12
Invinciblee napisał(a):Krmtzzz napisał(a):Ale ze jak, ze Rosi to eneasz ;D ?
Nie zauważyłeś?
Bo zmienił nicka i uczesanie jednocześnie na avatarze.
A swoją drogą to nie wiem po co zmieniać nicka.
Ja swojego nicka mam od przed wojny i go zmienić nie pozwolę!

Ostatnio edytowano 2/1/2013, 23:57 przez specificman, łącznie edytowano 1 raz
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
ciekawe czy za 2 lata~ bede umial ja sprzedac, czy przez te nowe prawko nie bedzie popytu na cbry 600, no zobaczymy. mi sie marzy sc57 w repsolu, bo wyglada genialnie, ale zobaczymy 

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
W repsolu jest fee.. Najładniej jej w czarnym albo w malowaniu HRC 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Rosiboj napisał(a):Zaszlo pewne nieporozumienie, powoli zaczynam sie przyzwyczajac.
Ale jakie nieporozumienie? Że nie jesteś dawnym Eneaszem, czy że zmieniłeś nicka na skutek nieporozumienia?
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
specificman napisał(a):Rosiboj napisał(a):Zaszlo pewne nieporozumienie, powoli zaczynam sie przyzwyczajac.
Ale jakie nieporozumienie? Że nie jesteś dawnym Eneaszem, czy że zmieniłeś nicka na skutek nieporozumienia?
Nieee...... nie wydaje mi się żeby to był Eneasz, choć podobieństwo widać.
Tak dla jasności - nie miałem nic przeciwko Eneaszowi, i nie mam nic przeciwko Rosibojowi.
Lubie jak forum jest różnorodne.
Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
Glenroy napisał(a):Walenty napisał(a):Glenroy, skoro mogłeś sobie pozwolić na redukcję, to przypuszczam, że miałeś 4 biegowego![]()
A tam miałemstoi dalej, potrzebna mu tylko delikatna renowacja bo już chyba 4 lata nikt go nie ruszał
. Sprzedać nie mam zamiaru bo za dużo wspomnień z nim jest, z resztą od 89r, w którym to został wyprodukowany, jest u nas w domu
dla sprostowania, tata nie miał jak z pracy z Niemiec wrócić to przyjechał simsonem
Czas podróży liczył kalendarzem?

ASR1927 napisał(a):Walenty napisał(a):Ja coś forex, tylko jakoś brakuje mi chęci, żeby zagłębić się w temat.
MetaTrader 4?
Ani trochÄ™, nie pogadamy sobie...
-
Walenty - Moderator
Ja jakos parcia na litra nie mam, przynajmniej sportowego i przynajmniej na razie. Mialem okazje smignac r1 rn19. Raz ze na moje doswiadczenie to duzo za duzo, dwa ze jak tak sobie lekko mocniej odkrecisz na jedynce to to prawie z zerowych obrotow idzie na kolo, nie jest to przyjemne jak co chwile ci przod do gory rwie na pierwszych 3 biegach (trojka juz lagodniej) ;D Tak na papierku to sie wydaje "o mocy ma, ale da sie ogarnac", rzeczywistosc - poniewiera. Ciezko tym tak jezdzic wokol komina. Jesli juz litra to fz1 myslalem brac (choc tez pewnie poniewiera). Mialem kase by kupic na ten sezon, tylko po grubszym przemysleniu sprawy stwierdzilem ze go nie potrzebuje. Na razie nie robie tras wiekszych niz 400-500 km (gdzie tylko troche odczuje maly moment obrotowy). A odczulbym zmiane jedynie po kieszeni, bo spalanie wieksze. Zostane sobie ten sezon przy fz6, doinwestuje go troche. Plan 600rr tez odpadl ;/
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Walenty napisał(a):ASR1927 napisał(a):Walenty napisał(a):Ja coś forex, tylko jakoś brakuje mi chęci, żeby zagłębić się w temat.
MetaTrader 4?
Ani trochÄ™, nie pogadamy sobie...
No to kicha

Ale ogólnie to tylko jesteś z typu "Zajmuję się Forex'em ale nic o nim nie wiem" (bez obrazy) czy śledzisz notowania, kalkulujesz i przewidujesz?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Bardziej "Chciałbym ogarnąć temat i mieć z tego frajdę, ale jakoś nie mogę znaleźć do tego motywacji". Nie mam jakiegokolwiek doświadczenia, ale mów co Cię trapi, to może coś dziabnę 

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Kaai napisał(a):za cbra 7800. z lewej strony lekko dekiel przytarty, bo jakis chlopaczek w niemczech przytarl o murek, dostał o matki zje*e i moto stało 2 lata nie puszczane, potem kupil znajomy mechanik, wymienil opony, aku etc i jezdzil, a ja kupilem od niego.
Czyli trzeba to podzielić razy trzy i pomnożyć przez dwa dodać minus 3 i odjąć 1 .

-
amahay - Stały bywalec
Walenty napisał(a):Bardziej "Chciałbym ogarnąć temat i mieć z tego frajdę, ale jakoś nie mogę znaleźć do tego motywacji". Nie mam jakiegokolwiek doświadczenia, ale mów co Cię trapi, to może coś dziabnę
Uhm, to generalnie jesteÅ› na tym etapie co ja. MotywacjÄ™ mam (piniondze!

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
amahay napisał(a):Kaai napisał(a):za cbra 7800. z lewej strony lekko dekiel przytarty, bo jakis chlopaczek w niemczech przytarl o murek, dostał o matki zje*e i moto stało 2 lata nie puszczane, potem kupil znajomy mechanik, wymienil opony, aku etc i jezdzil, a ja kupilem od niego.
Czyli trzeba to podzielić razy trzy i pomnożyć przez dwa dodać minus 3 i odjąć 1 .
o to jak wygląda czy? powiem tak, nie mam pojęcia co się działo (to co mi powiedzilei tylko, moto ma mało przebiegu, bo zaledwie 33k, rejestracja w styczniu 99 wiec i tak za malo przebiegu ale to tam kij), ale moto jest proste, nie jest poobijane (az tak, tylko ten dekiel) jest zadbane, siedzenie nie wytarte, polka etc tez nie, wiec watpie, ze ktos by pol moto wymienil, zeby sprzedac:D. jezdzi fajnie,t o mi starczy
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości