12
"Jeżeli
zginę to w
przekonaniu,
że robiłem to co
naprawdę
KOCHAŁEM...
MOTOCYKLE
To jest nasz czas!
Jedna kródka chwila
...zrobi swoje!
NIGDY NIEWIEM CZY
DO DOMU WRÓCE CAŁO."
+ R6 (oczywiście na pierwsze moto) za 6koła podobno. ogólnie ulep masakryczny, a sam 'bajker' jeździ w kurtce zimowej i adidasach. jedynie kask ma z lazera(?)
och gad łaj.
//ale w sumie, jak dzisiaj jechał to fajnie wyglądało. pomijając fakt, że zmieniał biegi jak w traktorze, to utrzymanie prostej lini było dla niego niemożliwe
zginę to w
przekonaniu,
że robiłem to co
naprawdę
KOCHAŁEM...
MOTOCYKLE
To jest nasz czas!
Jedna kródka chwila
...zrobi swoje!
NIGDY NIEWIEM CZY
DO DOMU WRÓCE CAŁO."
+ R6 (oczywiście na pierwsze moto) za 6koła podobno. ogólnie ulep masakryczny, a sam 'bajker' jeździ w kurtce zimowej i adidasach. jedynie kask ma z lazera(?)
och gad łaj.
//ale w sumie, jak dzisiaj jechał to fajnie wyglądało. pomijając fakt, że zmieniał biegi jak w traktorze, to utrzymanie prostej lini było dla niego niemożliwe
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Powiedzcie mi, bo nie mogę sobie przypomnieć. Kilkanaście lat temu byłem z rodzicami nad morzem i nad plażą latały myśliwce. Nie był to żaden air show tylko pewnie jakieś patrole czy ćwiczenia. Nie wiecie gdzie mogło to być? Mógłbym spytać rodziców, ale nie pamiętają samolotów
Może ktoś z was tam bliżej mieszka i wie gdzie są wojskowe lotniska albo w którą stronę latają?

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator