napisał(a):Moja była 2001r, ale znajomy miał z 2010r i charakterystyka podobna, więc nie wiem skąd Ci się wzięło, że jedzie od 12krpm.
....
W 636 pękają ramy
To raczej decyzja juz zapadla i napewno bedziesz zadowolony. A co do tych 12k to patrzac na twoj wykres zdalem sobie sprawe, ze to sie zupelnie nie zgadza z tym czym jezdzilem ... po chwili zalapalem, ze to nie bylo 09 tylko 06 .. sorry I tu jak widac zgadza sie to co pisalem

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
mirekm71 napisał(a):Krmtzzz napisał(a):Co do dokladnego czasu pobytu to jeszcze do ustalenia. Ale mysle ze 3-4 dni samego pobytu byloby git, by posmigac po okolicach i poogladac conieco. Wstapic do tatralandii rzecz jasna, tez ;D
Mirku, ile Cie wyniosla podroz ze wszystkim :> ? No i lacznie ile km w jakim czasie zrobiles ??
Sorki ale nie wiem. Przed wyjazdem wymienilen klocki, opony i olej. Jedzenie w cenie podobnej jak u nas, paliwo 6zl. Trzeba by bylo policzyc. Wszystkiego nie odwiedzilem. Pojechalem Transfogaraska, Transalpine 2x tam i spowrotem, Bukareszt, pozniej na dol Alexandria, (Bulgaria) Russo, Varna i Morzem Czarnym do gory, (Rumunia) Konstanta, Tulcea, Karpatami i przez Lwow do domu. 12dni 4700 km.
@Amahay nie narzekaj bo widze, ze Ci wyjazd utkwil w pamieci. A po to sie jezdzi
Koledzy nie musza sie przejmowac moim towarzystwem bo ja jezdze sam
No co ty ! Ja mówię o tym pozytywnie . Wyjazd zapadł mi w pamięci bardzo pozytywnie i chętnie bym go powtórzył jak będzie moto . Twoje towarzystwo jest spoko

-
amahay - Stały bywalec
Życze wam chłopaki przebiegu ponad 50tyś km i idealnej ramy w swoich bikach..
I na dodatek nie wypadajÄ…cej 2-ki
A tak przy okazji gdyby nie to że ta R6 była od usera forum to nigdy nikomu bym nie polecił R6 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Black-Ghost napisał(a):Życze wam chłopaki przebiegu ponad 50tyś km i idealnej ramy w swoich bikach..I na dodatek nie wypadającej 2-ki
50tys km ale to chyba w jednym sezonie? W hondach chyba nie wylatuja dwojki? Chyba, ze to sie tyczylo tych-tamtych mlokosow?

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości