1
Ja wole karte
chociaz jak lece w clubero to biore gotowke a karte zostawiam, bo wiem czym grozi wziecie karty- melanz poniesie i kasa zniknie.

Ostatnio edytowano 22/12/2012, 17:59 przez Krmtzzz, łącznie edytowano 1 raz
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Jesli uwazacie ze nie ma sie czym chwalic to sie nie chwale
Rosi z Toba nie mam zamiaru sie wdawac w polemike
Idz napisz sobie pare razy cos o twoich super zabawkach, albo o super wydarzeniach. Moze ktos w koncu ci odpisze

Rosi z Toba nie mam zamiaru sie wdawac w polemike

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
deejayslonio napisał(a):A ja zupełnie przeciwnie - gotówki noszę jak najmniej, płacę kartą wszędzie gdzie się da. A na stacjach najbardziej wkurwia mnie jak ktoś wyciąga gotówkę i pół godziny szuka brakujących groszy...
A kto tam szuka groszy? Leje się mniej więcej do równej kwoty i nikt krzyku o końcówkę robił nie będzie...
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Dokladnie. To wlasnie takie trzesidupy mecza te grosiki a po kilku minutach bezowocnych poszukiwan mowi taki- "trudno, musze dac grube" i wyciaga zmietolona dyche 

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Ja tam płacę raz tak raz tak. Bez żadnej reguły, zależy co w danym momencie mam i czego chce się pozbyć. Jakiś czas temu przestały mnie wkurzać takie drobnostki jak ktoś szukający groszówek. Szkoda nerwów Panowie. A z okazji świąt życzę Wam samych ładnych lasek w kolejce przy kasie przed Wami 

-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
deejayslonio napisał(a):Do równej kwoty? Lejąc patrzę czy do baku się jeszcze zmieści, a nie czy końcówka wyjdzie blisko zera...
W tych przyrządach do wlewania paliwa jest taki magiczny zawór który sprawia że nie da się przelać

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
motoluka napisał(a):A z okazji świąt życzę Wam samych ładnych lasek w kolejce przy kasie przed Wami
Ha ha, dzieki i wzajemnie motoluka. Wszystkim zycze wesolych swiat, najlepszych dupeczek i motocykli (czyli wiadomo, ze Hond).

-
No to tak, wszystkim moturzystom i moturzystkom, skuterzystom i innym dwukołowcom. Zdrowych wesołych ciepłych zaśnieżonych świąt, szczęśliwego nowego roku a w nadchodzącym sezonie tyle powrotów ile wyjazdów, mało mandatów, taniej benzydryny i mało puszkarzy na drogach. Wasze zdrowie!
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
-
-
Dlaczego nie? Przynajmniej coś będzie się działo
Swoją drogą pamięta ktoś jeszcze te turbinki w tych przezroczystych okienkach przy dystrybutorach? Nigdzie tego już nie widać...

Swoją drogą pamięta ktoś jeszcze te turbinki w tych przezroczystych okienkach przy dystrybutorach? Nigdzie tego już nie widać...
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Turbinki to nic, ja pamietam jak na cpn kupowalo sie od krola nafty paliwo na kartki, i przygotowywalo sie mieszanke w takich smiesznych bankach do syrenek
Ostatnio edytowano 22/12/2012, 22:54 przez rosiboj, łącznie edytowano 1 raz
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Turbinki pamiętaj z czasów kiedy wyłaziło się z Fiata 126p wąchać paliwo. Temat o Panigale? Idę się pośmiać.
-
Nie za 200 tylko za 25 http://www.******/marker-do- ... aly,p,7919Kaai napisał(a):[...]zwykły korektor czy jak? czy może jakiś mega specjalistyczny 'pisak do opon' za 200zł?
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
mirekm71 napisał(a):I teraz trzy strony na temat funkcjonowania dystrybutora...
Haha ! Mirek prorok forum

Kornel dzięki za życzenia te i tamte .
Ja polecę tak prosto i masowo : Wesołych Świąt ! i jak to zwykle ode mnie :

Z tymi pisakami do opon to taki chcÄ™ pod choinkÄ™

-
amahay - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości